Figafiga Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 W związku, ze prosiłam modów o usunięcie galerii i nie usunięto jej usuwam ją sama. Quote
ariss Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 :loveu:ona jest przecudna:loveu: i jaka radość z jej oczu bije:loveu: Będę u Was częstym gościem:lol: Quote
eria Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Witamy najcudniejszą (oprócz Foxi:cool3:) kundelcię na dogo :loveu::loveu::loveu::loveu: uśmiecha się prawie tak samo pięknie:cool3::loveu::loveu::loveu: zwłaszcza na tej fotce http://img166.imageshack.us/img166/6579/weselegokiikuby361ba4.jpg i bardzo się chwali ogromna ilość fotek :multi::multi::multi::multi: Tylko pamiętaj o regulaminie że na jeden post można wklejać max 5 zdjęć ;) Quote
Doginka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Maksymalnie 5 fot na jeden post, ale jak wklejasz foty, to możesz to robić post pod postem;) Twoja suńka jest superaśna - ja też będę częstym gościem:loveu: Quote
sonia123 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 O kurcze! Negra jest identyczna! jest taka sama jak moj Vigo, a szczególnie jak jest ostrzyzona! tylko, ze moj Vigo jest caly czarny :evil_lol: ale ladna z niej sucz :cool3: powiedz jej, ze napewno bedize miala powodzenie u chlopakow :evil_lol: (pewnie juz ma... :eviltong:) jak bedziesz na zawodach, tych w łącku, to możesz mi postrzelać fotki, mialabym wtedy pamiatke z mojego pierwszego przebiegu w A1 ( nareszcie) :multi: bylabym wdzięczna :p Quote
sonia123 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 No wiesz w przypadku pn belgów to lepiej dla ich wlasciceli, bo nie beda tek "narwane" jak się zmęcza :evil_lol: Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Witam wieczorkiem:p Gdzie są fotki?????:mad: Quote
Doginka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Bleeeeeeeee, widzę potfffffffffffora szczurowatego:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Stanowczo wolę Negritkę:loveu::loveu::loveu: Ja trzymam :bigok: za egzamin;) Quote
eria Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 fuuj pająków nie znoszę :shake::roll: :eviltong: za to chętnie zobaczę rybki !!!!! :loveu::cool3: Quote
WinterGirl Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [FONT=Comic Sans MS]to najbardziej wesoły pisak, ciągle śmieje się oczkami POZDRAWIAMY osiem łap i bGirl[/FONT] Quote
Doginka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Szczur był potfffór, ale pająk to już sama nie wiem co:crazyeye: Witaj w klubie poprawkowiczów:diabloti: - ja poprawiam jazdę na prawko:placz: Quote
Marta_Ares Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ale cudowna suczka:loveu: :loveu: :loveu: a pozatym piekne zdjecia:loveu: :loveu: bede tu stalym gosciem Quote
Recommended Posts