Doginka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Śliczne nocne foty:loveu::loveu::loveu: DOBRANOC Quote
diabelkowa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 http://img89.imageshack.us/img89/8041/zdjcia519nt8.jpg hahaha ;] co ona ma z ta lapka cos slyszalam o ppaluszku i bubu cos miala usuwane ? ty ta obroze obklejalas czarna tasma ? :P Quote
Doginka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Figafiga napisał(a):...a obroża z obciążeniem jest zrobiona z pustych naboi do syfonu oklejonych taśmą izolacyjną...za dwa miesiące zmienię na cięższe śruby oczywiście z rozsądkiem...pozdrawiam :crazyeye:a po co tak ją obciążasz?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Doginka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Figafiga napisał(a):aby wzmocnić mięśnie karku...z Negrą ćwiczymy weight pulling obok innych psich sportów...ale po amputacji trzeba ponosić obróżkę przed tym:diabloti: dobra ja spadam bo o 16. mam ślub koleżanki ze szkolnych lat:multi: i zabawa do białego rana nas czeka I jak udała się zabawa?:razz::diabloti: Quote
diabelkowa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 opowiedz jak tam na bibie :))) tez myslalam nad obciazeniem ale lolek bedzie idiotycznie wygladal z takim karczychem i tymi swoimi krotkimi lapkami wiec chyba sobie podaruje ;) Quote
Marta_Ares Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 o prosze ja w sobote tez na weselu bylam:eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Figafiga napisał(a):oj te moje kalectwo dziś rozwaliło pazur:mad::mad::mad::mad: i to w tej łapie co był amputowany palec...szlag by to wziął...mięcho na wierzchu.Opatrzyłam i siedzi i się patrzy,cholery można dostać:mad::angryy:i jak psina? Quote
Olusia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Cześć Figulce, co tam u Was? Czemu się nie odzywacie? ;) Quote
Ulaa Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ta galeria jest artystyczna, fotki powaliły mnie... jakościowo, tematycznie... Wspaniale oddają nastrój chwili :loveu: FigaFiga, jesteś super pańcią, Negra ma tyle zajęć, pracy i ciekawe życie, o jakim marzy chyba każdy pies! Świetna galeria, a nie jak większość innych: "a tutaj lewy profil, tutaj prawy... tutaj na różowej podusi, tu na niebieskiej..." itd ;) Quote
Ulaa Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Syndrom zapomnianej galerii, normalka ;) W końcu tyle innych rzeczy do roboty... Choć w przypadku Twojej galerii to ogromna strata :cool1: Quote
Ulaa Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 ....to było wypowiedziane oschłym zazdrosnym tonem, mruknięte wręcz, tak żebyś nie słyszała i nie wpadła w samozachwyt :roll::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Zaznaczam sobie temat o negruni ;)... słodziak z niej :loveu:. Właśnie oglądałam pierwsze strony i rozbroiło mnie zdjęcie, na którym miała jedną solidną łapę [owłosioną] i jeden cieniuteńki, chudziuteńki patyczek [ogolony] :loveu: Quote
WildH Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Witamy się :p. Negra jest przepiękna!! :loveu: :multi: Quote
Skibka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 My tu pierwszy raz Negra jest cudowna :loveu::loveu: Ale jakoś tu cichutko może jakieś nowe fotki? :cool3: Quote
Recommended Posts