Foxowa Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Unbelievable']kiedyś psy nie spały z ludźmi w łóżkach, kiedyś nie mieliśmy takiej wiedzy o psiej psychice, kiedyś jedynym słusznym narzędziem była kolczatka, kiedyś nikt nie hodował łysych psów, kiedyś, kiedyś kiedyś :grins: wczoraj wspomniałam przy znajomych, że psa zamknęłam w klatce jak wychodziłam, wszyscy w śmiech, ehehehe, że schronisko, no żałosne, nawet nie miałam siły tłumaczyć[/QUOTE] aleś Ty niedobra! psa w klatce zamknęłaś! do TOZU powinni Cię pozwać :diabloti: Quote
C&B Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Oczywiscie, ze robię to wszystko aby byc bardziej modną ;) jak grzywy wyjdą z mody too kupię sobie kolejnego szczyla jakiejs super modnej rasy, a jak klatki nie bedą juz na topie to sie pozbedę :diabloti: A Chrumi sie nie klatkuje ;) to znaczy, ze traktuje ją lepiej czy gorzej? :diabloti: Foxowa, wrzuc sklejke, bo ja na kom :D Quote
Izabela124. Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Kup sobie bordera, one zawsze są modne i ucz go milion sztuczek i uprawiaj wszystkie sporty :lol: Quote
Bewarka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Unbelievable']kiedyś psy nie spały z ludźmi w łóżkach, kiedyś nie mieliśmy takiej wiedzy o psiej psychice, kiedyś jedynym słusznym narzędziem była kolczatka, kiedyś nikt nie hodował łysych psów, kiedyś, kiedyś kiedyś :grins: wczoraj wspomniałam przy znajomych, że psa zamknęłam w klatce jak wychodziłam, wszyscy w śmiech, ehehehe, że schronisko, no żałosne, nawet nie miałam siły tłumaczyć[/QUOTE] ? Ja rozumiem, jest wiele powodów- bo jest niespokojny, bo niszczy, bo lokatorzy, bo to, bo tamto... Ludzie się dziwią jak ktoś zamyka psa w klatce jak wychodzi, a dogomaniacy się dziwią, że nie zamykam :-o Jak ktoś kupuje psa to ciągle widzę: obroża, smycz, zabawki, saszetka na smaki, klatka :lol: Klatki to się zrobiły takimi akcesoriami jak szampon czy legowisko, muszą być. To się dziwię, że Czika jest nauczona bez klatki i jest ok, nowy pies na pewno będzie jej potrzebował? Na wyjazdy chyba jest świetna, ale też nie niezbędna. Wiadomo, każdy robi jak chce i Dominika pewnie kupi tę klatkę i pewnie będzie jej używać i nie mam nic do gadania :eviltong: Ja po prostu zdziwiłam się, że ona ją chce, sama nie wiem czemu. Może po prostu nie rozumiem tego szału i lubie jak coś mi łazi po chałupie. Quote
C&B Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Bordery i grzywy sa juz przereklamowane... Trzeba znalezc cos innego :D Quote
Bewarka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Kurcze, muszę walnąć u siebie jakiegoś kontrowersyjnego posta, bo tu ruch jak na straganie a u mnie pustynia :lol: Quote
C&B Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Kupuję klatkę, bo uważam, ze mi sie przyda ;) chociazby na obóz agi, treningi, jakies wyjazdy... W domu tez, klatka w znacznym stopniu pomaga w nauce wyciszania się, no i nie kazdy czlowiek ktory mnie odwiedza życzy sobie psiego towarzystwa ;) A Chrum to jest specyficzny pies, no i moim zdaniem klatka mu potrzebna nie jest, bo nawet nigdzie ze mna nie jezdzi ;) Quote
Foxowa Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Ja tam bez transportera czy klatki wyjazdu nie widzę, czy to na wystawę czy na semi - mnie się zawsze przydaję ;) No to Lovka - 5 dzień: tyle na razie ;p Quote
Izabela124. Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Bewarka'] Na wyjazdy chyba jest świetna, ale też nie niezbędna. .[/QUOTE]Nie wyobrażam sobie jechać gdziekolwiek bez transportera. Po co mam płacić za psa w PKP czy PKS skoro mogę go wieźć w transporterze/klatce za darmo? Szczególnie jak ktoś bardzo dużo podróżuje PKS czy PKP i ma małego/średniego psa powinien mieć transporter, bo czasem bilet za psa kosztuje wiecej niż za siebie :eviltong: Quote
Iza. Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Bewarka']? Ja rozumiem, jest wiele powodów- bo jest niespokojny, bo niszczy, bo lokatorzy, bo to, bo tamto... Ludzie się dziwią jak ktoś zamyka psa w klatce jak wychodzi, a dogomaniacy się dziwią, że nie zamykam :-o Jak ktoś kupuje psa to ciągle widzę: obroża, smycz, zabawki, saszetka na smaki, klatka :lol: Klatki to się zrobiły takimi akcesoriami jak szampon czy legowisko, muszą być. To się dziwię, że Czika jest nauczona bez klatki i jest ok, nowy pies na pewno będzie jej potrzebował? Na wyjazdy chyba jest świetna, ale też nie niezbędna. Wiadomo, każdy robi jak chce i Dominika pewnie kupi tę klatkę i pewnie będzie jej używać i nie mam nic do gadania :eviltong: Ja po prostu zdziwiłam się, że ona ją chce, sama nie wiem czemu. Może po prostu nie rozumiem tego szału i lubie jak coś mi łazi po chałupie. Jasne, że klatki nie są niezbędne, da się bez nich funkcjonować. Tylko po co? Klatka zdecydowanie ułatwia życie i trzeba z tego korzystać ;) http://i794.photobucket.com/albums/yy226/fox_owa_/Litter%20A%205%20day/IMG_8494.jpg aaa zaczyna już wchodzić w mój ulubiony etap noseczka w kropeczki - biedroneczki :loveu::loveu: :cool3: Quote
C&B Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='Iza.'] http://i794.photobucket.com/albums/yy226/fox_owa_/Litter A 5 day/IMG_8494.jpg aaa zaczyna już wchodzić w mój ulubiony etap noseczka w kropeczki - biedroneczki :loveu::loveu: :cool3: Mam to samo, siedzę i podziwiam nosek :evil_lol: Quote
Iza. Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='C&B']Mam to samo, siedzę i podziwiam nosek :evil_lol: zobacz buenskowy nosio :loveu: :loveu: Quote
C&B Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 PRAWIE tak słodki jak u Bułki :loveu::evil_lol: Quote
Bewarka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Transporter transporterem, klatka klatką. Dla mnie to różne rzeczy, chociaż w samochodzie klatka chyba jest ok. jednak generalnie klatka daje dużo swobody, a transporter powinien być bardziej dopasowany żeby pies w niej nie latał. Ale koniec, podziwiamy nosek papisia :iloveyou: http://i794.photobucket.com/albums/yy226/fox_owa_/Litter A 5 day/IMG_8494.jpg Wygląda tak niewinnie, że aż chce się całować. Sama słodycz... :loveu: :loveu: Quote
C&B Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Ja uważam, że klatka nam się przyda, na pewno nie zaszkodzi ;) Za tydzień o tej porze będę już u małej :loveu: Quote
C&B Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 O ****, Luzia przyszła, czas stąd spierdzielać :evil_lol: Quote
Luzia Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 W takim razie wszystkim kulturalnie mówię dobranoc :diabloti: Quote
C&B Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Wpadaj częściej, ktoś musi chomisiowe zdjęcia słitaśnie komentować :grins: Quote
Luzia Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Ale mi nie chodzi o to że wpadać nie będę :diabloti: Powiedziałam dobranoc tym którzy wychodzą :evilbat: Quote
C&B Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 no co Ty, któż by śmiał opuścić tą galerię gdy wpada nie kto inny a Luzia? :diabloti: Quote
C&B Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 oj tam oj tam :diabloti: Chrum: 'A w******* chcesz?' :loveu: Quote
Recommended Posts