C&B Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Owczarkowa napisał(a):Wszystkiego naj,naj :diabloti::diabloti: Widzę,że postępy robisz w PS :) Dzięki:loveu: Ja to jestem bardzo inteligentna:evil_lol: anitaaa - ja dopiero mam PS od listopada i dla mnie to jest zbyt skomplikowane:evil_lol: Quote
LadyK Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [CENTER]Wszystkiego naj,naj :diabloti: Anitko, photoshop styles/style :eviltong: Można z neta chyba więcej pościągać :eviltong:[/CENTER] Quote
C&B Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 :multi::multi::multi:I dziś urodzinki:multi::multi::multi: Z tego wszystkiego ustawiłam mój beznadziejny opis:lol::lol::lol: Quote
C&B Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Z okazji urodzin napiszę wam historyjkę o zmarłym już Toniku - piesku mojej mamy . Więc zaczynam : Mama w zimę na śmietniku znalazła góra pięcio tygodniowego szczeniaka. Mały był w okropnym stanie. Trząsł się i piszczał. Wyglądał jak szkielet. Moja babcia nie lubi zwierząt. No może Czikę , ale to nie o niej mowa , więc mam chowała psa w swoim pokoju. Na dywanie rozkładała gazety . W końcu jej siostry się o nim dowiedziały. Babcia była zdziwiona , że mleko strasznie ,,schodzi" z lodówki. Mama zdecydowała się jej powiedzieć. No i szczeniak jakimś cudem wychował się u nich. Zmarł tragicznie - wpadł pod samochód :placz: Ale mam ma tylko miłe z nim wspomnienia. Krótko i na temat:razz:;) Quote
LadyK Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Biedny szczeniak :shake: [SIZE="4"]Wszystkiego naj,naj,naj :loveu: Od dzisiaj zaczynamy pisanie do następnych urodzin :diabloti: Quote
C&B Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='Owczarkowa']Biedny szczeniak :shake: Wszystkiego naj,naj,naj :loveu: Od dzisiaj zaczynamy pisanie do następnych urodzin :diabloti: Dzięki:loveu::loveu: Ty małpo:mad: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Dominiczko wszystkiego naj naj lepszego Zdrowia szczęśc miłości i słodkości :bday::new-bday::BIG::new-bday::BIG::tort::loveu: Quote
Sweet Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 :multi::multi:WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:multi::multi: Quote
C&B Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Dominiczko wszystkiego naj naj lepszego Zdrowia szczęśc miłości i słodkości :bday::new-bday::BIG::new-bday::BIG::tort::loveu: THX !!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Sweetaśna - Thx !!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
C&B Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 ;) To co psay lubią najbardziej... A ile przy tym chrapią... Ktoś mnie obudził ? Wrrr... Z Baksikiem Na chwilę się odwróciłąm , a ten juz ucieka ? Quote
C&B Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Daj ! Bo wyrwe mu ogon ! Groźny pies:cool3: ....który puścił focha:evil_lol: A tu liże swoją chorą łąpkę . Czego jej zabraniam , bo bakterie ma na języku ( z pewnych przyczyn higienicznych ) bandaż zdejmuje , a w nocy słychać tylko jak sobie liże... Quote
C&B Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 A wasze psy tańczą break dance ? Moja tak ;) zaraz wam pokaże , ale resztę fotek dam ;) Umiesz tak języczkiem ? Albo tak ? Mizianko... To oddasz mi teraz sakrpetkę ? Proszę... Quote
C&B Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 A co tam jest I zabawa kradziponą skarpetą... Nie oodam ! I nauka tańca Raz , dwa , trzy , cztery , hop ! Quote
C&B Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Dzisiaj dam sporo to na pare dni będzie ;) Jutro jadę , w czwartek 8lekcji , w piątek jadę , więc kolejne pewnie będą w weekend Mam skarpetkę ! Lepiej ze mną nie zadzierać.... Moje ! Roztańczony pies... moja ! I zaraz będzie ostatnie 5 ;) Quote
C&B Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Moje życie to taniec... ...i skarpetka rzecz jasna... Ale ciemne... Ładnie mi uszy latają ? I kto mi to wyciągnie ? KOniec ! 30 fotek:evil_lol: Nie ma co , zaszalałam Quote
LadyK Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 http://images34.fotosik.pl/415/8c054354760afe12med.jpg :loveu::loveu::loveu: Wszystkiego naj,naj :diabloti: Quote
Bewarka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Wiedziałam, że tak będzie... WSZYSTKIEGO NAJ!!! :BIG: [SIZE=2]Śliczne foty :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 http://images34.fotosik.pl/415/8c054354760afe12med.jpg fajne :multi: Quote
C&B Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='Owczarkowa']http://images34.fotosik.pl/415/8c054354760afe12med.jpg :loveu::loveu::loveu: Wszystkiego naj,naj :diabloti: Dzięki ;) [quote name='Justys95']Wiedziałam, że tak będzie... WSZYSTKIEGO NAJ!!! :BIG: [SIZE=2]Śliczne foty :loveu: Dziękuję ANITA - :loveu::loveu::loveu: Quote
C&B Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Chyba się uduszę:flaming: Opowiem od początku... Od około dwóch tygodni na osiedlu błąka się śliczny mieszaniec ON-ka . A tali łagodny..:loveu: Mój tata go zlobaczył i wyciągnął telefon . Zadzwonił do babci z pytaniem czy nie chce. Babcia się nei zgodziła:placz: Ale dziś zadzwoniła , zeby go przywieść. Tylko idź go szukaj ? No , co ? Poszłam. Całe szczęście znalazłam:multi: I był problem. Pies za żadne skarby świata nie chciał wejść do samochodu. Jedzenie , wołanie... nic... Wchodził tylko przednimi łapami . Podnieść ja i mama nie dałyśmy rady zresztą pies się wyrywał... No i nic... Nażarł się kiełbasy i dalej łazi , bo sie nie dał zawieść:placz: Pewnie go ktoś wywiózł samochodem:shake: Quote
zuzolandia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 http://images50.fotosik.pl/38/a35e53e713e1c890med.jpg przeslodziaste pysio :loveu::loveu::loveu: SPÓZNIONE ALE SZCZERE ZYCZENIA URODZINKOWE!! WSZYSTKIEGO CO W ZYCIU NAJLEPSZE I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
oktawia6 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='Domka_Czika'] . Pies za żadne skarby świata nie chciał wejść do samochodu. Jedzenie , wołanie... nic... Wchodził tylko przednimi łapami . Podnieść ja i mama nie dałyśmy rady zresztą pies się wyrywał... No i nic... Nażarł się kiełbasy i dalej łazi , bo sie nie dał zawieść:placz: Pewnie go ktoś wywiózł samochodem:shake: Domka-poproś wet-tj, powiedz mamie by kupiła od weta środek o nazwie SEDALIN - na wage psa -zakładając że ten ON-może ważyc około 40 kg-lub jak w gorszej kondycji to kilka kg mniej-preparat ten wkładasz do pasztecika i podajesz psu-za ok. 15 minut pies usypia-jest bezładny-wówczas bez stresu bierzesz go do auta-możesz założyc mu kaganiec-choc niekoniecznie Quote
C&B Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='oktawia6']Domka-poproś wet-tj, powiedz mamie by kupiła od weta środek o nazwie SEDALIN - na wage psa -zakładając że ten ON-może ważyc około 40 kg-lub jak w gorszej kondycji to kilka kg mniej-preparat ten wkładasz do pasztecika i podajesz psu-za ok. 15 minut pies usypia-jest bezładny-wówczas bez stresu bierzesz go do auta-możesz założyc mu kaganiec-choc niekoniecznie On bardzo zaprzyjaźnił się z mężczyzną , który sprzata. I dziś mama go spotkała. Powiedział , że pomoze . Ale mój tata jak przyjedzie to może... Quote
C&B Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='zuzolandia']http://images50.fotosik.pl/38/a35e53e713e1c890med.jpg przeslodziaste pysio :loveu::loveu::loveu: SPÓZNIONE ALE SZCZERE ZYCZENIA URODZINKOWE!! WSZYSTKIEGO CO W ZYCIU NAJLEPSZE I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://i34.tinypic.com/15gbaxe.jpg dzięki:loveu::loveu: Quote
groszek83 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 To znowu urodzinki??:-o:evil_lol: Wszystkiego dobrego dla Ciebie i Czikulca:multi::multi::multi: Napisz jak sie uda akcja z psiakiem;) Quote
Recommended Posts