LadyK Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [CENTER]Wszystkiego najlepszego :diabloti:[/CENTER] Quote
C&B Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Owczarkowa napisał(a):Wszystkiego najlepszego :diabloti: :diabloti::diabloti: Możecie pomyśleć , że moja Czika jest wredna jak każdy pekińczyk po tym co wam powiem , ale uwieżcie , że nie...:razz: Mama była z nią na sacerku to jak zawsze do Froda się rzuciła , bo to uraz od początku... No , bo pierwszo ją zaznacza i Czika jest wścikła , a potem chce miziania ....:shake::evil_lol: I taki pan wziął ze schornika pekinkę. Około roku ma...Podleciała do Cziki , a ta już szczeka:evil_lol: Po prostu nie ma kongtaktowego psa. Rzadko z jakim chce się bawić , a inne straszy , bo nie ugryzie....:cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Witaj :multi: I co z tym Onkiem ?? :loveu: Quote
C&B Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Witaj :multi: I co z tym Onkiem ?? :loveu: Hejka:multi: Tego ON-ka gdzieś wywiało...:cool1: Ale na wiosnę jadę do Łomży do schroniska i przywiozę babci jakiegoś młodego pieska . Tylko dużego , bo zawsze marzyłam o dużym psie . Trafił się jaki trafił:evil_lol::loveu:Ale i tak kochany:loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Szkoda :cool3: Może go ktoś przygarnął To fajnie :razz:A twoja babcia napewno chce psa > Quote
C&B Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Szkoda :cool3: Może go ktoś przygarnął To fajnie :razz:A twoja babcia napewno chce psa > Sama dzwoniła , żeby go przywieść:cool3: Wcześniej się nei zgadzała... A teraz u babci sąsiadka ,,ma" trzy szczeniaki... Ale babcia nie chce ich brać , bo ta sprawa jest strasznie skąplikowana. Suka kiedy nie było tej pani oszczeniła się tam na dworze... Później pani przyjechała i suka broniła maluchów i rzucała się... Było wzywane schronisko i przyjaciele zwierząt... Nic... I obawiamy się , że jak babcia weźmie szczeniaka matka może się do niej ,,wprowadzić".... Quote
Bartiśkowa_ Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Aha :lol: No to trzymamy kciuki żeby jakaś bida na wiosnę zamieszkała u twojej babci :multi: Quote
C&B Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Aha :lol: No to trzymamy kciuki żeby jakaś bida na wiosnę zamieszkała u twojej babci :multi: dzięki;);) Quote
M&T Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Widzę, że ktoś tu miał urodzinki :cool3: Spóźnione naj naj!! :loveu::loveu::loveu: Quote
C&B Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 M&T napisał(a):Widzę, że ktoś tu miał urodzinki :cool3: Spóźnione naj naj!! :loveu::loveu::loveu: Dziękuję:razz: Quote
oktawia6 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Domka musisz namówic sąsiadkę na sterylizację tej suki:shake: a babcia najelpiej by było gdyby wzięła pieska starszego-inaczej liczyc się musisz Ty i Twoja mama że potem będzie mieszkał u Ciebie gdy coś się stanie z babcią-dla osób starszych jeśli chcą dac dom psy w potrzebie zaleca się psy starsze, to z ich strony odpowiedzialne adoptowac seniora. Quote
crazydaisy Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Wpadłam się przywitać i lecę dalej :) Głaski dla Czikuni :) Quote
LadyK Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [CENTER]Naj,naj :diabloti: Dawno nas tu nie było :eviltong: Bo aż dwa dni :evil_lol:[/CENTER] Quote
C&B Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 crazydaisy napisał(a):Wpadłam się przywitać i lecę dalej :) Głaski dla Czikuni :) Hejka ! Wygłaskana ;) Owczarkowa napisał(a):Naj,naj :diabloti: Dawno nas tu nie było :eviltong: Bo aż dwa dni :evil_lol: Dzięki:lol: No łądnie to tak ? Dwa dni ? :mad::diabloti: Quote
LadyK Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [CENTER]A ładnie to tak fot nie dawać? :diabloti::mad:[/CENTER] Quote
C&B Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Owczarkowa napisał(a):A ładnie to tak fot nie dawać? :diabloti::mad: Foty nie zając , nie uciekną:evil_lol: A ja dzisiaj byłam na koniach i wziełąm Czikulca ;) Było tak : Mieliśmy kompletnego pecha:shake: Zazwyczaj są tam dwa psy ( jeden na łąńcuchu spuszczany w nocy lub wtedy kiedy nie ma jazd , bo łapie koniki za nogi) , a drugi spokojny kundelek. A co ? Zamaist dwóch psów zastałyśmy 4 :evil_lol: Jednego to chciałam ich ukraść , bo jest taki cudaśny :loveu: Mam wziełą Czikę pod rękę , bo jeden z nich cos nei bardzo chciał tu Czikuli , a ja poszłam się przebrać. Jazda była krótka , bo był taki mróz... Czika weszła do pokoiku gdzie grzeją i prze z okno podziwiała mnie:evil_lol: A potem ciepła herbatka i do domku:cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Witaj Dominika :loveu: Dawaj jakieś fotyyy :razz: Quote
Kibaa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Hm. Pogłaszcz od nas Czikę. :loveu: No i my chcemy fotki.! xdd:evil_lol: Quote
C&B Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 oktawia6 napisał(a):Domka musisz namówic sąsiadkę na sterylizację tej suki:shake: a babcia najelpiej by było gdyby wzięła pieska starszego-inaczej liczyc się musisz Ty i Twoja mama że potem będzie mieszkał u Ciebie gdy coś się stanie z babcią-dla osób starszych jeśli chcą dac dom psy w potrzebie zaleca się psy starsze, to z ich strony odpowiedzialne adoptowac seniora. Niestety sąsiadka nawet nie wie co to jest sterylka. To jest bardzo dziwna wieś. Nikogo nic nie obchodzi... Tylko własne zadki , że tak powiem. Moja babcia rzuca suce jedzenie przez płot. Ta sąsiadka nie należy do osób , które chcą dobra dla tego psa. Ja sama nic nie zrobię w tej przykrej sprawie. Żeby ktoś się jeszcze przejął ... :shake: Może gdybym była trochę starsza , ale kto posucha głupiej gówniary ? ... Myslałyśmy nad tym. Ale w marcu przyjeżdża mój wujek , który dziedziczy domek . Więc gdyby coś się babci stało(:placz:) to ma kto się psem zaopiekować. Nawet młodym ;) Quote
LadyK Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [CENTER]Jaki fajowy banner :loveu: Wszystkiego najlepszegooo :diabloti:[/CENTER] Quote
C&B Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Owczarkowa napisał(a):Jaki fajowy banner :loveu: Wszystkiego najlepszegooo :diabloti: Dzięki:eviltong: Właśnie Animation Shop 3 ściągnęłam ;) dzięki drugi raz :eviltong: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 świetny masz ten banner :multi: niechciało by ci się mi takie zrobić?? :razz: Jatakiego nie umiem :placz: Quote
C&B Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):świetny masz ten banner :multi: niechciało by ci się mi takie zrobić?? :razz: Jatakiego nie umiem :placz: Okey ;) I teraz zrobie z wolniejszym przewijaniem , bo wiem już gdzie się ustawia:evil_lol: Quote
LadyK Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Domka_Czika napisał(a):Dzięki:eviltong: Właśnie Animation Shop 3 ściągnęłam ;) dzięki drugi raz :eviltong: Kochana, też to kiedyś miałam :eviltong: Quote
Recommended Posts