Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figafiga napisał(a):
...a obroża z obciążeniem jest zrobiona z pustych naboi do syfonu oklejonych taśmą izolacyjną...za dwa miesiące zmienię na cięższe śruby oczywiście z rozsądkiem...pozdrawiam

:crazyeye:a po co tak ją obciążasz?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Figafiga napisał(a):
aby wzmocnić mięśnie karku...z Negrą ćwiczymy weight pulling obok innych psich sportów...ale po amputacji trzeba ponosić obróżkę przed tym:diabloti: dobra ja spadam bo o 16. mam ślub koleżanki ze szkolnych lat:multi: i zabawa do białego rana nas czeka

I jak udała się zabawa?:razz::diabloti:

Posted

Figafiga napisał(a):
oj te moje kalectwo dziś rozwaliło pazur:mad::mad::mad::mad: i to w tej łapie co był amputowany palec...szlag by to wziął...mięcho na wierzchu.Opatrzyłam i siedzi i się patrzy,cholery można dostać:mad::angryy:
i jak psina?

• 2 months later...
  • 3 months later...
Posted

Ta galeria jest artystyczna, fotki powaliły mnie... jakościowo, tematycznie... Wspaniale oddają nastrój chwili :loveu:

FigaFiga, jesteś super pańcią, Negra ma tyle zajęć, pracy i ciekawe życie, o jakim marzy chyba każdy pies! Świetna galeria, a nie jak większość innych: "a tutaj lewy profil, tutaj prawy... tutaj na różowej podusi, tu na niebieskiej..." itd ;)

Posted

Zaznaczam sobie temat o negruni ;)... słodziak z niej :loveu:.

Właśnie oglądałam pierwsze strony i rozbroiło mnie zdjęcie, na którym miała jedną solidną łapę [owłosioną] i jeden cieniuteńki, chudziuteńki patyczek [ogolony] :loveu:

• 1 month later...