Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

Posted

Owczarkowa napisał(a):
Wszystkiego naj,naj :diabloti::diabloti:

Widzę,że postępy robisz w PS :)

Dzięki:loveu:
Ja to jestem bardzo inteligentna:evil_lol:
anitaaa - ja dopiero mam PS od listopada i dla mnie to jest zbyt skomplikowane:evil_lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z okazji urodzin napiszę wam historyjkę o zmarłym już Toniku - piesku mojej mamy . Więc zaczynam :

Mama w zimę na śmietniku znalazła góra pięcio tygodniowego szczeniaka. Mały był w okropnym stanie. Trząsł się i piszczał. Wyglądał jak szkielet. Moja babcia nie lubi zwierząt. No może Czikę , ale to nie o niej mowa , więc mam chowała psa w swoim pokoju. Na dywanie rozkładała gazety . W końcu jej siostry się o nim dowiedziały. Babcia była zdziwiona , że mleko strasznie ,,schodzi" z lodówki. Mama zdecydowała się jej powiedzieć. No i szczeniak jakimś cudem wychował się u nich. Zmarł tragicznie - wpadł pod samochód :placz: Ale mam ma tylko miłe z nim wspomnienia.
Krótko i na temat:razz:;)

Posted

[quote name='Owczarkowa']

Biedny szczeniak :shake:

Wszystkiego naj,naj,naj :loveu:
Od dzisiaj zaczynamy pisanie do następnych urodzin :diabloti:

Dzięki:loveu::loveu:
Ty małpo:mad:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Dominiczko wszystkiego naj naj lepszego Zdrowia szczęśc miłości i słodkości :bday::new-bday::BIG::new-bday::BIG::tort::loveu:

THX !!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Sweetaśna - Thx !!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

;)

To co psay lubią najbardziej...

A ile przy tym chrapią...

Ktoś mnie obudził ? Wrrr...

Z Baksikiem

Na chwilę się odwróciłąm , a ten juz ucieka ?

Posted

Daj !

Bo wyrwe mu ogon !

Groźny pies:cool3:

....który puścił focha:evil_lol:

A tu liże swoją chorą łąpkę . Czego jej zabraniam , bo bakterie ma na języku ( z pewnych przyczyn higienicznych ) bandaż zdejmuje , a w nocy słychać tylko jak sobie liże...

Posted

A wasze psy tańczą break dance ? Moja tak ;) zaraz wam pokaże , ale resztę fotek dam ;)

Umiesz tak języczkiem ?

Albo tak ?

Mizianko...

To oddasz mi teraz sakrpetkę ?

Proszę...

Posted

Dzisiaj dam sporo to na pare dni będzie ;) Jutro jadę , w czwartek 8lekcji , w piątek jadę , więc kolejne pewnie będą w weekend

Mam skarpetkę !

Lepiej ze mną nie zadzierać....

Moje !

Roztańczony pies...

moja !
I zaraz będzie ostatnie 5 ;)

Posted

Moje życie to taniec...

...i skarpetka rzecz jasna...

Ale ciemne...

Ładnie mi uszy latają ?

I kto mi to wyciągnie ?

KOniec !
30 fotek:evil_lol: Nie ma co , zaszalałam

Posted

Chyba się uduszę:flaming:
Opowiem od początku...
Od około dwóch tygodni na osiedlu błąka się śliczny mieszaniec ON-ka . A tali łagodny..:loveu: Mój tata go zlobaczył i wyciągnął telefon . Zadzwonił do babci z pytaniem czy nie chce. Babcia się nei zgodziła:placz:
Ale dziś zadzwoniła , zeby go przywieść. Tylko idź go szukaj ? No , co ? Poszłam. Całe szczęście znalazłam:multi: I był problem. Pies za żadne skarby świata nie chciał wejść do samochodu. Jedzenie , wołanie... nic... Wchodził tylko przednimi łapami . Podnieść ja i mama nie dałyśmy rady zresztą pies się wyrywał... No i nic... Nażarł się kiełbasy i dalej łazi , bo sie nie dał zawieść:placz:
Pewnie go ktoś wywiózł samochodem:shake:

Posted

[quote name='Domka_Czika']
. Pies za żadne skarby świata nie chciał wejść do samochodu. Jedzenie , wołanie... nic... Wchodził tylko przednimi łapami . Podnieść ja i mama nie dałyśmy rady zresztą pies się wyrywał... No i nic... Nażarł się kiełbasy i dalej łazi , bo sie nie dał zawieść:placz:
Pewnie go ktoś wywiózł samochodem:shake:

Domka-poproś wet-tj, powiedz mamie by kupiła od weta środek o nazwie SEDALIN - na wage psa -zakładając że ten ON-może ważyc około 40 kg-lub jak w gorszej kondycji to kilka kg mniej-preparat ten wkładasz do pasztecika i podajesz psu-za ok. 15 minut pies usypia-jest bezładny-wówczas bez stresu bierzesz go do auta-możesz założyc mu kaganiec-choc niekoniecznie

Posted

[quote name='oktawia6']Domka-poproś wet-tj, powiedz mamie by kupiła od weta środek o nazwie SEDALIN - na wage psa -zakładając że ten ON-może ważyc około 40 kg-lub jak w gorszej kondycji to kilka kg mniej-preparat ten wkładasz do pasztecika i podajesz psu-za ok. 15 minut pies usypia-jest bezładny-wówczas bez stresu bierzesz go do auta-możesz założyc mu kaganiec-choc niekoniecznie

On bardzo zaprzyjaźnił się z mężczyzną , który sprzata. I dziś mama go spotkała. Powiedział , że pomoze . Ale mój tata jak przyjedzie to może...