Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='BBeta']A jakie ona ma umaszczenie? ;) Bo na pierwszej fotce jest beżowa, a na dwóch pozostałych biała :eviltong:
Biała z kremowymi znaczeniami albo coś w ten deseń ;)

Lovka mówi dobranoc :)

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='C&B']Jeeeeeeeest! :)[/QUOTE]
Teś się cieszę:)

[quote name='C&B']
Hello :diabloti:
jedyna pp w miocie i akurat suka - ah, te moje zacne szczęście :loveu:[/QUOTE]
Podwójna dawka szczęścia:)

pzdr.

Posted

Kaja, przerazasz mnie :diabloti: UWAGA - to nie jest Twoj pies :evil_lol:

A Chrumis na pewno ja pokocha - na swoj sposob :diabloti:

Posted

[quote name='C&B']Kaja, przerazasz mnie :diabloti: UWAGA - to nie jest Twoj pies :evil_lol:

A Chrumis na pewno ja pokocha - na swoj sposob :diabloti:[/QUOTE]
Na szczęście nie mój :diabloti: Ale ja przeżywam razem z Tobą wszystko :D

Biedny Chrum xd

Posted

Gratulacje :loveu::loveu::loveu:
mam nadzieję, że też niedługo będę miała swoją wymarzoną sunię;)
a wystawy są wciągające i uzależniające, więc na pierwszej napewno sama wystawisz:evil_lol:
a imię już wybrane?

Posted

Dzieki :)
Trzymam kciuki, zebys sie szybko wymarzonej suczki doczekala :)
A imie juz w glowie jest, ale zobaczymy czy bedzie pasowac ;)

Posted

myślę nad Rzeszowem w maju, potem Warszawa lipiec, Białystok sierpień ;) ogólnie wystawiać się dużo nie będziemy :razz: zresztą zobaczymy jak to jeszcze się wszystko potoczy, nie ma co calego życia psu planować :lol:

Posted

[quote name='C&B']myślę nad Rzeszowem w maju, potem Warszawa lipiec, Białystok sierpień ;) ogólnie wystawiać się dużo nie będziemy.[/QUOTE]

Oj, wystawy uzależniają, wiem to po sobie.:) My planujemy rekreacyjnie: Nowy Sącz, Rzeszów, ( krajówki IX grupy).:)

Posted

Folć, ja nad Rzeszowem dopiero myślę :D
A wystawy dla mnie priorytetem nie są :D

Dziś przyszła kolejna paczusia :D Jeszcze kosmetyki, grzebień i klatka (klatkę kupimy potem, na razie transporter wystarczy ;) ) i mamy wszystko :D

Posted

Będziesz miała grzywacza, chcesz być bardziej modna mając jeszcze klatkę? :diabloti: Tak pół żartem, pół serio ;) kiedyś ludzie nie kupowali klatek do domów i chowali psy i ŻYLI :D bo w sumie Chrum chyba nie zostaje w klatce...? ;)

Posted

[quote name='Bewarka']Będziesz miała grzywacza, chcesz być bardziej modna mając jeszcze klatkę? :diabloti: Tak pół żartem, pół serio ;) kiedyś ludzie nie kupowali klatek do domów i chowali psy i ŻYLI :D bo w sumie Chrum chyba nie zostaje w klatce...? ;)[/QUOTE]
kiedyś psy nie spały z ludźmi w łóżkach, kiedyś nie mieliśmy takiej wiedzy o psiej psychice, kiedyś jedynym słusznym narzędziem była kolczatka, kiedyś nikt nie hodował łysych psów, kiedyś, kiedyś kiedyś :grins:
wczoraj wspomniałam przy znajomych, że psa zamknęłam w klatce jak wychodziłam, wszyscy w śmiech, ehehehe, że schronisko, no żałosne, nawet nie miałam siły tłumaczyć

Posted

[quote name='Unbelievable']
wczoraj wspomniałam przy znajomych, że psa zamknęłam w klatce jak wychodziłam, wszyscy w śmiech, ehehehe, że schronisko, no żałosne, nawet nie miałam siły tłumaczyć[/QUOTE]

ja też już nie tłumacze, nie ma po co wszyscy i tak wiedzą lepiej, i padają ze śmiechu jak u mnie w pokoju klatkę widzą:p