Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ze sfory jedynie Gustaw ma jajcy i juz mu nie wytne , dajemy se rade , mam duzo miejsca i kojec, z psami ze wsi w ogole nie ma problemu o dziwo[ ja dzialam jako straszak] w miare porzadne ploty i w miare ulozone suki to jakos idzie choc czasem nerwowoka nie powiem

aaa czy moge zapytac [ wnioskujac z podpisu malutkimi literkami] czy powinnam gratulowac?

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to moja droga

NAJSERDECZNIEJSZE GRATULACJE !!!!!! FAJNIE BEDZIEMY CZEKAC NA NASTEPNEGO MALEGO DOGOMANIAKA!!!!!!
I JAK SE POLATASZ PO ROZNYCH GALERYJACH TO NIE PIERWSZA CIAZA PROWADZONA PRZEZ DOGO.

i mam nadzieje ze zaraz za chwile minie zagrozenie i bedziemy sie cieszyc twoja ciaza a potem malenstwem

Posted

Zuzka chyba troche wyrosla?!
a wzrokiem Negra chyba chciala ci krzywde zrobic ? hihihi
ale wiesz co ... bardziej mi pasuje jak ma inaczej morde zrobiona a nie na okraglo ale to ino moje zdanie ja sie nie znam .
piekna ci ona niezaprzeczalnie i w kazdej fryzurze

Posted

witam

piekne krolestwo!!!!
jestem pelna podziwu dla twego polowca a i nie dziwie sie tym cmokom [ ode mnie tyz mozesz go cmoknac jako wielkie uznanie jego zaangazowania i pracowitosci]
ogrodek to za chwila bedzie z wyzszej polki hohoho ladnie sie zapowiada .
Krolestwo jak widac zostalo docenione i w pelni zaakceptowane przez Negre czemu sie wcale nie dziwie.
stawek tyz piekny [ w moim jest podarta przez Aresa folia i czeka na chec roboty[[ bedzie przy okazji przebudowa]] bo jednak rybki kulorowe fajna rzecz].

ladnie macie a juz widze jak bedzie gdzy sie skoncza prace budowlane i chwilke wszystko porosnie.... cudnie

Posted

Dzięki! Mopika tak, ale gdybym Ci Hyźka zostawiła na jeden dzień, do końca życia potem nie odezwałabyś się do mnie za zniszczenia, jakich by dokonał :-D

ale będę pamiętać, czasami naprawdę nie mam co zrobić. Bella z Mopikiem spokojnie zostają w domu same, a ten wariat :shake: Ostatnio, gdy jechaliśmy do Ikei do Łodzi musiałam wynająć opiekunkę do zwierząt na te kilka godzin.

Posted

witam
pogoda sie deczko poprawia a Eria sie chwalila ze nawet slonce ma?!
znowu se popatrzylam na te zdjecia i tak mi ten foch wpadl w oko, i sie nie dziwie bo moje tych chetnie urzeduja wlasnie tam gdzie sie cos robilo niedawno z zielenia i ma urosnac.
chyba zakladaja ze dobrze zdeptane, ubite trwalsze bedzie hihihi