Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Owczarkowa napisał(a):
Wszystkiego najlepszego :diabloti:

:diabloti::diabloti:
Możecie pomyśleć , że moja Czika jest wredna jak każdy pekińczyk po tym co wam powiem , ale uwieżcie , że nie...:razz:
Mama była z nią na sacerku to jak zawsze do Froda się rzuciła , bo to uraz od początku... No , bo pierwszo ją zaznacza i Czika jest wścikła , a potem chce miziania ....:shake::evil_lol: I taki pan wziął ze schornika pekinkę. Około roku ma...Podleciała do Cziki , a ta już szczeka:evil_lol: Po prostu nie ma kongtaktowego psa. Rzadko z jakim chce się bawić , a inne straszy , bo nie ugryzie....:cool3:

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
Witaj :multi:
I co z tym Onkiem ?? :loveu:

Hejka:multi:
Tego ON-ka gdzieś wywiało...:cool1:
Ale na wiosnę jadę do Łomży do schroniska i przywiozę babci jakiegoś młodego pieska . Tylko dużego , bo zawsze marzyłam o dużym psie . Trafił się jaki trafił:evil_lol::loveu:Ale i tak kochany:loveu:

Posted

Szkoda :cool3: Może go ktoś przygarnął
To fajnie :razz:A twoja babcia napewno chce psa >

Sama dzwoniła , żeby go przywieść:cool3:
Wcześniej się nei zgadzała...
A teraz u babci sąsiadka ,,ma" trzy szczeniaki...
Ale babcia nie chce ich brać , bo ta sprawa jest strasznie skąplikowana.
Suka kiedy nie było tej pani oszczeniła się tam na dworze...
Później pani przyjechała i suka broniła maluchów i rzucała się...
Było wzywane schronisko i przyjaciele zwierząt... Nic...
I obawiamy się , że jak babcia weźmie szczeniaka matka może się do niej ,,wprowadzić"....

Posted

Aha :lol: No to trzymamy kciuki żeby jakaś bida na wiosnę zamieszkała u twojej babci :multi:

dzięki;);)

Posted

Domka musisz namówic sąsiadkę na sterylizację tej suki:shake:
a babcia najelpiej by było gdyby wzięła pieska starszego-inaczej liczyc się musisz Ty i Twoja mama że potem będzie mieszkał u Ciebie gdy coś się stanie z babcią-dla osób starszych jeśli chcą dac dom psy w potrzebie zaleca się psy starsze, to z ich strony odpowiedzialne adoptowac seniora.

Posted

crazydaisy napisał(a):
Wpadłam się przywitać i lecę dalej :)
Głaski dla Czikuni :)

Hejka !
Wygłaskana ;)

Owczarkowa napisał(a):
Naj,naj :diabloti:

Dawno nas tu nie było :eviltong: Bo aż dwa dni :evil_lol:

Dzięki:lol:
No łądnie to tak ? Dwa dni ? :mad::diabloti:

Posted

Owczarkowa napisał(a):
A ładnie to tak fot nie dawać? :diabloti::mad:

Foty nie zając , nie uciekną:evil_lol:
A ja dzisiaj byłam na koniach i wziełąm Czikulca ;)
Było tak :

Mieliśmy kompletnego pecha:shake: Zazwyczaj są tam dwa psy ( jeden na łąńcuchu spuszczany w nocy lub wtedy kiedy nie ma jazd , bo łapie koniki za nogi) , a drugi spokojny kundelek. A co ? Zamaist dwóch psów zastałyśmy 4 :evil_lol: Jednego to chciałam ich ukraść , bo jest taki cudaśny :loveu: Mam wziełą Czikę pod rękę , bo jeden z nich cos nei bardzo chciał tu Czikuli , a ja poszłam się przebrać. Jazda była krótka , bo był taki mróz... Czika weszła do pokoiku gdzie grzeją i prze z okno podziwiała mnie:evil_lol: A potem ciepła herbatka i do domku:cool3:

Posted

oktawia6 napisał(a):
Domka musisz namówic sąsiadkę na sterylizację tej suki:shake:
a babcia najelpiej by było gdyby wzięła pieska starszego-inaczej liczyc się musisz Ty i Twoja mama że potem będzie mieszkał u Ciebie gdy coś się stanie z babcią-dla osób starszych jeśli chcą dac dom psy w potrzebie zaleca się psy starsze, to z ich strony odpowiedzialne adoptowac seniora.

Niestety sąsiadka nawet nie wie co to jest sterylka. To jest bardzo dziwna wieś. Nikogo nic nie obchodzi... Tylko własne zadki , że tak powiem. Moja babcia rzuca suce jedzenie przez płot. Ta sąsiadka nie należy do osób , które chcą dobra dla tego psa. Ja sama nic nie zrobię w tej przykrej sprawie. Żeby ktoś się jeszcze przejął ... :shake: Może gdybym była trochę starsza , ale kto posucha głupiej gówniary ? ...
Myslałyśmy nad tym. Ale w marcu przyjeżdża mój wujek , który dziedziczy domek . Więc gdyby coś się babci stało(:placz:) to ma kto się psem zaopiekować. Nawet młodym ;)

Posted

Owczarkowa napisał(a):
Jaki fajowy banner :loveu:
Wszystkiego najlepszegooo :diabloti:

Dzięki:eviltong: Właśnie Animation Shop 3 ściągnęłam ;)
dzięki drugi raz :eviltong:

Posted

świetny masz ten banner :multi: niechciało by ci się mi takie zrobić?? :razz: Jatakiego nie umiem :placz:

Okey ;)
I teraz zrobie z wolniejszym przewijaniem , bo wiem już gdzie się ustawia:evil_lol:

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Dzięki:eviltong: Właśnie Animation Shop 3 ściągnęłam ;)
dzięki drugi raz :eviltong:

Kochana, też to kiedyś miałam :eviltong: