Doginka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 :crazyeye:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:2gunfire::scared: http://img442.imageshack.us/img442/237/zdjcia538vo2.jpg Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Boję się pająków jak diabli, ale tak ogólnie to na foto ten jest nawet fajny:razz::p Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Figafiga napisał(a):a wiesz jakie to uczucie widzieć jak ma wylinkę!!ile trudu w to wkłada, aby urodzić się na nowo...;)ja się boje pajaków tez...jak na ścianie lub na drzewie zobaczę krzyżaka i to o ile mniejszego od Tekli to się drę że hej,a mam swojego...zmieniam mu wodę, porządkuje terrarium i jest ok:diabloti: Umieram z przerażenia na samą myśl o włożeniu ręki doterrarium:crazyeye::Help_2::shock::eek2: Quote
ariss Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Doginka napisał(a):Umieram z przerażenia na samą myśl o włożeniu ręki doterrarium:crazyeye::Help_2::shock::eek2: ja bym włożyła bez problemu....ale do pustego:evil_lol::eviltong: Quote
diabelkowa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ja tam nie mam takich strachow ;p ale np nie lubie jak mi owlosiony pajak po twarzy chodzi po rekach moze po twarzy nie:mad: Quote
Paulina_mickey Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 a jaka ona jest w dotyku? ja bym sie nie bała takiego pająka:evil_lol: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Pomimo, że pająki to straszniste stfffory i boję się ich okropnie, to ja poproszę jeszcze kilka fotek tego potffffffffora:diabloti::p Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Muszę przyznać, że na fotkach mniej się go boję, a nawet mi się podoba i nie czuję takiej odrazy:crazyeye::loveu: Quote
ariss Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Doginka napisał(a):Muszę przyznać, że na fotkach mniej się go boję, a nawet mi się podoba i nie czuję takiej odrazy:crazyeye::loveu: a wyobraź sobie,że jesteś na działeczce promyki słońca wpadające przez okno delikatnie Cię budzą,uśmiech pojawia się na Twoich twarzy,patrzysz a tam takie coś pędzi w błyskawicznym tępie w Twoją stronę:crazyeye: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 gassira napisał(a):a wyobraź sobie,że jesteś na działeczce promyki słońca wpadające przez okno delikatnie Cię budzą,uśmiech pojawia się na Twoich twarzy,patrzysz a tam takie coś pędzi w błyskawicznym tępie w Twoją stronę:crazyeye: Wtedy krzyczę do Ciebie - "OBÓDŹ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Doginka napisał(a):Wtedy krzyczę do Ciebie - "OBÓDŹ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ty się śmiej,ja tak kiedyś miałam...................................................................... .................................................................................. tyle,że tamten pajączek był mikroskopijny....a taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak głośno krzyczałam:crazyeye::evil_lol: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ja też darłabym się do bólu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - pająki to najokropniejsze stwory na Ziemi:crazyeye::cool3: Quote
eria Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 oj macie rację ! ja kiedyś, dobrych kilka lat temu... śpię sobie w moim łóżeczku, nagle budzę się, a nade mną dosłownie kilka centymetrów od twarzy wisi czarny pająk !! myślałam że zejde na zawał :shake: musiałam się spod niego normalnie wysunąć bo tak nisko nade mną był:shake: Quote
Olusia Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Ja też sie boję pająków :shake: Na lekcji spadł mi na głowę pająk :placz:, nieduży raczej. Przyjaciółka mi go strzepnęła, a ja pisnęłam i wszyscy się zdziwili, dlaczego taka cicha osoba jak ja piszczy :razz: Quote
Avaloth Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 śliczniaste fotki :loveu: http://img245.imageshack.us/img245/5632/zdjcia1395nm3.jpg mały patyczek :evil_lol: fajnie chopsia :eviltong: a pajączek bardzo przyjemny.. na zdjęciu :diabloti: Quote
diabelkowa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 czesc piekne :)) zamawiamy szeleczki pan od nich bardzo mily mialy byc zielone ale chyba tez czarne wezmiemy :) Quote
Recommended Posts