Izabela124. Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='junoo']Jakie fu? Jakie fu!? Mniami xD[/QUOTE]Jak można psy całować w język? :crazyeye: W pyszczek to rozumiem, ale w język? :eviltong: Quote
junoo Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Oj to taka przenośnia ;) Tak jak bulwy całuje się w fafle xD Choć czasem się zdarza, że chcę psa pocałować w pyszczek, a ten równocześnie chce mnie liznąć xD Quote
kalyna Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 ło to ja jestem niedobra dogociotka :eviltong: bo nigdy nie całuję swoich psów :lol: i nie mam zamiaru tego zmieniać ;) Quote
junoo Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 kalyna, naprawdę? Ja wszystkie swoje psiaki i inne zwierzaki całuję. Aron codziennie rano wita mnie uśmiechem (tak, PONy się uśmiechają, podnosząc fafle i pokazując siekacze, nawet foto znalazłam http://img571.imageshack.us/img571/8003/wikit3d.jpg ) i całuje mnie prostu w usta. Taki to uroczy pies :p Quote
kalyna Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='junoo']kalyna, naprawdę? Ja wszystkie swoje psiaki i inne zwierzaki całuję. Aron codziennie rano wita mnie uśmiechem (tak, PONy się uśmiechają, podnosząc fafle i pokazując siekacze, nawet foto znalazłam http://img571.imageshack.us/img571/8003/wikit3d.jpg ) i całuje mnie prostu w usta. Taki to uroczy pies :p A ja niet :eviltong: Co innego, gdy one mnie liżą, a co innego, abym to ja je miała całować. Przytulać tak. Quote
C&B Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Nie mam, aparat nadal w Bialym ;) Dzis pochowalam Bulce zabawki, bo mamy maly problem na dworze ;) W domu jest baardzo nakrecona, zawsze ladnie przynosi zabawki, a na dworze niby jest zainteresowana, poleci za czyms jak rzuce, ale na tym sie konczy, nie chce podniesc i przyniesc. Mala ma juz 12tyg. Leeeeci ten czas :) jak na razie calkiem dobrze nam sie zyje, jak wyjdzie z okresu gryzienia wszystkiego, to juz w ogole fajnie bedzie :) Quote
C&B Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 Bułka kończy dziś 3 miesiące :) Jest już prawie miesiąc u mnie, szybko przeleciało ;) Mój mały prywatny mistrzunio :loveu: jest wkurzająca i to bardzo, ale i tak to moje małe kizimizi :evil_lol: umiemy siadać, pacać, obracać się i powoli ogarniamy podawanie łapki :cool3: Quote
junoo Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 cudeńko :loveu: i życzymy wszystkiego co najlepsze :) achhh te pierwsze miesiące są na zawsze w pamięci :D Quote
C&B Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 [quote name='junoo']cudeńko :loveu: i życzymy wszystkiego co najlepsze :) achhh te pierwsze miesiące są na zawsze w pamięci :D dzięki :) Jak dla mnie to mogłaby być już starsza :evil_lol: szczyle to zło i prędko następnego mi się nie zachce :diabloti: pańcia chora, to piesek dzielnie wspiera :grins: of kors w przerwach w roznoszeniu domu ;) Quote
C&B Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 [quote name='Cytrynaaaaa']Ale ona świetna jest. :D [quote name='Alise']Pięknie się rozwija maleńka :loveu: Dziękuję w Bubsowym imieniu ;) Dziś Bubel była ze mną w szkole :evil_lol: Mina nauczycieli bezcenna, ale nawet się nie czepiali :grins: była dzielna, potem jak trochę tłumu się zeszło to był lekki strach, ale się ogarnęła ;) Na dniach powinnam mieć aparat, ale nie wiem co to wyjdzie :lol: Quote
C&B Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 Angi napisał(a):po co ci pies w szkole? :lol: zakończenie roku było, to niech piesek się posocjalizuje z ludźmi :evil_lol: po co mam iść na zakończenie, wracać po nią 4 km, i iść z nią na porządny spacer, skoro mogę wziąć ją ze sobą :evil_lol: jestem leniwym człowiekiem i lubię sobie ułatwiać życie:diabloti: Quote
angineuuka Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='C&B']zakończenie roku było, to niech piesek się posocjalizuje z ludźmi :evil_lol: po co mam iść na zakończenie, wracać po nią 4 km, i iść z nią na porządny spacer, skoro mogę wziąć ją ze sobą :evil_lol: jestem leniwym człowiekiem i lubię sobie ułatwiać życie:diabloti: tak myślałam :lol: Quote
C&B Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 Angi napisał(a):tak myślałam :lol: of kors nie moje niestety, przede mną jeszcze 2 miesiące męczarni, ale z pewnych względów musiałam tam być :lol: Bubs wpadła dziś do wody, pływanie chyba nie będzie jej ulubionym zajęciem, ale czas pokaże ;) Quote
Izabela124. Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Kiss nie lubi wody w żadnej postaci ha ha Deszcz pada to na dwór nie chce wychodzić, a jak już go zmuszę to ciągnie się na smyczy. Z wanny potrafi spieprzyć, nie jest fanem kąpania się. Nad jeziorem raz za mną wbiegł do wody, ale potem nie podchodził do niego na kilka metrów ha ha i wyskoczył z tego jeziora szybciej niż wbiegł ha ha Quote
C&B Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 Izabela124. napisał(a):Kiss nie lubi wody w żadnej postaci ha ha Deszcz pada to na dwór nie chce wychodzić, a jak już go zmuszę to ciągnie się na smyczy. Z wanny potrafi spieprzyć, nie jest fanem kąpania się. Nad jeziorem raz za mną wbiegł do wody, ale potem nie podchodził do niego na kilka metrów ha ha i wyskoczył z tego jeziora szybciej niż wbiegł ha ha Ja byłam dziś z nią i znajomymi nad zalewem, i kolega rzucił jej patyk do wody, poleciała za nim, ale jak się zorientowała co się dzieje to wyszła, i potem już uważała gdzie leci :evil_lol: Dzisiaj 3,5h była ze mną na mieście, wróciła to padła, myslałam, że i ja sobie odpocznę, ale gdzie tam... pól godziny snu i pies jak nowy ;) Quote
Izabela124. Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Niestety one szybko się regenerują, skądś to znam :D Quote
C&B Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 mam na to sposób, ściele łóżko i zamykma drzwi, suka już nauczona, że wtedy ma iść spać, więc jak chcę mieć chwilę spokoju to zawsze jakieś wyjście jest :evil_lol: Quote
Luzia Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 OMG chomika Ci podmienili, składaj zażalenie i to koniecznie :shake: Quote
Recommended Posts