Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Figafiga napisał(a):
Zawiozłam sukę i czekam na tel.aby ją odebrać...Nie dość, że myślę o niej to jeszcze zakuwam na egzaminy w weekend co będą ...No i dziś salę na wesele zamawiam:cool1:

dobrze będzie,a sunia będzie jeszcze więcej biegać niż przed zabiegiem;)
jakie wesele,czy mnie coś omineło?:crazyeye:

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figafiga napisał(a):
magiczna data 30.05.2009:p Negra odebrana po zabiegu...

ale ,że Twoje:crazyeye:.No to szczęścia życzę:eviltong:
I jak się czuje????

Posted

jestem pierwszy raz :)
Negra jest cudna :loveu:
tylko szkoda ze ma tą kontuzję :( czytałam wątek na tym krakvet czy jakoś tak... mam nadzieję że do amputacji nie będzie musiało dojść, a nawet jak to że będzie bez komplikacji..
trzymam kciuki
^^

Posted

Figafiga napisał(a):
Wcale nie było aż tak dobrze:-( wróciłam ze szkoły z Płocka i zastałam Negrę z powyrywanymi szwami w łapce...to było w sobotę...aż się popłakałam, zerwała kaganiec, bucik skarpetkę i opatrunek...bo moim rodzicom nie chciało się zajrzeć do pokoju:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: podziękowałam im za to....i w niedzielę rano mój Łukasz pojechał z nią na szycie bo ja egzamin znów miałam i szkołę.Teraz ma kołnierz (którego wet nie dał wcześniej:mad::mad::mad::mad:), kaganiec skórzany jak na rottweilera żeby lepiej pyszczkiem kłapała:evil_lol: oczywiście na noc i jak mnie nie ma.pozdrawiam:p

Ale miałaś przeżycia - moja mama na 100% zaglądałaby co chwilunia do moich psich:razz: - współczuję i mam nadzieję, że kołnierz i rotwailerski kaganiec ostudzą zgryzające zapędy Negritki:loveu:;)

Posted

Figafiga napisał(a):
Wcale nie było aż tak dobrze:-( wróciłam ze szkoły z Płocka i zastałam Negrę z powyrywanymi szwami w łapce...to było w sobotę...aż się popłakałam, zerwała kaganiec, bucik skarpetkę i opatrunek...bo moim rodzicom nie chciało się zajrzeć do pokoju:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: podziękowałam im za to....i w niedzielę rano mój Łukasz pojechał z nią na szycie bo ja egzamin znów miałam i szkołę.Teraz ma kołnierz (którego wet nie dał wcześniej:mad::mad::mad::mad:), kaganiec skórzany jak na rottweilera żeby lepiej pyszczkiem kłapała:evil_lol: oczywiście na noc i jak mnie nie ma.pozdrawiam:p

oj mam nadzieje że wszystko będzie dobrze;)

Posted

Przepraszam że tak do nikogo nie zaglądam, ale mam masę nauki bo sesja...po niedzieli czyli po ostatnim egzaminie sie poprawię:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Negritka ok...łapka pięknie się goi, niedługo może zdjęcie szwów, ładnie biega oczywiście na lince...Stała sie bardzo cwaniara do psów...w lecznicy straszy że ludziska innymi drzwiami wychodzą:diabloti::diabloti: ano nieznane lokum, lekarze obcy ludzie i psy i suka się nadziera i rzuca...dziękuję za odwiedzinki i pozdrawiam z Negrisanem:multi::multi::multi::multi:

Posted

Figafiga napisał(a):
Przepraszam że tak do nikogo nie zaglądam, ale mam masę nauki bo sesja...po niedzieli czyli po ostatnim egzaminie sie poprawię:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Negritka ok...łapka pięknie się goi, niedługo może zdjęcie szwów, ładnie biega oczywiście na lince...Stała sie bardzo cwaniara do psów...w lecznicy straszy że ludziska innymi drzwiami wychodzą:diabloti::diabloti: ano nieznane lokum, lekarze obcy ludzie i psy i suka się nadziera i rzuca...dziękuję za odwiedzinki i pozdrawiam z Negrisanem:multi::multi::multi::multi:

dobrze,że z łapką coraz lepiej:multi:

Trzymamy kciuki za sesje:cool3:

Posted

Witamy się, przeczytałysmy caluski wątek i strasznie się cieszymy ze cala ta sytuacja dobrze się skonczyla :loveu::multi::multi: Pozdrawiamy i będziemy zaglądac :p

Posted

Negra jest boska! A w tych szeleczkach wygląda jak królowa. :loveu:
Chyba nie obrazisz się jak kupie sobie takie same szelki ?
Strrasznie mi się podobają!
Te na czerwone na allegro są takie same jak twoje ?
Ty zamawiałaś na rozmiar ? Czy one są regulowane ? :lol: