C&B Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Izuuus']no więc czekamy ;) Speszial :diabloti: Dla Ciebie jedna fotka dzisiaj:loveu: Quote
LadyK Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [SIZE="3"][FONT="Book Antiqua"]Śliczna :loveu::loveu: Ale ja też chcem fotkę Czikulca dla mnie :diabloti:[/FONT] Quote
Kisia Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Domka_Czika']Speszial :diabloti: Dla Ciebie jedna fotka dzisiaj:loveu: http://images47.fotosik.pl/143/dae762084b5aa114med.jpg Śliczna :loveu: Quote
C&B Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Izuuus']o dziękuję, śliczna Czikusiowa :loveu: Proszę:loveu: Dziękujemy:loveu: [quote name='Owczarkowa'][FONT=Book Antiqua]Śliczna :loveu::loveu: Ale ja też chcem fotkę Czikulca dla mnie :diabloti:[/FONT] Wiem, że śliczna:evil_lol: No to proszę, Czika w kucyczku:diabloti: Męczy ją ta pańcia:evil_lol: [quote name='Izabela124.']Domagam się większej ilości zdjęć :lol: A dwa nie wystarczą?:placz::evil_lol: [quote name='Kisia']Śliczna :loveu: Dziękujemyyy:loveu: Quote
C&B Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Wiecie co? Albo mój aparat skończył służbę:placz: Albo komputer się zwalił:placz: Albo coś z USB się stało:placz: Ale zdjęcia mi się nie chcą wgrać, bo wczoraj mi 3/4 pozjadało to dziś chciałam drugi raz i pisze, że nie rozpoznano czegoś tam:placz: Jak na drugim kompie mi nie zadziała to nei wiem co:-( Quote
Asiaczek Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Hej, drepczemy, drepczemy i jesteśmy! Cała gromadka Asiaczkowa wita się w Galerii Cziki i Barego! Pzdr. Quote
C&B Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Asiaczek napisał(a):Hej, drepczemy, drepczemy i jesteśmy! Cała gromadka Asiaczkowa wita się w Galerii Cziki i Barego! Pzdr. Witamy Asiaczkową gromadkę u siebie:loveu: Quote
Avaloth Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 jakie ładne minki :loveu::loveu::loveu: jak się ma takiego ładnego psa, to się trza liczyć z tym że dwie fotki NIE wystarczą :diabloti: Quote
C&B Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Iś & Chester napisał(a):jakie ładne minki :loveu::loveu::loveu: jak się ma takiego ładnego psa, to się trza liczyć z tym że dwie fotki NIE wystarczą :diabloti: Czika jest ładna?:crazyeye: A myślałam, że to szkaradny potwór, który wyłania się tylko w nocy, by istot na świecie nie straszyć:cool3: Quote
C&B Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Izabela124.']No jasne, że Czika jest ładna:loveu: Miło słyszeć, bo ostatnio usłyszałam, że mój pies to chupacabra:cool1: A stworzonko chyba ładne nie jest, nie? Quote
C&B Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Asiaczek napisał(a):Niektórym może się podobać... pzdr. jak dla mnie to ona jest najladniejszą chupacabrą na świecie:evil_lol: Z Jełopkiem byłam na dworze, wybiegała się, bo 13 stopni to dla niej tem. idealna, bo jak niżej to za zimno, a jak już jest 20 stopni to na dworze tylko na słoneczku może się wygrzewać, a ruszyć się to nie:evil_lol: Taki leniwy ten Jełop jest:lol: Wiecie co? Nie cierpie mojego aparatu- nie chce laczyć z USB i pisze, że nie odnaleziono narzędzia USB:placz: Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Domka_Czika']jak dla mnie to ona jest najladniejszą chupacabrą na świecie:evil_lol: Z Jełopkiem byłam na dworze, wybiegała się, bo 13 stopni to dla niej tem. idealna, bo jak niżej to za zimno, a jak już jest 20 stopni to na dworze tylko na słoneczku może się wygrzewać, a ruszyć się to nie:evil_lol: Taki leniwy ten Jełop jest:lol: Wiecie co? Nie cierpie mojego aparatu- nie chce laczyć z USB i pisze, że nie odnaleziono narzędzia USB:placz: Oczywiście, że tak jest! A co do kopiowania fotek z aparatu na kom., to może kup sobie czytnik kart i będzie po kłopocie. Mój aparat też odmówił czytania karty, ale za to mam czytnik i nie patrzę na jego kaprysy! Taki czytnik to wydatek rzędu od 35 zł wzwyż... (mówię o cenie giełdowych). Pzdr. Quote
C&B Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Asiaczek']Oczywiście, że tak jest! A co do kopiowania fotek z aparatu na kom., to może kup sobie czytnik kart i będzie po kłopocie. Mój aparat też odmówił czytania karty, ale za to mam czytnik i nie patrzę na jego kaprysy! Taki czytnik to wydatek rzędu od 35 zł wzwyż... (mówię o cenie giełdowych). Pzdr. Udało mi się z aparatu wydziadować całe 7 zdjęć, chcecie? A co do tego czytnika to jak mi na drugim kompie nie zadziała to sobie kupię ;) I tak wam dam: Jakość poleciała i akurat te 7 były takie głupie, na reszcie był cały pies:placz: Quote
C&B Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Tylko tyle udało mi się wydziadować:placz: Ale przynajmniej wiecie, jakie to ładne oczy mam mój pies:diabloti: udało mi się wydziadować resztę fotek chytrym sposobem... Więc kiedy je wszystkie zgram( 20 min.) to dam ;p Quote
jonQuilla Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [FONT=Georgia]szkoda że tylko tyle zdjęć ale lepsze to niż nic :) a do chupacabry jest jej bardzo daleko[/FONT] :) Quote
C&B Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Jako wykonanie mojego planu jest bardzo męczące narazie wydziadowałam tylko parę fotek, reszta kiedy odpocznę:evil_lol: Uwierzcie- robienie ciąg: Kopiuj-Wklej bywa męczące:diabloti: A niestety Vista ma zrytee programy i tylko na razie rozpracowałam jeden:cool1: Quote
C&B Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]szkoda że tylko tyle zdjęć ale lepsze to niż nic :)[/FONT] [FONT=Georgia]a do chupacabry jest jej bardzo daleko[/FONT] :) Teraz będzie więcej:evil_lol: Miło słyszeć:eviltong: Quote
C&B Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Super, jescze fotosik mi zdjęcia zjada :cool1: Oczytana z niej psina:evil_lol: Quote
C&B Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Tyle mi się narazie wydziadować udało.. Idę męczyć aparat dalej:evil_lol: Quote
Recommended Posts