Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izuuus']o dziękuję, śliczna Czikusiowa :loveu:
Proszę:loveu:
Dziękujemy:loveu:

[quote name='Owczarkowa']

[FONT=Book Antiqua]Śliczna :loveu::loveu: Ale ja też chcem fotkę Czikulca dla mnie :diabloti:[/FONT]

Wiem, że śliczna:evil_lol:
No to proszę, Czika w kucyczku:diabloti: Męczy ją ta pańcia:evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Domagam się większej ilości zdjęć :lol:
A dwa nie wystarczą?:placz::evil_lol:
[quote name='Kisia']Śliczna :loveu:

Dziękujemyyy:loveu:

Posted

Wiecie co?
Albo mój aparat skończył służbę:placz: Albo komputer się zwalił:placz: Albo coś z USB się stało:placz: Ale zdjęcia mi się nie chcą wgrać, bo wczoraj mi 3/4 pozjadało to dziś chciałam drugi raz i pisze, że nie rozpoznano czegoś tam:placz: Jak na drugim kompie mi nie zadziała to nei wiem co:-(

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hej, drepczemy, drepczemy i jesteśmy! Cała gromadka Asiaczkowa wita się w Galerii Cziki i Barego!

Pzdr.

Witamy Asiaczkową gromadkę u siebie:loveu:

Posted

Iś & Chester napisał(a):
jakie ładne minki :loveu::loveu::loveu:
jak się ma takiego ładnego psa, to się trza liczyć z tym że dwie fotki NIE wystarczą :diabloti:

Czika jest ładna?:crazyeye:
A myślałam, że to szkaradny potwór, który wyłania się tylko w nocy, by istot na świecie nie straszyć:cool3:

Posted

[quote name='Izabela124.']No jasne, że Czika jest ładna:loveu:

Miło słyszeć, bo ostatnio usłyszałam, że mój pies to chupacabra:cool1: A stworzonko chyba ładne nie jest, nie?

Posted

Asiaczek napisał(a):
Niektórym może się podobać...

pzdr.

jak dla mnie to ona jest najladniejszą chupacabrą na świecie:evil_lol:
Z Jełopkiem byłam na dworze, wybiegała się, bo 13 stopni to dla niej tem. idealna, bo jak niżej to za zimno, a jak już jest 20 stopni to na dworze tylko na słoneczku może się wygrzewać, a ruszyć się to nie:evil_lol: Taki leniwy ten Jełop jest:lol:
Wiecie co? Nie cierpie mojego aparatu- nie chce laczyć z USB i pisze, że nie odnaleziono narzędzia USB:placz:

Posted

[quote name='Domka_Czika']

jak dla mnie to ona jest najladniejszą chupacabrą na świecie:evil_lol:
Z Jełopkiem byłam na dworze, wybiegała się, bo 13 stopni to dla niej tem. idealna, bo jak niżej to za zimno, a jak już jest 20 stopni to na dworze tylko na słoneczku może się wygrzewać, a ruszyć się to nie:evil_lol: Taki leniwy ten Jełop jest:lol:
Wiecie co? Nie cierpie mojego aparatu- nie chce laczyć z USB i pisze, że nie odnaleziono narzędzia USB:placz:

Oczywiście, że tak jest!

A co do kopiowania fotek z aparatu na kom., to może kup sobie czytnik kart i będzie po kłopocie. Mój aparat też odmówił czytania karty, ale za to mam czytnik i nie patrzę na jego kaprysy!
Taki czytnik to wydatek rzędu od 35 zł wzwyż... (mówię o cenie giełdowych).

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Oczywiście, że tak jest!

A co do kopiowania fotek z aparatu na kom., to może kup sobie czytnik kart i będzie po kłopocie. Mój aparat też odmówił czytania karty, ale za to mam czytnik i nie patrzę na jego kaprysy!
Taki czytnik to wydatek rzędu od 35 zł wzwyż... (mówię o cenie giełdowych).

Pzdr.

Udało mi się z aparatu wydziadować całe 7 zdjęć, chcecie?
A co do tego czytnika to jak mi na drugim kompie nie zadziała to sobie kupię ;)
I tak wam dam: Jakość poleciała i akurat te 7 były takie głupie, na reszcie był cały pies:placz:

Posted

Tylko tyle udało mi się wydziadować:placz: Ale przynajmniej wiecie, jakie to ładne oczy mam mój pies:diabloti:
udało mi się wydziadować resztę fotek chytrym sposobem... Więc kiedy je wszystkie zgram( 20 min.) to dam ;p

Posted

Jako wykonanie mojego planu jest bardzo męczące narazie wydziadowałam tylko parę fotek, reszta kiedy odpocznę:evil_lol: Uwierzcie- robienie ciąg: Kopiuj-Wklej bywa męczące:diabloti: A niestety Vista ma zrytee programy i tylko na razie rozpracowałam jeden:cool1:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]szkoda że tylko tyle zdjęć ale lepsze to niż nic :)[/FONT]

[FONT=Georgia]a do chupacabry jest jej bardzo daleko[/FONT] :)

Teraz będzie więcej:evil_lol:
Miło słyszeć:eviltong: