C&B Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 No to ja już życzę wszystkiego dobrego na nowej drodzę życia:loveu: Więc prawdę mówią o tych zastrzykach :shake: Kiedy moje suczydło dostanie jakiś zapędów ( oby nie, bo narazie to kiedy ma ceiczkę to albo nie reaguje, albo odstrasza szczekaniem) to sterylkę:roll: Quote
diabelkowa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 a sluuub gratuluje po prostu do 30 niewiele czasu :)) Quote
mamanabank Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Zobacz Figa tu jest ktoś dla Ciebie :razz: [url=http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=3135]Schronisko dla Zwierz Quote
Figafiga Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Wiem, ale w obecnej sytuacji, nie mogę wziąść pieska :razz: Napisali, ze to suka, a ja widzę wielkiego siusiaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewtos Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Figafiga']....30 maja...zdjęcia plenerowe bardzo niecodzienne, będą także z Negrą, kolega jest zapalonym fotografem...dziś się wybieram na wystawę...buziaki i pozdrawiam wszystkim zainteresowanych :cool1: Ja też tu dotarłam, witam i pozdrawiam Nową Komórkę Społeczną :Rose: wszystkiego naj , najwspanialszego na nowej drodze . A, że czas wrócić na ziemię to przypominam o obietnicy jak wyżej...fotki!!!! Quote
bonsai_88 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Gratuluję fasolinki :multi:... Przynajmniej starania po ślubie wam odpadły :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 To będzie Tosia Fasolinka :eviltong:... No i kolejna zafasolkowana na dogo :roll:... Quote
stratoos Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Witamy się pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni, będziemy często wpadać ;) Śliczna psiunia :loveu: I też gratulujemy :) Quote
Kashdog Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Imageshack - szczeniakikochmz1.jpg Jakie mądre spojrzenie :loveu: Strasznie podoba mi się Negra i na pewno będę często tu zaglądać :razz: Zapraszamy do nas :oops::cool3: Quote
Recommended Posts