C&B Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Właśnie oglądam Schreka Dwójkę ;):roll: NuDy , ale nie ma co oglądać ... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: a 10 lisopada jedę do Wa-wy i wkońcu będzie coś ciekawszego...:cool1: Quote
groszek83 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ja to bym sobie horrora w 3D obejrzała:cool3: Quote
C&B Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 groszek83 napisał(a):Ja to bym sobie horrora w 3D obejrzała:cool3: A nas facetka zabiera na jakiś przyrodniczy:cool1: Ale nudno nie będzie:diabloti::evil_lol: Quote
M&T Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Heej! Przyszliśmy się przywitać po raz pierwszy :) Czika jest cudna! :loveu: Quote
C&B Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 M&T napisał(a):Heej! Przyszliśmy się przywitać po raz pierwszy :) Czika jest cudna! :loveu: Witamy:multi: I dziękujemy:loveu: Quote
C&B Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Heeeja ! Dzis mogłam mieć śliczną obrożę dla Cziki :cool1: Ale... Za późno przyszłam do sklepu i był zamknięty.... I teraz muszę czekać chyba do poniedziałku o ile kasynie wydam dziś lub jutro ;) Quote
Guest Lotty Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Twoja Czika jest urocza.:loveu::loveu::loveu: Wygłaszcz ją ode mnie. Quote
C&B Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Lotty napisał(a):Twoja Czika jest urocza.:loveu::loveu::loveu: Wygłaszcz ją ode mnie. juz wygłaskana ;) Quote
Kinia Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Witam się w sobote:) To lepiej sobie odłuz tą kase na obroze, bo jeszcze wydasz. Quote
C&B Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 O ja to świetnie wydaję kasę ! Więc nie wiem jak z tym będzie:evil_lol: Quote
C&B Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Witamy :loveu: Co tam u was ? A u nas stara bieda... :evil_lol: Dobrze , że nie nowa:eviltong: Wczoraj miałam do czynienia z dziwacznym aparatem mojego wujka...:cool1: Mam z niego fotki , ale nic na nich nie widać...:cool1: Quote
oktawia6 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='Domka_Czika'] Imię : Czika Data Urodzenia : 04.08.05r Wiek : 3 lata Skąd ją mam : Z hodowli w Nagrókach. Niestety kruszynka nie ma rodowodu , ale bardzo ją kocham:loveu:Czika trafiła do mnie 8 października. Wtedy dokładnie miała 2 miesiące i 4 dni:p Jej fotki : tak sobie wpadłam na relax i sobie czytam i czytam i widzę, widzę to co powyżej.....ta pseudohodowla posiada jeszcze inne psy na handel? jak dużo mają psów u siebie? Quote
C&B Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Czesia :lol: W poniedziałek raczej będzie obroża ;) Quote
C&B Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 groszek83 napisał(a):Hejka:hand: hejka ;) ;) Quote
C&B Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 oktawia6 napisał(a):tak sobie wpadłam na relax i sobie czytam i czytam i widzę, widzę to co powyżej.....ta pseudohodowla posiada jeszcze inne psy na handel? jak dużo mają psów u siebie? Całe szczęście hodowla już nie istnieje ;) Quote
C&B Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 efciq napisał(a):hej :lol: a gdzie fotki ? Nie ma :roll: Dziś byłam w sklep0ie zoologicznym , a raczej szłam ... O dwie minuty za późno przyszłam i sklep zamknięty :placz: Jutro dopiero będzie obroża , albo szelki ... Ale sobie kurtkę , szalik i kozaczki kupiłam ;) Quote
***Paulina*** Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Domka_Czika napisał(a):Nie ma :roll: Dziś byłam w sklep0ie zoologicznym , a raczej szłam ... O dwie minuty za późno przyszłam i sklep zamknięty :placz: Jutro dopiero będzie obroża , albo szelki ... Ale sobie kurtkę , szalik i kozaczki kupiłam ;) No to z korzyścią dla ciebie, a z niekorzyścią dla Cziki... Żebyś tylko jutro zdążyła... Quote
C&B Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 ***Paulina*** napisał(a):No to z korzyścią dla ciebie, a z niekorzyścią dla Cziki... Żebyś tylko jutro zdążyła... Zdążę , zdążę ;) Quote
Recommended Posts