Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figafiga napisał(a):
a wiesz jakie to uczucie widzieć jak ma wylinkę!!ile trudu w to wkłada, aby urodzić się na nowo...;)ja się boje pajaków tez...jak na ścianie lub na drzewie zobaczę krzyżaka i to o ile mniejszego od Tekli to się drę że hej,a mam swojego...zmieniam mu wodę, porządkuje terrarium i jest ok:diabloti:

Umieram z przerażenia na samą myśl o włożeniu ręki doterrarium:crazyeye::Help_2::shock::eek2:

Posted

Doginka napisał(a):
Umieram z przerażenia na samą myśl o włożeniu ręki doterrarium:crazyeye::Help_2::shock::eek2:

ja bym włożyła bez problemu....ale do pustego:evil_lol::eviltong:

Posted

Doginka napisał(a):
Muszę przyznać, że na fotkach mniej się go boję, a nawet mi się podoba i nie czuję takiej odrazy:crazyeye::loveu:

a wyobraź sobie,że jesteś na działeczce promyki słońca wpadające przez okno delikatnie Cię budzą,uśmiech pojawia się na Twoich twarzy,patrzysz a tam takie coś pędzi w błyskawicznym tępie w Twoją stronę:crazyeye:

Posted

gassira napisał(a):
a wyobraź sobie,że jesteś na działeczce promyki słońca wpadające przez okno delikatnie Cię budzą,uśmiech pojawia się na Twoich twarzy,patrzysz a tam takie coś pędzi w błyskawicznym tępie w Twoją stronę:crazyeye:

Wtedy krzyczę do Ciebie - "OBÓDŹ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Wtedy krzyczę do Ciebie - "OBÓDŹ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ty się śmiej,ja tak kiedyś miałam......................................................................
..................................................................................
tyle,że tamten pajączek był mikroskopijny....a taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak głośno krzyczałam:crazyeye::evil_lol:

Posted

oj macie rację !
ja kiedyś, dobrych kilka lat temu... śpię sobie w moim łóżeczku, nagle budzę się, a nade mną dosłownie kilka centymetrów od twarzy wisi czarny pająk !! myślałam że zejde na zawał :shake: musiałam się spod niego normalnie wysunąć bo tak nisko nade mną był:shake:

Posted

Ja też sie boję pająków :shake:
Na lekcji spadł mi na głowę pająk :placz:, nieduży raczej. Przyjaciółka mi go strzepnęła, a ja pisnęłam i wszyscy się zdziwili, dlaczego taka cicha osoba jak ja piszczy :razz: