Marta_Ares Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 normalnie identyko :crazyeye: :crazyeye: Quote
xxxkaluniaxxx Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ale podobne:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
mamanabank Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 no kurczę, przecież ja ją miałam czesać :razz: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ojejku sliczna twoja psinka!!! przejrzalam calutka galerie i musialam sie wpisac, bo takie cudasne minki robi, rozwala ta swoja mimika:loveu: ps. pajaki brrrr a ja mam w domu slimaki afrykanskie:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 no sobowtor calkowity! co tak cicho u was? Quote
mamanabank Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Tak kochana Figafiga pomaga wielu psiakom, dzięki jej zaangażowaniu i pięknym zdjęciom wiele z nich znalazło już nowe domy. Quote
mamanabank Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 taaa...? A kto sabcię wyczesywał i lata z psiakami w plener, na sesje... bez Ciebie cały ten nasz wątek byłby klapą!!! Quote
kajkoowa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Zawiatałam:cool3: Zdjęcia świetne, a więc nie ma nawet co komentować. Ile Negra ma w kłebie?:loveu: Quote
kajkoowa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Tylko niecałe 10 cm:razz: Ale na zdjęciach nie wygląda wcale na taką malutką:razz: Quote
kajkoowa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Żeby karp był doskonały i pierogi smakowały. Dużo szczęścia i radości, w tym dniu samych pomyślności. Prezentów i humoru dobrego, wszystkiego najlepszego! Quote
Figafiga Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [U].......................[/U][URL="http://imageshack.us"][/URL] Quote
Figafiga Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [U]...................[/U][URL="http://imageshack.us"][/URL] Quote
Tekla64 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 witam i czekam na swieze fotki!!! a nadrobie powolutku wszystko bo mi sie poczatek bardzo podoba:evil_lol: Quote
Tekla64 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 jak weszlam by napisac nie bylo ich , dopiero teraz se obejrzalam a Niko kastrowany i tyz nie tyje ale z doswiadczzenia po kotach wiem ze to tylko od ruchu zalezy [ przynajmniej u kotow to mam przecwiczone] a Tekla sterylizowana nie jest , ruchu ma sporo a tyje .... az gupieje ja bo na jej wiek i stwy to nie ma sie z czego cieszyc [ i co do jej sprytu dozywiania sie wlasnym sumptem hihihi, nie zeby kradla o nie ale potrafi o siebie zadbac nie narazajac sie na moje humory zle] Quote
Recommended Posts