Izabela124. Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Fajnie rośnie :) widać, że niezła rozrabiara z niej ha ha Quote
C&B Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Izabela124. napisał(a):Fajnie rośnie :) widać, że niezła rozrabiara z niej ha ha i to jaka :lol: Quote
C&B Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 Bubi kończy dziś 4 miesiące :loveu: :loveu: Troszkę zmądrzała, umie już się fajnie wyciszyć jak trzeba, nawet jak nie jest wymęczona jakoś specjalnie, no i w ogóle jest fajna :evil_lol: z Cziką się w miarę nawet dogadują, chociaż Bub ma dość brutalny styl zabawy i nie zawsze się to Chrumikowi podoba ;) Quote
C&B Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 tak ;) Młoda niestety boi się większych psów, Prady też - dopóki Prada ją olewa jest ok, ale jak chce ją obwąchać to zaczyna się szczerzenie zębów i kłapanie, i ewakuacja ;) na spacerze z większymi psami jest ok, dopóki tamte nie są nią zainteresowane za bardzo... Quote
Laetitia Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Masz może ochotę na spacer w przyszłym tygodniu? Solo co prawda nadal nie potrafi normalnie poruszać się na podwórku, ale niestety boi się innych psów, więc mam nadzieję, że Bułka pomoże mu przezwyciężyć swój strach Quote
C&B Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='Laetitia']Masz może ochotę na spacer w przyszłym tygodniu? Solo co prawda nadal nie potrafi normalnie poruszać się na podwórku, ale niestety boi się innych psów, więc mam nadzieję, że Bułka pomoże mu przezwyciężyć swój strach w sumie od środy do niedzieli mam wolne od szkoły, więc myślę, że uda sie coś zorganizować ;) jeszcze wieczorem dam Ci znać, jak pogadam z mamuśką, czy mnie podrzuci, bo na autobus szkoda mi kasy :evil_lol: Buba boi się większych psów, więc z Solo powinno być ok ;) Quote
Izabela124. Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='C&B']w sumie od środy do niedzieli mam wolne od szkoły[/QUOTE]To zapraszam do Suwałk :D Bo ja chyba nie będę miała na bilet do Łomży Quote
C&B Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='Izabela124.']To zapraszam do Suwałk :D Bo ja chyba nie będę miała na bilet do Łomży[/QUOTE] mam ten sam problem co Ty, aktualnie w moim portfelu jest 26 zł, a wydatki mam znacznie przewyższające tą kwotę :evil_lol: Udało mi się namówić matulkę, żeby mnie do Łomży zawiozła, do Suwałk już nie przejdzie :lol: Quote
Izabela124. Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='C&B']mam ten sam problem co Ty, aktualnie w moim portfelu jest 26 zł, a wydatki mam znacznie przewyższające tą kwotę :evil_lol: Udało mi się namówić matulkę, żeby mnie do Łomży zawiozła, do Suwałk już nie przejdzie :lol:[/QUOTE]Szkoda :( Ja w piątek do Wawy jadę, a potem wystawa w Lesznie, dlatego nie mogę mieć więcej wyadtków Quote
C&B Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [video=youtube;_WHWX_H1g70]http://www.youtube.com/watch?v=_WHWX_H1g70[/video] Bubsek dzisiejszy :) Quote
Unbelievable Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 fajne bestia ;) tylko czemu nagradzasz jej puszczanie smakołykiem skoro się tak superancko szarpie? Quote
C&B Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 Raz nagradzam ją smakiem, raz szarpaniem, na to i na to jest fajnie zmotywowana, więc dla niej obie formy są fajne :) W ogóle bardzo mi się w niej podoba to, że zajebiaszczo się szarpie, na żarcie też nie wybrzydza, nie muszę kombinować jak z Chrumem z różnymi smakołykami, bo dla niej zwykła karma to super nagroda ;) Quote
Unbelievable Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 ok, w zasadzie w agility się tak robi ;) ale ja bym puszczanie nagradzała jednak zabawką. Darek mnie skrzywił :diabloti: Quote
Luzia Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Na filmiku dopiero widać jaka ona malutka :) To Czika tak jazgocze w tle? :evil_lol: Quote
C&B Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 Jest malutka, jeszcze nie dawno by mi to przeszkadzało, ale polubiłam małe pieski, kompaktowość jest fajna :diabloti: taak, to biedny Chrumiś, którego już nikt nie kocha, bo mamy nowszy, ulepszony model :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='C&B']Jest malutka, jeszcze nie dawno by mi to przeszkadzało, ale polubiłam małe pieski, kompaktowość jest fajna :diabloti: taak, to biedny Chrumiś, którego już nikt nie kocha, bo mamy nowszy, ulepszony model :evil_lol:[/QUOTE] Na innych zdjęciach wychodzi jak gigant :lol: Ja zawsze kochałam psy powyżej 70 cm, ale teraz wiem że mało to wygodne :evil_lol: Mój Pamir ( 50-53) jest idealny :loveu: Słusznie! Stare wredne suki do Bacutil'u :diabloti::diabloti: Quote
C&B Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 mi się wizualnie podobają duże psy, ale są mało praktyczne :evil_lol: Buba jest fajna, bo jest drobna, ale wysoka, taki typ psów mi w życiu codziennym odpowiada :lol: Chrum jest niskim klocem, fu :evil_lol: Mój piesek znalazł równie debilnego psa do zabaw :loveu: Quote
Recommended Posts