Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']a ringówkę chociaż masz? :evil_lol:[/QUOTE]
nie :lol:

[video=youtube;w5UQKaRvm9c]https://www.youtube.com/watch?v=w5UQKaRvm9c[/video]

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiejsze wydarzenia trochę zweryfikowały plany i już wiem, że debiutu w Bialym nie będzie ;) ale wystawy nie zając :)

Posted

[quote name='C&B']Towarzysko będę, może uda mi się Bubę jakoś przemycić ;)[/QUOTE]

Na pewno uda Ci się Bubę przemycić, ja w tamtym roku z Bobikiem normalnie weszłam, myśleli, że to pies w weteranach ha ha

Posted

na zdjęciu to i tak wygląda czysto :evil_lol: mój piesek na pierwszym spacerku się tak załatwił, musiał pokazać, że z wiochy przyjechał :lol:

Posted

z Buby się wykrusza, zostaje tylko szary kolor :evil_lol:
na początku kąpałam ją często, teraz raz w miesiącu, albo i to nie, dopóki nie wygląda jak mop do podłogi to jej nie myję :diabloti:
ostatnio po głowie chodzi mi zmiana fryzurki dla Bubla :loveu:

Posted

[quote name='C&B']z Buby się wykrusza, zostaje tylko szary kolor :evil_lol:
na początku kąpałam ją często, teraz raz w miesiącu, albo i to nie, dopóki nie wygląda jak mop do podłogi to jej nie myję :diabloti:
ostatnio po głowie chodzi mi zmiana fryzurki dla Bubla :loveu:[/QUOTE]
Czyli w sumie nie ma tragedii :evil_lol:

A na jaką? Na krótko :)

Posted

[quote name='C&B']bez zgłoszenia Cię z nim wpuścili? :cool3:
Myślę, żeby wcisnąć im kita, że idzie w MP :lol:[/QUOTE]A czy Bobik ma rodowód i jest wystawiany? Weszłam z nim normalnie. Nic nie sprawdzali. Musisz tylko wchodzić pewna siebie i się przy nich nie zatrzymywać :D

Posted

[quote name='Izabela124.']A czy Bobik ma rodowód i jest wystawiany? Weszłam z nim normalnie. Nic nie sprawdzali. Musisz tylko wchodzić pewna siebie i się przy nich nie zatrzymywać :D[/QUOTE]
zawsze można od kogoś pożyczyć zgłoszenie, znam i takie przypadki :evil_lol:
zobaczymy jak to będzie, 2 lata temu nas z Chrumiczkiem nie wpuścili, ale może dlatego, że epidemia wściekłych gacków była :hmmmm: temu uważniej sprawdzali

Posted

[quote name='C&B']zawsze można od kogoś pożyczyć zgłoszenie, znam i takie przypadki :evil_lol:
zobaczymy jak to będzie, 2 lata temu nas z Chrumiczkiem nie wpuścili, ale może dlatego, że epidemia wściekłych gacków była :hmmmm: temu uważniej sprawdzali[/QUOTE]No na zgłoszenie czyjeś też dobry pomysł :)

Posted

chyba suka zaczęła cieczkować :mdleje:tak się zastanawiałam dlaczego od paru dni tak wybitnie mnie wkurzała. i gdzie mój mały ceniacek? :placz:

a tak w ogóle to w tym tygodniu przeprowadzamy się na wieś, Bubelowi podoba się nowy dom, bo ma tam dużo więcej miejsca do latania :evil_lol: