C&B Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Asiaczek napisał(a):Sto lat dla Pleśniaweczki:) https://lh4.googleusercontent.com/-_sLHMwMxayA/UFDUSCNjYOI/AAAAAAAABXA/ag2BNkI5OHs/s640/P1690320.JPG Pzdr. dziękujemy! :) darii_iia napisał(a):Czika nie wygląda na szczęśliwą na tamtym zdjęciu. :evil_lol: Spóźnionego najlepszego dla Prady. :loveu: I trzymam kciuki za USG. :) Ona nigdy nie wygląda na szczęśliwą :diabloti: dzięki :) Quote
Asiaczek Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Juz po Świętach i juz jest Nowy Rok.... Tak więc samych dobrych dni w Nowym 2013 Roku:) pzdr. Quote
Bewarka Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Tak, szczęśliwego Nowego Roku! Jak tam, bimbałaś sobie tak jak ja? ;) Quote
C&B Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Asiaczek napisał(a):Juz po Świętach i juz jest Nowy Rok.... Tak więc samych dobrych dni w Nowym 2013 Roku:) pzdr. dziękuję i nawzajem :) Bewarka napisał(a):Tak, szczęśliwego Nowego Roku! Jak tam, bimbałaś sobie tak jak ja? ;) Dzięki i Tobie również ;) Tsa, ja sobie nadal bimbam :diabloti: grypa mnie dopadła :roll: A tak w ogóle to suki żyją, i sobie czekamy na 3 sukę :grins: do porodu już bliżej niż dalej :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 A jaka to będzie ta trzecia sucz? Napiszesz cos więcej? pzdr. Quote
Izabela124. Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Asiaczek napisał(a):A jaka to będzie ta trzecia sucz? Napiszesz cos więcej? pzdr.Już Dominika wiele razy pisała, że grzywacz pp :) Quote
C&B Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Tak, właśnie, grzyw pp ;) Dziś śniło mi się, że trafił do mnie drugi pekin, jeszcze brzydszy niż Chrum :mdleje: na szczęście to był tylko zły sen :evil_lol: 57 dzień :bigcool: Quote
kalyna Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 C&B napisał(a):Dziś śniło mi się, że trafił do mnie drugi pekin, jeszcze brzydszy niż Chrum :mdleje: na szczęście to był tylko zły sen :evil_lol: buahahah tak mówić/pisać o biednej Chrum :shake: noo to już masz bliżej niż dalej do szczeniaka :diabloti: a potem się zacznie... ;) uuj dawno się nie odzywałam, ale czytałam na bieżąco :eviltong: Quote
C&B Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 kalyna napisał(a):buahahah tak mówić/pisać o biednej Chrum :shake: noo to już masz bliżej niż dalej do szczeniaka :diabloti: a potem się zacznie... ;) uuj dawno się nie odzywałam, ale czytałam na bieżąco :eviltong: Tylko prawdę piszę :diabloti: O ile się urodzi suka pp ;) U nas i tak mało się dzieje, to nawet nie ma co czytać :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Chrup wcale brzydka nie jest :eviltong: Quote
kalyna Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 C&B napisał(a):Tylko prawdę piszę :diabloti: O ile się urodzi suka pp ;) U nas i tak mało się dzieje, to nawet nie ma co czytać :evil_lol: kłamiesz :eviltong: a co zrobisz jak się suczka pp nie urodzi? masz plan B? Quote
darii_iia Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Coś chyba się domyślam kim są rodzice suczki. :hmmmm: :evil_lol: Quote
C&B Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Izabela124. napisał(a):Chrup wcale brzydka nie jest :eviltong: jeeest :evil_lol: kalyna napisał(a):kłamiesz :eviltong: a co zrobisz jak się suczka pp nie urodzi? masz plan B? mam kilka planów, ale na razie wierzę, że się urodzi :diabloti: darii_iia napisał(a):Coś chyba się domyślam kim są rodzice suczki. :hmmmm: :evil_lol: taak? :evil_lol: Quote
darii_iia Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 C&B napisał(a): taak? :evil_lol: tylko chyba źle liczę, bo jak dla mnie jest to 56 dzień. :hmmmm: :evil_lol: Quote
C&B Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 mam 2 z matematyki, pewnie ja coś spierdzieliłam w obliczeniach :diabloti: Quote
Foxowa Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 darii_iia napisał(a):tylko chyba źle liczę, bo jak dla mnie jest to 56 dzień. :hmmmm: :evil_lol: Tak widać, że Domć ma 2 z matmy.... :D Quote
C&B Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 Cicho tam :diabloti: no to ten tego - dziś jest 57 :loveu::evil_lol: Quote
C&B Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 zaszczyt kurde mnie kopnął :diabloti: powiem wam, że już dostaję szczeniaczkowego świra, na szczęście jeszcze pare dni :mdleje: Quote
Foxowa Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 C&B napisał(a):zaszczyt kurde mnie kopnął :diabloti: powiem wam, że już dostaję szczeniaczkowego świra, na szczęście jeszcze pare dni :mdleje: Chyba boleć musiało :P świr, świr, świr :shake: Quote
kalyna Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 C&B napisał(a):powiem wam, że już dostaję szczeniaczkowego świra, na szczęście jeszcze pare dni :mdleje: ja Cię podziwiam :p U mnie od rozmów z hodowcą po wzięcie szczeniaka trwał tydzień to myślałam, że jajko zniosę... a ty tyle czekałaś :mdleje: szacun ;) Quote
C&B Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 Są osoby, które czekają po kilka lat :evil_lol: ja na grzywa czekam od czerwca, wcześniej miało być coś innego :diabloti: Quote
Foxowa Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 zleciało przecież nie narzekaj :diabloti: Quote
Recommended Posts