Luzia Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 To jak masz aparat dawaj więcej fot a nie tylko dwie :eviltong: Quote
C&B Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 (edited) Czekalam na fanow ;) Edited May 1, 2013 by C&B Quote
Selenne Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Boziu! Jaka śliczna śnieżynka na zielonej trawce! :) Quote
chrupcia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 jakie ona ma wymiarki i wagę ? tak strasznie tycio wygląda przy tym wielkim karabinku od smyczy ;) Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Karabińczyk musi być wielki bo się urwie, nie znacie się nic a nic :diabloti: Quote
C&B Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Selenne napisał(a):Boziu! Jaka śliczna śnieżynka na zielonej trawce! :) Dzięki :) chrupcia napisał(a):jakie ona ma wymiarki i wagę ? tak strasznie tycio wygląda przy tym wielkim karabinku od smyczy ;) Wagę to ma koło 2,5-3kg, nie mam niestety precyzyjnej wagi na razie. Ile ma w kłębie nie powiem,bo nie wiem :evil_lol: Karabińczyk fakt, wygląda tak sobie, no ale linka zamawiana przez neta i nie miałam wglądu jak będzie wyglądać, trochę podrośnie i powinien być ok :evil_lol: Luzia napisał(a):Karabińczyk musi być wielki bo się urwie, nie znacie się nic a nic :diabloti: Właśnie :diabloti: teraz czekam na obrożę 5 cm :loveu: od razu będzie pełniła funkcję kagańca :diabloti: Quote
C&B Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 (edited) po co przepłacać, jak można mieć wszystko w jednym :D Psiapsiółeczki :diabloti: Edited May 2, 2013 by C&B Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 I do tego wytrzymałe, pies nie zerwie :loveu: mówiłam już że nie lubię pekińczyków? :diabloti: Quote
C&B Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Buba taka moc, to może wezmę 6cm, bo 5 może zerwać :shake: Tak jak każdy :loveu: Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Lepiej łańcuch z grubymi oczkami a jako smycz linkę holowniczą taką do tira :razz: To co toto u Ciebie robi? :evil_lol: Quote
C&B Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 nic szczególnego :diabloti: śpi, żre, biega :evil_lol: i wydaje z siebie dziwne dźwięki :lol: Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Nuda, zapomniałaś dodać że brudzi, kłaczy i śmierdzi :evilbat: Quote
C&B Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='Luzia']Nuda, zapomniałaś dodać że brudzi, kłaczy i śmierdzi :evilbat: też :diabloti: [quote name='Alise']Słodka bułeczka! :loveu: paskudna raczej :lol: Bubeć obrasta ładnie :evil_lol: proszę nie patrzeć jak brzydko stoi, tylko podziwiać Bubsa :lol: Quote
Luzia Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Jak podziwiać psa który tak brzydko stoi? :evilbat: Quote
C&B Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Luzia napisał(a):Jak podziwiać psa który tak brzydko stoi? :evilbat: ona jest tak zajebista, że nawet jak stoi jak debil to jest ładna :loveu: Quote
C&B Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Luzia napisał(a):To się nazywa bezgraniczna miłość :lol: Przeraża mnie czasem to, jak wielbię tego psa :evil_lol: ale jej się nie da nie wielbić, chociaż w głowie to poukładane za bardzo nie ma :diabloti: ciągnie swój do swego :lol: Quote
Luzia Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 C&B napisał(a): ciągnie swój do swego :lol: coś w tym jest :evil_lol: Quote
C&B Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 nie ogolona, zaspana, ale i tak cudna :loveu: pora rozejrzeć się za jakimiś słitaśnymi spineczkami :grins: Quote
Recommended Posts