Bartiśkowa_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Hej :loveu: Widzę że następna imprezkowa galeria :lol: Quote
LadyK Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Domka_Czika napisał(a):Życzeń nigdy nie za dużo:diabloti: Dobra to wszystkiego najlepszego :diabloti: Będę Ci tak aż do ośmego codziennie pisać :loveu::loveu: Quote
C&B Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Owczarkowa napisał(a): Dobra to wszystkiego najlepszego :diabloti: Będę Ci tak aż do ośmego codziennie pisać :loveu::loveu: Oj to mi się tego najlepszego za dużo zbierze , a jednak można przedawkować:evil_lol: Quote
LadyK Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [CENTER]Ee tam :diabloti: Chciałaś to masz :diabloti: Żeby było śmieszniej to będę to w każdym poście pisać :D Wszystkiego najlepszego :diabloti:[/CENTER] Quote
crazydaisy Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Już miałam składać życznia, ale skoro urodzinki 8 grudnia to jeszcze poczekam :eviltong: Quote
C&B Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Owczarkowa napisał(a):Ee tam :diabloti: Chciałaś to masz :diabloti: Żeby było śmieszniej to będę to w każdym poście pisać :D Wszystkiego najlepszego :diabloti: Ohhh dziekuję....:loveu::loveu: Jestem właśnie na infie i sobie mamy wolne ;) Quote
C&B Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 A teraz , co można stworzyć z prostych programach graficznych w łatwy sposób :razz::razz: Takie tam... A co to moze być ? I to :evil_lol: Gdzie można ,,hurtowo" i szybko hostować zdjecia odrazu z kompresją ? ;) Quote
C&B Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Narazie męczę się na fotosiku , ale ile jeszcze ? :placz: Mój pierduś na kanapie... MOje kochane:loveu: ALE Z NIEJ LENIUCH... Te oczy:loveu: Coś tam się dzieje , ale nie che mi się wstać C.D.N. Quote
C&B Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Plosssę :loveu: Kocham tę fotkę:loveu::loveu: Przestaniesz cykać te fotki ? I szukaj tu spokoju:shake: Oczko i Zezol:loveu: Koniec ;) Quote
Amor Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 http://images29.fotosik.pl/301/f700f304f908bc80med.jpg Jak cudownie leży :loveu:... Quote
LadyK Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [CENTER]Ja tylko przyszłam powiedzieć...Wszystkiego najlepszego :diabloti: Śliczna Czika :loveu:[/CENTER] Quote
Bartiśkowa_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Czikusia słodki śpioszek :loveu: A ja zaczynam odliczanie jeszcze tylko ..5 dni.. Quote
C&B Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='Owczarkowa']Ja tylko przyszłam powiedzieć...Wszystkiego najlepszego :diabloti: Śliczna Czika :loveu: Zaczynam mieć tego dość:evil_lol: [quote name='anitaaa i bartis']Czikusia słodki śpioszek :loveu: A ja zaczynam odliczanie jeszcze tylko ..5 dni.. No :multi::multi: W końcu multicytaty działają:multi: Quote
LadyK Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [CENTER]Działają tylko przy dwóch pierwszych postach na stronie :eviltong: Wszystkiego najlepszego :diabloti:[/CENTER] Quote
Bartiśkowa_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 no właśnie niestety reszta dalej nie działa :angryy: Quote
***Paulina*** Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Domka_Czika napisał(a):W końcu multicytaty działają:multi: Raczej działały:evil_lol: Quote
Bewarka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 http://images32.fotosik.pl/411/1b56061b5726bdf5med.jpg :loveu: Mówię wcześniej na wypadek gdybym zapomniała :oops: ;) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! :multi: Quote
LadyK Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [CENTER]Wszystkiego najlepszego :diabloti:[/CENTER] Quote
C&B Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Hejo wszystkim ! Justys - dzięki:loveu: Owczarkowa - :diabloti::diabloti: Quote
C&B Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Kinia napisał(a):To ja też wszystkiego najlepszego! Dziękuje , chodź trochę za wcześnie:loveu: , ale jak ja to mówie - życzeń nigdy dość:evil_lol: I zaraz będzie nowy banerek , bo ten mi totalnie zbrzydł:bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
***Paulina*** Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Super zimowy banerek:loveu::loveu::loveu: Quote
C&B Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Super zimowy banerek:loveu::loveu::loveu: Dzięki:loveu: Quote
C&B Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Kinia napisał(a):Fajny banerek:) z jęzorkiem:) Dzięki. No ba , jęzorek MUSI być:loveu: Quote
Recommended Posts