Jump to content
Dogomania

Galeria wyżłów czyli Fiorkesy

Recommended Posts

Guest Fiorka
Posted

OGłOSZENIE:

Wyżeł - Dante ma około 12-13 lat został znaleziony w lesie niedaleko miejscowości wypoczynkowej pod Olsztynem. Gdy trafił do schroniska był w kiepskim stanie: wygłodzony, wychudzony. Obecnie ma bardzo dobre wyniki - jest po wszelkich badaniach, nie wymaga leczenia i funkcjonuje wyśmienicie ...

Staruszek szuka domu na stałe, godnego życia, wspaniałych chwila u boku człowieka. Liczę, że wśród pasjonatów rasy - tych od serca znajdzie się i miejsce dla tego psiaka.
Psiak wspaniale odnajduję się w towarzystwie człowieka - nie może zrozumieć czemu nie można go np. w danej chwili pogłaskać. Potrafi spędzić cały dzień leżąc przy osobie którą sobie ukocha i na której trzyma pyszczek z wielkim uwielbieniem. Jego jedyną pasją prócz pilnowania i stróżowania upatrzonej przez siebie osoby jest dzikie galopowanie - chodź juz nie takie szybkie zapewne ze względu na wiek ;-).

Proszę o kontakt jeśli byłby ktoś zainteresowany zapewnieniem godnego życia i pieknych chwil dla Dante.

No to i ja przedstawiam ...

Guest Fiorka
Posted

Tutaj mamy modną czapule marki Kes Kess wersja letnia

i wersja jesienna

I sen po udanej sesji ...

Guest Fiorka
Posted

No tak nasz przyjaciel obraziłby się za nie umieszczenie go w galerii:mad:

Guest Fiorka
Posted

Dzięki, niestety przez gardło ( a raczej palce) nie chciało mi przejść:-(

Posted

No no ... ja Ci dam Dog !!:mad:

Zaraz skończy mi się repertuar zdjęć - i nie wiem co ja tu będe wrzucać :evil_lol:

Posted

Wyżeł - Dante ma około 12-13 lat został znaleziony w lesie niedaleko miejscowości wypoczynkowej pod Olsztynem. Gdy trafił do schroniska był w kiepskim stanie: wygłodzony, wychudzony. Obecnie ma bardzo dobre wyniki - jest po wszelkich badaniach, nie wymaga leczenia i funkcjonuje wyśmienicie ...

Staruszek szuka domu na stałe, godnego życia, wspaniałych chwila u boku człowieka. Liczę, że wśród pasjonatów rasy - tych od serca znajdzie się i miejsce dla tego psiaka.
Psiak wspaniale odnajduję się w towarzystwie człowieka - nie może zrozumieć czemu nie można go np. w danej chwili pogłaskać. Potrafi spędzić cały dzień leżąc przy osobie którą sobie ukocha i na której trzyma pyszczek z wielkim uwielbieniem. Jego jedyną pasją prócz pilnowania i stróżowania upatrzonej przez siebie osoby jest dzikie galopowanie - chodź juz nie takie szybkie zapewne ze względu na wiek ;).

Proszę o kontakt jeśli byłby ktoś zainteresowany zapewnieniem godnego życia i pieknych chwil dla Dante.

• 2 weeks later...