Foxowa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='BBeta']A jakie ona ma umaszczenie? ;) Bo na pierwszej fotce jest beżowa, a na dwóch pozostałych biała :eviltong: Biała z kremowymi znaczeniami albo coś w ten deseń ;) Lovka mówi dobranoc :) Quote
C&B Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Tak, teraz na kom jestem, tu nawet wyslac na maila nie dam rady... Ale Foxowa mnie dzielnie zastepuje we wstawianiu zdjec :D Quote
Asiaczek Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='C&B']Jeeeeeeeest! :)[/QUOTE] Teś się cieszę:) [quote name='C&B'] Hello :diabloti: jedyna pp w miocie i akurat suka - ah, te moje zacne szczęście :loveu:[/QUOTE] Podwójna dawka szczęścia:) pzdr. Quote
Foxowa Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 A ile szczęścia będzie miała za 11 dni :cool3: Quote
kajkoowa Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Bułka, najgorsze już za Tobą! (aż chce się napisać, za nami :evil_lol:) Jeszcze chwila i Chrum będzie się miał za co obrażać na ciebie :diabloti: Quote
C&B Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Kaja, przerazasz mnie :diabloti: UWAGA - to nie jest Twoj pies :evil_lol: A Chrumis na pewno ja pokocha - na swoj sposob :diabloti: Quote
kajkoowa Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='C&B']Kaja, przerazasz mnie :diabloti: UWAGA - to nie jest Twoj pies :evil_lol: A Chrumis na pewno ja pokocha - na swoj sposob :diabloti:[/QUOTE] Na szczęście nie mój :diabloti: Ale ja przeżywam razem z Tobą wszystko :D Biedny Chrum xd Quote
Asiaczek Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 To i tutaj wkleję link do mojego bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/238920-TOTALNY-MISZ-MASZ-NA-URGO-I-TIN%C4%98-do-31-01-2013-r-godz-20-59?p=20306718#post20306718 Zapraszam ciepło, może coś ktoś dla siebie znajdzie?:) Pzdr. Quote
C&B Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 ambitnie przeklejam od Foxowej :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Gratulacje :loveu::loveu::loveu: mam nadzieję, że też niedługo będę miała swoją wymarzoną sunię;) a wystawy są wciągające i uzależniające, więc na pierwszej napewno sama wystawisz:evil_lol: a imię już wybrane? Quote
C&B Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Dzieki :) Trzymam kciuki, zebys sie szybko wymarzonej suczki doczekala :) A imie juz w glowie jest, ale zobaczymy czy bedzie pasowac ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 pochwal się imieniem :) bo ja jeszcze szukam dla mojej ;) Quote
C&B Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 pochwalę się jak już będę wiedziała, że to jest TO właściwe imię :evil_lol: :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 wszystkie identyczne haha chyba tylko tymi kremowymi plamkami się różnią, bo łyse są nieźle zarastające i nie widać dokładnie ;) to gdzie planujecie debiut wystawowy? może w lipcu Warszawa? Quote
C&B Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 myślę nad Rzeszowem w maju, potem Warszawa lipiec, Białystok sierpień ;) ogólnie wystawiać się dużo nie będziemy :razz: zresztą zobaczymy jak to jeszcze się wszystko potoczy, nie ma co calego życia psu planować :lol: Quote
Guest Lotty Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='C&B']myślę nad Rzeszowem w maju, potem Warszawa lipiec, Białystok sierpień ;) ogólnie wystawiać się dużo nie będziemy.[/QUOTE] Oj, wystawy uzależniają, wiem to po sobie.:) My planujemy rekreacyjnie: Nowy Sącz, Rzeszów, ( krajówki IX grupy).:) Quote
Foxowa Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Lotty, ja ją jeszcze przekonam do wystaw :diabloti: Już na Rzeszów namówiłam, reszta to kwestia czasu :lol: a na fotce, druga to Lovka :) Quote
C&B Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Folć, ja nad Rzeszowem dopiero myślę :D A wystawy dla mnie priorytetem nie są :D Dziś przyszła kolejna paczusia :D Jeszcze kosmetyki, grzebień i klatka (klatkę kupimy potem, na razie transporter wystarczy ;) ) i mamy wszystko :D Quote
Bewarka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Będziesz miała grzywacza, chcesz być bardziej modna mając jeszcze klatkę? :diabloti: Tak pół żartem, pół serio ;) kiedyś ludzie nie kupowali klatek do domów i chowali psy i ŻYLI :D bo w sumie Chrum chyba nie zostaje w klatce...? ;) Quote
Unbelievable Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Bewarka']Będziesz miała grzywacza, chcesz być bardziej modna mając jeszcze klatkę? :diabloti: Tak pół żartem, pół serio ;) kiedyś ludzie nie kupowali klatek do domów i chowali psy i ŻYLI :D bo w sumie Chrum chyba nie zostaje w klatce...? ;)[/QUOTE] kiedyś psy nie spały z ludźmi w łóżkach, kiedyś nie mieliśmy takiej wiedzy o psiej psychice, kiedyś jedynym słusznym narzędziem była kolczatka, kiedyś nikt nie hodował łysych psów, kiedyś, kiedyś kiedyś :grins: wczoraj wspomniałam przy znajomych, że psa zamknęłam w klatce jak wychodziłam, wszyscy w śmiech, ehehehe, że schronisko, no żałosne, nawet nie miałam siły tłumaczyć Quote
Iza. Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Unbelievable'] wczoraj wspomniałam przy znajomych, że psa zamknęłam w klatce jak wychodziłam, wszyscy w śmiech, ehehehe, że schronisko, no żałosne, nawet nie miałam siły tłumaczyć[/QUOTE] ja też już nie tłumacze, nie ma po co wszyscy i tak wiedzą lepiej, i padają ze śmiechu jak u mnie w pokoju klatkę widzą:p Quote
Recommended Posts