Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Figafiga']mi tez się pierwszy banerek podoba tylko nie wiem jak go wstawić...tamten chwiejnymi krokami zrobiłam a tego nie wiem...ale na razie pozostanę przy swoim skromnym dziele..Witam Agushka zawitam i u Ciebie.podrowionka....Negrze się nie poprawia i jutro na kontrole jade i zastanowię się nad amputacją tego połamanego i pogruchotanego palca, chociaż będzie mogła biegać...:-(
Bidula:-(:buzi:

Posted

Figafiga napisał(a):
czyżby ptaszniczek kędziorek się nie podobał:diabloti: :-D

Jak jest w tych swoich 4 ścianach to bardzo mi się podoba-ale jakby mu ta owłosiona odnoga zaczeła wychodzić na zewnątrz...wrrrrrrrrrr......:crazyeye:

Posted

witamy:loveu::loveu:

Ale suer fotki, nawet nie wiem którą zacytować:roll::evil_lol:
Też mam małe zoo u siebie:diabloti:
Ale ten Twój pupil jest najlperszy
http://img175.imageshack.us/img175/7427/141516122007126mu7.jpg

Też bym chciała mieć takiego, mam co prawda patyczaki ale one też wzbudzają u niektórych strach:diabloti:

Rybki super,moje akwarium jest mniejsze. Z resztą, zapraszam do siebie tam wszystko ufocone:cool3:

A Negrusi dużo zdróffka :buzi:

Posted

Figafiga napisał(a):
rozśmieszyłaś mnie w tym momencie:evil_lol::evil_lol: już wyobrażam sobie jak wychodzi i kieruje się w stronę łóżka, na którym śpię....włazi i ciach siada na twarzy brr:diabloti::diabloti: uciekałabym gdzie pieprz rośnie...ja go nigdzie nie wypuszczę, aż tak mi strach nie minął.Niech sobie żyje w terrarium:loveu::loveu:

brrrrrrr....ja to bym sprawdzała kilka razy terrarium,zanim bym zasneła(po takiej rozmowie;))
Dobrze,że żyjemy w takim klimacie-bo ja bym nie wytrzymała miejsca gdzie byłoby normalnością,że taki pajączek przespaceruje po pościeli:shocked!: