Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bubi kończy dziś 4 miesiące :loveu:

:loveu:

Troszkę zmądrzała, umie już się fajnie wyciszyć jak trzeba, nawet jak nie jest wymęczona jakoś specjalnie, no i w ogóle jest fajna :evil_lol: z Cziką się w miarę nawet dogadują, chociaż Bub ma dość brutalny styl zabawy i nie zawsze się to Chrumikowi podoba ;)

Posted

tak ;) Młoda niestety boi się większych psów, Prady też - dopóki Prada ją olewa jest ok, ale jak chce ją obwąchać to zaczyna się szczerzenie zębów i kłapanie, i ewakuacja ;) na spacerze z większymi psami jest ok, dopóki tamte nie są nią zainteresowane za bardzo...

Posted

Masz może ochotę na spacer w przyszłym tygodniu?
Solo co prawda nadal nie potrafi normalnie poruszać się na podwórku, ale niestety boi się innych psów, więc mam nadzieję, że Bułka pomoże mu przezwyciężyć swój strach

Posted

[quote name='Laetitia']Masz może ochotę na spacer w przyszłym tygodniu?
Solo co prawda nadal nie potrafi normalnie poruszać się na podwórku, ale niestety boi się innych psów, więc mam nadzieję, że Bułka pomoże mu przezwyciężyć swój strach
w sumie od środy do niedzieli mam wolne od szkoły, więc myślę, że uda sie coś zorganizować ;) jeszcze wieczorem dam Ci znać, jak pogadam z mamuśką, czy mnie podrzuci, bo na autobus szkoda mi kasy :evil_lol:
Buba boi się większych psów, więc z Solo powinno być ok ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']To zapraszam do Suwałk :D Bo ja chyba nie będę miała na bilet do Łomży[/QUOTE]
mam ten sam problem co Ty, aktualnie w moim portfelu jest 26 zł, a wydatki mam znacznie przewyższające tą kwotę :evil_lol: Udało mi się namówić matulkę, żeby mnie do Łomży zawiozła, do Suwałk już nie przejdzie :lol:

Posted

[quote name='C&B']mam ten sam problem co Ty, aktualnie w moim portfelu jest 26 zł, a wydatki mam znacznie przewyższające tą kwotę :evil_lol: Udało mi się namówić matulkę, żeby mnie do Łomży zawiozła, do Suwałk już nie przejdzie :lol:[/QUOTE]Szkoda :( Ja w piątek do Wawy jadę, a potem wystawa w Lesznie, dlatego nie mogę mieć więcej wyadtków

Posted

Raz nagradzam ją smakiem, raz szarpaniem, na to i na to jest fajnie zmotywowana, więc dla niej obie formy są fajne :)

W ogóle bardzo mi się w niej podoba to, że zajebiaszczo się szarpie, na żarcie też nie wybrzydza, nie muszę kombinować jak z Chrumem z różnymi smakołykami, bo dla niej zwykła karma to super nagroda ;)

Posted

Jest malutka, jeszcze nie dawno by mi to przeszkadzało, ale polubiłam małe pieski, kompaktowość jest fajna :diabloti:
taak, to biedny Chrumiś, którego już nikt nie kocha, bo mamy nowszy, ulepszony model :evil_lol:

Posted

[quote name='C&B']Jest malutka, jeszcze nie dawno by mi to przeszkadzało, ale polubiłam małe pieski, kompaktowość jest fajna :diabloti:
taak, to biedny Chrumiś, którego już nikt nie kocha, bo mamy nowszy, ulepszony model :evil_lol:[/QUOTE]

Na innych zdjęciach wychodzi jak gigant :lol: Ja zawsze kochałam psy powyżej 70 cm, ale teraz wiem że mało to wygodne :evil_lol: Mój Pamir ( 50-53) jest idealny :loveu:

Słusznie! Stare wredne suki do Bacutil'u :diabloti::diabloti:

Posted

mi się wizualnie podobają duże psy, ale są mało praktyczne :evil_lol: Buba jest fajna, bo jest drobna, ale wysoka, taki typ psów mi w życiu codziennym odpowiada :lol: Chrum jest niskim klocem, fu :evil_lol:

Mój piesek znalazł równie debilnego psa do zabaw :loveu: