Bartiśkowa_ Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 świetne historyjki :evil_lol: może jakieś fotki ? :loveu: Quote
C&B Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Kinia napisał(a):Fajne historyjki:) Może nagraj film ze sztuczkami? Próbowałam filmiki nagrywać , ale mój aparat jest taki dzaidowski i jakoś dziwnie to zapisuje ( chodź pewnie to moja wina:roll:) i nie da się nic z tym zrobić...A na telefonie rozmazane wychodzi... Dziś idę z Cziką na spacerek i wezme aparat :) Quote
C&B Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Mam dwa filimki i zobaczę co z tego wyjdzie:roll: Niestey nie tresura , ale szaleństwa Cziki:evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Domka_Czika napisał(a):Mam dwa filimki i zobaczę co z tego wyjdzie:roll: Niestey nie tresura , ale szaleństwa Cziki:evil_lol: Nawet i szaleństwa są dobre :evil_lol: Quote
C&B Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Nie wiem czemu nagrywają się bez głosu i nie słychać jak Czika obszczekała chłopaka jednego , bo się bawili w coś tam z pistoletami ,a ta to taka obronna , ze od razu.. Zobaczę czy da się wsawić jak coś to dam:razz: Quote
C&B Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Nie chcę nic obeicywać , ale chyba będą dwa filmiki :) Jeden 1 minuta6 s drugi 10 s Na razie to wszystko się ładuje itd ... Edit : Filmik !:multi: http://pl.youtube.com/watch?v=_DbtFZyn-54 nIEDŁUGO DAM WI ĘCEJ ;) Quote
LadyK Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Ale Czikunia szaleje :grins: Super filmik :loveu: Quote
C&B Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Klaudysiaczek nie wiesz co zrobić , żeby Amanda schudła ? Tanio , łatwo szybko - http://www.youtube.com/watch?v=E9rtkhuwbyo Quote
LadyK Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 :grin: rekreacyjny jogging czy może wyścigi? :cool3: Quote
C&B Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Sama nie wiem:razz: Ona ma tak od małego . Upodobała sobie tą piaskownię :evil_lol: Dawno fotek nie było to trochę zaraz dam ;) Quote
C&B Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Dziś byłam na koniach i sobie trochę pokłusowałam na Kononiku:loveu: , a tak to nudy...:cool1: Mata foty : Jjemy... Ziewamy... Szczekamy... Robimy słodkie miny...:cool1: I jeszcze raz szczekamy... C.D.N. Quote
C&B Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 C.D. Latamy !!!!:evil_lol: A teraz fotki ze sapcerku : Oczywiscie pierwszo było bieganisko... :evil_lol: Później wąchanko :cool1: C.D.N. Quote
C&B Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 C.D. Jak się spacerkowe skończą to dam trochę dzisiejszych i wczorajszych :) Wąchanko Sikanko:roll: Bieganko... :evil_lol: No i znów wąchandko...:shake: C.D.N. Quote
C&B Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 C.D. Różowo jakoś wychodzi:roll: Już do ciebie biegnę... Albo ty chodź do mnie ! Mam neszcze czas na myju-myju:diabloti: :razz: A co tam się dzieje ?:razz: C.D.N. Quote
C&B Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 groszek83 napisał(a):Cześć:razz: Witam sie u wariatki;) Cześć:multi: O tak to jest wariatka:evil_lol: Quote
C&B Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Hejo ! Zaraz muszę iść do szkoły na apel , bo dzień nauczyciela , a Bilecka wzięła mnie do dawania kwiatów ...:shake:Tak mi się nie chcę :roll: Cóż zrobić ... Właśnie byłam na spacerku z Cziką:evil_lol: Wzięłam ją bez smyczy , bo nikogo nie było :roll:Czika już przygotowana do startu ,a tu jakiś piesek...:cool1:Nie wiedziałam jak jest do nas nastawiony to Czika na rączkach wylądowała i czekałyśmy aż sobie pójdzie A czart nie poszedł tylko siedział i się gapił:cool1: Zobaczyłam , że groźny to on nie jest i póściłam Czikę . Pieski się zaprzyjaźniły:pPóźniej piesek był trochę natrętny to obszczekała go Czika i wsio ! Quote
Bewarka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Hehe...:) Ja musiałam iść z pudełeczkami rafaello (nie wiem czy dobrze napisałam, ale każdy wie o co chodzi) do 4 nauczycieli, prawie 5, bo w ostatniej chwili Marcin z Damianem się zdecydowali dać panu od techniki. A dwie nauczycielki to musiałyśmy się z koleżanką pytać czy dostały już czy nie, bo nie wiadomo było i o mało byśmy się wstydu nie najadły...:lol: Quote
groszek83 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Jak ja sie ciesze że szkoła już za mną:shake: sami niech se kwiatki i czekoladki kupują:diabloti:zdiercy jedni:diabloti: Quote
C&B Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 ***Paulina*** napisał(a):A do której ty klasy chodzisz??? :roll:W szóstej:roll: JESTEM CHYBA NAJMŁODSZA:roll: Quote
***Paulina*** Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Domka_Czika napisał(a)::roll:W szóstej:roll: JESTEM CHYBA NAJMŁODSZA:roll: No tak... w podstawówce tak jest z jakimiś świętami... Quote
C&B Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 ***Paulina*** napisał(a):No tak... w podstawówce tak jest z jakimiś świętami... Ale jeszcze rok i bedę musiała ganiać przez całe miasto do gimnazjum:cool1: Quote
Recommended Posts