***Paulina*** Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Domka_Czika napisał(a):Zdążę , zdążę ;) A co chcesz jej kupić??? Tylko obrożę lub szelki czy coś jeszcze??? Quote
C&B Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 ***Paulina*** napisał(a):A co chcesz jej kupić??? Tylko obrożę lub szelki czy coś jeszcze??? W panach mam tylko to , ale pewnie zaraz coś mnie zauroczy i pokazę to mamie ;) Może da sie namówić ;) Quote
C&B Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Żeby coś tu było to narazie 4 foptki : Wiem , zdjecia dziwnej grafiki , ale innym aparatem robiuonym i dziwne ustawienia tam są... :roll: Quote
***Paulina*** Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Domka_Czika napisał(a):W panach mam tylko to , ale pewnie zaraz coś mnie zauroczy i pokazę to mamie ;) Może da sie namówić ;) U mnie też tak zawsze jest... Ostatnio szłam tylko po pokarm dla świnki a wyszłam jeszcze z kokardką, piłeczką i smakołykami dla Kati:evil_lol: Quote
C&B Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 ***Paulina*** napisał(a):U mnie też tak zawsze jest... Ostatnio szłam tylko po pokarm dla świnki a wyszłam jeszcze z kokardką, piłeczką i smakołykami dla Kati:evil_lol: :evil_lol:U mnie nigdy nie było inaczej:evil_lol: Zawsze coś jeszcze dokupiłam ;) Ostatniio kupywałam pokarm dla rybki , chciałam fretkę , ale mama sięnie zgodziła to kupiłam Czikuni smakołyczki , które już dawno elżą w trawie:diabloti: Quote
***Paulina*** Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Domka_Czika napisał(a)::evil_lol:U mnie nigdy nie było inaczej:evil_lol: Zawsze coś jeszcze dokupiłam ;) Ostatniio kupywałam pokarm dla rybki , chciałam fretkę , ale mama sięnie zgodziła to kupiłam Czikuni smakołyczki , które już dawno elżą w trawie:diabloti: Chciałaś fretkę??? A masz jeszcze jakieś zwierzaki oprócz Cziki??? Quote
C&B Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Chciałaś fretkę??? A masz jeszcze jakieś zwierzaki oprócz Cziki??? Chciałam , ale mama się nie zgadaza... Mam - rybkę ;) Quote
***Paulina*** Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Domka_Czika napisał(a):Chciałam , ale mama się nie zgadaza... Mam - rybkę ;) Aha... To może ty wogóle nie powinnaś wchodzić do zoologicznych??? :evil_lol: Quote
C&B Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Aha... To może ty wogóle nie powinnaś wchodzić do zoologicznych??? :evil_lol: Miałam taki pomysł , ale niestety ciekawość górą ;) Quote
Bewarka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Ja do zoologa rzadko kiedy zaglądam, bo zazwyczaj jest tak, że wchodzę i: -Yyyyyy......poproszę.......może to. -To? -Tak to. A ile to kosztuje? -X zł -No to poproszę. :lol: Quote
C&B Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Justys95 napisał(a):Ja do zoologa rzadko kiedy zaglądam, bo zazwyczaj jest tak, że wchodzę i: -Yyyyyy......poproszę.......może to. -To? -Tak to. A ile to kosztuje? -X zł -No to poproszę. :lol: Ja jutro będę miałą trudny wybór . Po pierwsze - obroża czy szelki ? A po drugie - Jakie ? Quote
***Paulina*** Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Domka_Czika napisał(a):Miałam taki pomysł , ale niestety ciekawość górą ;) Jak zawsze...:evil_lol: Quote
C&B Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Kilka fotek w mianiaturkach , ale chyba będą się otwierać normalnie...Bo fotosik i inne hostingi to szkoda gadac więc coś znalazłam i takie są jakie są ... A to zabaweczka która sama zrobiłam , bo Czika piłkę przedziurkawiła , a znalazłam jakiś sznurek i jest zabawka ;) Quote
oktawia6 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 oktawia6 napisał(a): tak sobie wpadłam na relax i sobie czytam i czytam i widzę, widzę to co powyżej.....ta pseudohodowla posiada jeszcze inne psy na handel? jak dużo mają psów u siebie? Domka-zadałam Ci pytanie 2 strony wcześniej-odpwiesz?:razz: Quote
Bewarka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 oktawia6 napisał(a):Domka-zadałam Ci pytanie 2 strony wcześniej-odpwiesz?:razz: Odpowiem za nią :lol: http://www.dogomania.pl/forum/11124894-post921.html ;) PS:Śliczne foteczki :loveu: Czika ma fajną zabawkę...:) Quote
oktawia6 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Justys95'] Odpowiem za nią :lol: http://www.dogomania.pl/forum/11124894-post921.html ;) super!:multi: o jednego rozmnażacza mniej:multi: tego postu nie widziałam:hmmmm:dlatego się dopytałam;) Quote
zuzolandia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 DZIENDOBEREK :loveu:mizianko dla futerka :loveu: Quote
C&B Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Witamy wszystkich ;) Kupiłam obrożę i smycz ;) Obroża błękitna , z biało-błękitną chusteczką , a smycz HILTON z czarną rączką , na jednej stronie tło fioletowe i żółte kostki , a na drugiej błękit ;) Quote
Kinia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Hejo! I nie wydałaś kasy;D wytrzymałaś;) Zrób zdjecie Quote
C&B Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Kinia napisał(a):Hejo! I nie wydałaś kasy;D wytrzymałaś;) Zrób zdjecie Udało mi się ;) Pół godziny wybierałam jedną obrożę i smycz :evil_lol: Chciałam zrobić ,a tu co ? Aparat rozładowany i właśnie się ładuje ;) Quote
C&B Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Macie resztę fotek co wczoraj dawałam ;) A obroże i smycz dam kiedy się aparat podładuje... C.D.N. Quote
C&B Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 .C.D. Jeżeli tu ktoś coś zobaczy to pokłon C.D.N. ;) Quote
Recommended Posts