LadyK Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [CENTER]Cześć :hand: Fajny bannerek :loveu: Wszystkiego najlepszego :diabloti:[/CENTER] Quote
Bewarka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Hej, hej :) Też pochwalę banerek :loveu: Quote
C&B Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Owczarkowa napisał(a):Cześć :hand: Fajny bannerek :loveu: Wszystkiego najlepszego :diabloti: Cześć:sweetCyb: Dzięki:cool3: Zaczynasz mnie denerwować:evil_lol: Całe szczęście urodzinki nie długo !:multi: Justys - thx:loveu: A ja wam coś powiem ! W moim psie budzi się....pies ! Na sapcerach włazi w kałużę:mad:a wcześniej ją omijała... Gania za samochodami więc teraz smycz jest rzeczą świętą , jest jakaś...inna niż zawsze:cool3: Quote
LadyK Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [CENTER]Czym Cię denerwuję kochanie? :diabloti::loveu: Wszystkiego najlepszego :diabloti:[/CENTER] Quote
C&B Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Owczarkowa napisał(a):Czym Cię denerwuję kochanie? :diabloti::loveu: Wszystkiego najlepszego :diabloti: Niczym , kochanie:diabloti::loveu: Ale mnie zaskoczyłas tymi zyczeniami , dzięki:evil_lol: Quote
C&B Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Jeszcze tylko 3 dni :multi: :multi::multi: Albo tylko u mnie post zniknał ,a bo u wszytskich to go wkeljam jeszcze raz : Napisał Owczarkowa Czym Cię denerwuję kochanie? :diabloti::loveu: Wszystkiego najlepszego :diabloti: Niczym , kochanie:diabloti::loveu: Ale mnie zaskoczyłas tymi zyczeniami , dzięki:evil_lol: Quote
C&B Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Owczarkowa'] Jakie śliczne:loveu::loveu::loveu: Thx:loveu::loveu::loveu: Wiem , ze sama robie dla innyc banerki , ale moja ,,taktyka" mi się już zniudziła zrobisz mi jakiś banerek ? 500x100 I jak można to te fotki : Z góry dziękuję:loveu: Quote
LadyK Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Proszę :diabloti: Wszystkiego najlepszego :loveu: Quote
C&B Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Owczarkowa'] Proszę :diabloti: Wszystkiego najlepszego :loveu: Śliczny:loveu: Jak ty to robisz ? Moje to takie byle-jakie...:placz: Dzięki , znów mnie zaskoczyłaś:lol: Quote
LadyK Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [CENTER]Dwie minutki roboty :cunao: Wszystkiego najlepszego :diabloti:[/CENTER] Quote
LadyK Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Domka_Czika napisał(a):Ja też krótko robię , ale jeszcze nie łapie PS:shake: Ach ta moja inteligencja:shake: Nie przejmuj się :eviltong: Ja PS ma od jakiś :hmmmm: 2 lat chyba :diabloti: I dopiero z pół roku temu mi coś normalnego zaczęło wychodzić :D Dzisiaj jakąś wenę mam :diabloti: Za to mój witraż na plastyce to wyglądał gorzej niż, źle ale nie moja wina, że ja już chciałam iść do domu, a nie do 16 w szkole siedzieć :evil_lol: Tylko jedna rzecz mnie w szkole trzymała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
C&B Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Owczarkowa napisał(a):Dwie minutki roboty :cunao: Wszystkiego najlepszego :diabloti: Ja też krótko robię , ale jeszcze nie łapie PS:shake: Ach ta moja inteligencja:shake: Quote
Bewarka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Domka_Czika napisał(a): Justys - thx:loveu: A ja wam coś powiem ! W moim psie budzi się....pies ! Na sapcerach włazi w kałużę:mad:a wcześniej ją omijała... Gania za samochodami więc teraz smycz jest rzeczą świętą , jest jakaś...inna niż zawsze:cool3: NMZC :loveu: Może ma ten tego...ZNP :diabloti: PS:Ja myślałam, że mam jakieś omamy a to znów nowy baner ^^ EDIT:A ja żem tempawa i do tego PS po ang, więc przy takim banerku jak mam np teraz siedzie ok pół godz. xD Quote
LadyK Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Wybacz, że Cię tak obsypuje tymi badziewami z Photoshopa, ale nie mam co robić, a czekam na film o 22:35 się zaczyna :diabloti: Wszystkiego naj,naj :diabloti: Quote
C&B Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Owczarkowa'] Wybacz, że Cię tak obsypuje tymi badziewami z Photoshopa, ale nie mam co robić, a czekam na film o 22:35 się zaczyna :diabloti: ALE ŚLICZNE:loveu: A na jaki film to się czeka ? O tej porze ... :evil_lol: Ale zapomniałaś o zyczeniach:placz: Justus - ja mam o tyle dobrze , że z angola mam 6 , bo się ,,udzialam " w lekcji. Dobrze siedzieć z prymusami:evil_lol:... Ja tam nic nie umiem z PS ... Dla mnie to obcy świat. Moze sobie kupie długą ksiażke p.t. ,,Wszystko dla głupich'' . A jutro loteria fantowa. Obym wygrała coś normalnego... Bo zawsze wygrywam jakieś głupie pluszaki , a często to co przyniosłam...:evil_lol: Quote
LadyK Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [CENTER]Poprawiłam się :diabloti: A film "Cała ona" :diabloti: Wiesz ja jakiś takich +18 nie oglądam :evil_lol: Jeżeli to miałaś na myśli :diabloti::razz: Wszystkiego najlepszego :diabloti:[/CENTER] Quote
C&B Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Owczarkowa napisał(a):Poprawiłam się :diabloti: A film "Cała ona" :diabloti: Wiesz ja jakiś takich +18 nie oglądam :evil_lol: Jeżeli to miałaś na myśli :diabloti::razz: Wszystkiego najlepszego :diabloti: Przybliższy temat tego filmu , bo ja tam w tv pieć lat za murzynami:diabloti: O co ty mnie posadzasz ? Ja takich myśli nie mam... Myslałam o powtórahc bajeczek na mini-mini:evil_lol: Quote
LadyK Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [CENTER]""Cała ona" to film przedstawiający historię dwojga młodych ludzi. Zack Stiler to chłopak pochodzący z dobrego domu. Nie dość, że jest on prymusem w nauce, zapalonym sportowcem i obiektem westchnień wielu dziewczyn to na dodatek chodzi z najpopularniejszą nastolatką w szkole. Laney Boogs to nieśmiała i zamknięta w sobie dziewczyna, która często pada obiektem szkolnych drwin. Kiedy dziewczyna Zacka postanawia z nim zerwać,ten zaprzysięga sobie, że uczyni z innej dziewczyny "szkolną gwiazdę" i pomoże jej zdobyć koronę na balu maturalnym. Ostatecznie obietnica ta przyjmuje formę zakładu,a jego główną bohaterką staje się niczego nieświadoma Laney." Uwielbiam takie filmy o amerykańskich szkołach :diabloti: Wszystkiego naj,naj :diabloti:[/CENTER] Quote
Bewarka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Domka_Czika napisał(a):ALE ŚLICZNE:loveu: A na jaki film to się czeka ? O tej porze ... :evil_lol: Ale zapomniałaś o zyczeniach:placz: Justus - ja mam o tyle dobrze , że z angola mam 6 , bo się ,,udzialam " w lekcji. Dobrze siedzieć z prymusami:evil_lol:... Ja tam nic nie umiem z PS ... Dla mnie to obcy świat. Moze sobie kupie długą ksiażke p.t. ,,Wszystko dla głupich'' . A jutro loteria fantowa. Obym wygrała coś normalnego... Bo zawsze wygrywam jakieś głupie pluszaki , a często to co przyniosłam...:evil_lol: Ej no weź, ja jestem ynteligentna, tylko oceny takie sobie mam xD A na którym ten film jest? Quote
LadyK Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Na TVP2. Oglądajcie, bo fajny :) Ja oglądam i idę z kompa ;) Papa :buzi: Quote
Bewarka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Eee...Nie chce mi się oglądać :evil_lol: Nie lubie lektorów :cool3: EDIT:Hopło sie :mad: Quote
Bewarka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Owczarkowa']Na TVP2. Oglądajcie, bo fajny :) Ja oglądam i idę z kompa ;) Papa :buzi: Aha, no to lecę zobaczyć :) Quote
C&B Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Owczarkowa']Na TVP2. Oglądajcie, bo fajny :) Ja oglądam i idę z kompa ;) Papa :buzi: Nie opuszczaj mnie !:placz::placz: I gdzie życzenia ?:diabloti: Quote
Recommended Posts