Tekla64 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 ze sfory jedynie Gustaw ma jajcy i juz mu nie wytne , dajemy se rade , mam duzo miejsca i kojec, z psami ze wsi w ogole nie ma problemu o dziwo[ ja dzialam jako straszak] w miare porzadne ploty i w miare ulozone suki to jakos idzie choc czasem nerwowoka nie powiem aaa czy moge zapytac [ wnioskujac z podpisu malutkimi literkami] czy powinnam gratulowac? Quote
Tekla64 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 no to moja droga NAJSERDECZNIEJSZE GRATULACJE !!!!!! FAJNIE BEDZIEMY CZEKAC NA NASTEPNEGO MALEGO DOGOMANIAKA!!!!!! I JAK SE POLATASZ PO ROZNYCH GALERYJACH TO NIE PIERWSZA CIAZA PROWADZONA PRZEZ DOGO. i mam nadzieje ze zaraz za chwile minie zagrozenie i bedziemy sie cieszyc twoja ciaza a potem malenstwem Quote
mamanabank Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 I ja pozdrawiam Negrę diablicę :-) Długo Was tu nie było ! Quote
Tekla64 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 masz ptaki???? czy ptaszniki???? i rybki w akwarium czy takie na zewnatrz???? dobra poczekam se na zdjecia Quote
Figafiga Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [U].........................[/U][URL="http://imageshack.us"][/URL] Quote
Tekla64 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Zuzka chyba troche wyrosla?! a wzrokiem Negra chyba chciala ci krzywde zrobic ? hihihi ale wiesz co ... bardziej mi pasuje jak ma inaczej morde zrobiona a nie na okraglo ale to ino moje zdanie ja sie nie znam . piekna ci ona niezaprzeczalnie i w kazdej fryzurze Quote
Tekla64 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 witam piekne krolestwo!!!! jestem pelna podziwu dla twego polowca a i nie dziwie sie tym cmokom [ ode mnie tyz mozesz go cmoknac jako wielkie uznanie jego zaangazowania i pracowitosci] ogrodek to za chwila bedzie z wyzszej polki hohoho ladnie sie zapowiada . Krolestwo jak widac zostalo docenione i w pelni zaakceptowane przez Negre czemu sie wcale nie dziwie. stawek tyz piekny [ w moim jest podarta przez Aresa folia i czeka na chec roboty[[ bedzie przy okazji przebudowa]] bo jednak rybki kulorowe fajna rzecz]. ladnie macie a juz widze jak bedzie gdzy sie skoncza prace budowlane i chwilke wszystko porosnie.... cudnie Quote
Paula03 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Matko Figa, ale ty masz tam pięknie! Tylko pozazdrościć! Ja też bym tak chciała! :p Quote
mamanabank Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Te prace budowlane to chyba u sąsiada, bo Figa ma dom już w całości :-D Ja też jestem zachwycona tym królestwem! Quote
mamanabank Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Dzięki! Mopika tak, ale gdybym Ci Hyźka zostawiła na jeden dzień, do końca życia potem nie odezwałabyś się do mnie za zniszczenia, jakich by dokonał :-D ale będę pamiętać, czasami naprawdę nie mam co zrobić. Bella z Mopikiem spokojnie zostają w domu same, a ten wariat :shake: Ostatnio, gdy jechaliśmy do Ikei do Łodzi musiałam wynająć opiekunkę do zwierząt na te kilka godzin. Quote
Tekla64 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 witam pogoda sie deczko poprawia a Eria sie chwalila ze nawet slonce ma?! znowu se popatrzylam na te zdjecia i tak mi ten foch wpadl w oko, i sie nie dziwie bo moje tych chetnie urzeduja wlasnie tam gdzie sie cos robilo niedawno z zielenia i ma urosnac. chyba zakladaja ze dobrze zdeptane, ubite trwalsze bedzie hihihi Quote
Recommended Posts