Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj to taka przenośnia ;) Tak jak bulwy całuje się w fafle xD
Choć czasem się zdarza, że chcę psa pocałować w pyszczek, a ten równocześnie chce mnie liznąć xD

Posted

[quote name='junoo']kalyna, naprawdę? Ja wszystkie swoje psiaki i inne zwierzaki całuję.
Aron codziennie rano wita mnie uśmiechem (tak, PONy się uśmiechają, podnosząc fafle i pokazując siekacze, nawet foto znalazłam http://img571.imageshack.us/img571/8003/wikit3d.jpg ) i całuje mnie prostu w usta. Taki to uroczy pies :p

A ja niet :eviltong:
Co innego, gdy one mnie liżą, a co innego, abym to ja je miała całować. Przytulać tak.

Posted

Nie mam, aparat nadal w Bialym ;)

Dzis pochowalam Bulce zabawki, bo mamy maly problem na dworze ;) W domu jest baardzo nakrecona, zawsze ladnie przynosi zabawki, a na dworze niby jest zainteresowana, poleci za czyms jak rzuce, ale na tym sie konczy, nie chce podniesc i przyniesc.

Mala ma juz 12tyg. Leeeeci ten czas :) jak na razie calkiem dobrze nam sie zyje, jak wyjdzie z okresu gryzienia wszystkiego, to juz w ogole fajnie bedzie :)

Posted

Bułka kończy dziś 3 miesiące :) Jest już prawie miesiąc u mnie, szybko przeleciało ;) Mój mały prywatny mistrzunio :loveu: jest wkurzająca i to bardzo, ale i tak to moje małe kizimizi :evil_lol: umiemy siadać, pacać, obracać się i powoli ogarniamy podawanie łapki :cool3:

Posted

[quote name='junoo']cudeńko :loveu: i życzymy wszystkiego co najlepsze :)
achhh te pierwsze miesiące są na zawsze w pamięci :D
dzięki :)
Jak dla mnie to mogłaby być już starsza :evil_lol: szczyle to zło i prędko następnego mi się nie zachce :diabloti:

pańcia chora, to piesek dzielnie wspiera :grins: of kors w przerwach w roznoszeniu domu ;)

Posted

[quote name='Cytrynaaaaa']Ale ona świetna jest. :D

[quote name='Alise']Pięknie się rozwija maleńka :loveu:
Dziękuję w Bubsowym imieniu ;)

Dziś Bubel była ze mną w szkole :evil_lol: Mina nauczycieli bezcenna, ale nawet się nie czepiali :grins: była dzielna, potem jak trochę tłumu się zeszło to był lekki strach, ale się ogarnęła ;)

Na dniach powinnam mieć aparat, ale nie wiem co to wyjdzie :lol:

Posted

Angi napisał(a):
po co ci pies w szkole? :lol:

zakończenie roku było, to niech piesek się posocjalizuje z ludźmi :evil_lol: po co mam iść na zakończenie, wracać po nią 4 km, i iść z nią na porządny spacer, skoro mogę wziąć ją ze sobą :evil_lol: jestem leniwym człowiekiem i lubię sobie ułatwiać życie:diabloti:

Posted

[quote name='C&B']zakończenie roku było, to niech piesek się posocjalizuje z ludźmi :evil_lol: po co mam iść na zakończenie, wracać po nią 4 km, i iść z nią na porządny spacer, skoro mogę wziąć ją ze sobą :evil_lol: jestem leniwym człowiekiem i lubię sobie ułatwiać życie:diabloti:

tak myślałam :lol:

Posted

Angi napisał(a):
tak myślałam :lol:

of kors nie moje niestety, przede mną jeszcze 2 miesiące męczarni, ale z pewnych względów musiałam tam być :lol:

Bubs wpadła dziś do wody, pływanie chyba nie będzie jej ulubionym zajęciem, ale czas pokaże ;)

Posted

Kiss nie lubi wody w żadnej postaci ha ha Deszcz pada to na dwór nie chce wychodzić, a jak już go zmuszę to ciągnie się na smyczy. Z wanny potrafi spieprzyć, nie jest fanem kąpania się. Nad jeziorem raz za mną wbiegł do wody, ale potem nie podchodził do niego na kilka metrów ha ha i wyskoczył z tego jeziora szybciej niż wbiegł ha ha

Posted

Izabela124. napisał(a):
Kiss nie lubi wody w żadnej postaci ha ha Deszcz pada to na dwór nie chce wychodzić, a jak już go zmuszę to ciągnie się na smyczy. Z wanny potrafi spieprzyć, nie jest fanem kąpania się. Nad jeziorem raz za mną wbiegł do wody, ale potem nie podchodził do niego na kilka metrów ha ha i wyskoczył z tego jeziora szybciej niż wbiegł ha ha

Ja byłam dziś z nią i znajomymi nad zalewem, i kolega rzucił jej patyk do wody, poleciała za nim, ale jak się zorientowała co się dzieje to wyszła, i potem już uważała gdzie leci :evil_lol:
Dzisiaj 3,5h była ze mną na mieście, wróciła to padła, myslałam, że i ja sobie odpocznę, ale gdzie tam... pól godziny snu i pies jak nowy ;)

Posted

mam na to sposób, ściele łóżko i zamykma drzwi, suka już nauczona, że wtedy ma iść spać, więc jak chcę mieć chwilę spokoju to zawsze jakieś wyjście jest :evil_lol: