Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pusiakowa napisał(a):
Historia na humanie to jakaś straszliwa pomyłka :diabloti:

Historia ogółem jest do nauki kijowa, zwłaszcza daty, fuuuj xD

A ja będę inna i poczekam na swoją 18tke, wtedy jak mi się będzie chciało to coś małego przywlekę ze schronu :grins:

Posted

Nasza babeczka stwierdziła, że skoro jesteśmy klasą humanistyczną to zrobi nam baaaardzo szczegółowy sprawdzian od początku roku :loveu: chyba liczy, że nauczymy się na pamięć podręcznika[w którym jak sama mówi są blędy :diabloti:] ;)

a teraz idę pisać wypracowanie czym jest wiara w życiu człowieka :loveu::loveu: :roll:

Posted

Proste wypracowanie ;) Akurat wypracowania uwielbiam pisać, chociaż też zalezy jaki temat.
Na historii u nas zawsze typ powtarza "a wy jesteście klasą humanistyczną to wam dopowiem więcej" :loveu:

Posted

napisalam, pani od religii będzie dumna :evil_lol: [dawno nie pisałam takich kłamstw :loveu:]
wiesz, moja pani od chemii uważa, że jesteśmy klasą humanistyczną, ale to nic, ona będzie z nami robiła więcej niż powinna, dla naszego dobra :loveu::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='C&B']zdecydowanie :diabloti:

w ogóle w tej szkole czuję się taka głupia :lol:[/QUOTE]

Witam ,
Ja tu po raz pierwszy a tu takie śliczne psiaki :loveu:

Ja też tak dzisiaj na fizyce myślałam.
To co mówił pan to dla mnie jakaś czarna magia :evil_lol:
On to nie potrafi tłumaczyć ,ale nie tylko ja mam takie problemy :-(

Posted

Sonkowa napisał(a):
Witam ,
Ja tu po raz pierwszy a tu takie śliczne psiaki :loveu:

Prada- owszem śliczna, ale gdzie tu drugi śliczny piesek jest? :diabloti:

CIB pokaż jakieś nowe fajne zdjęcie Czikowej ala to w wannie, moje ulubione:loveu: tak na rozweselenie :evil_lol::diabloti:

Posted

Ooo, ktos nas jeszcze odwiedza :D

A wiec:
- 27 listopada minie 2 lata odkad Prada jest u nas :) Bardzo szybko leci ten czas...
- Za 20 dni USG suczki po ktorej biore szczyla :) W tym przypadku czas tak szybko nie leci... ;)

Posted

chcialam ;) ba, nadal chcę ;) ale na tę chwile za duzo bylo argmentow przeciw ozikowi. Ale i tak wiem, ze kiedys sie takowy u mnie pojawi, tylko nie teraz :)

Rodzicow na razie nie pokazuje, jak sie urodzi to pokaze ;)

Posted

Trolololo
Dziś mija 2 lata odkąd paskudna pleśniawka jest ze mną :loveu:

Na dłuższe podsumowanie nie mam czasu, ani chęci, ale powiem tak - pomimo, że przynajmniej raz w tygodniu mam chęć ją zabić to uważam, że wzięcie właśnie jej ze schroniska było jedną z najlepszych decyzji ;)