Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przy merlaczku to to nie stało nawet :evil_lol: nie mam jej zdjęć żadnych, aparat zdechł, a komórką jej nie idzie zrobić, bo i tak nic nie widać :razz:

Posted

[quote name='Bewarka']? Ja rozumiem, jest wiele powodów- bo jest niespokojny, bo niszczy, bo lokatorzy, bo to, bo tamto... Ludzie się dziwią jak ktoś zamyka psa w klatce jak wychodzi, a dogomaniacy się dziwią, że nie zamykam :-o Jak ktoś kupuje psa to ciągle widzę: obroża, smycz, zabawki, saszetka na smaki, klatka :lol: Klatki to się zrobiły takimi akcesoriami jak szampon czy legowisko, muszą być. To się dziwię, że Czika jest nauczona bez klatki i jest ok, nowy pies na pewno będzie jej potrzebował? Na wyjazdy chyba jest świetna, ale też nie niezbędna. Wiadomo, każdy robi jak chce i Dominika pewnie kupi tę klatkę i pewnie będzie jej używać i nie mam nic do gadania :eviltong: Ja po prostu zdziwiłam się, że ona ją chce, sama nie wiem czemu. Może po prostu nie rozumiem tego szału i lubie jak coś mi łazi po chałupie.[/QUOTE]
a miałaś kiedyś psa trochę bardziej pobudliwego? ;) albo chociaż klatkę? :grins:

klatka w ogromnym stopniu pomaga chciazby przy nauce czystości, i zostawania samemu, nie wydaje mi się że potrzeba więcej argumentów