C&B Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 ja ambitnie wybrałam szkołę, gdzie najwięcej wymagają, taką z najlepszą renomą w mieście - i teraz odczuwam tego skutki - intensywnie :diabloti: Ale za to ludzi w klasie mam fajnych, w grupie idzie to przeżyć :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Trza było wybrać inną szkołę :eviltong: Nie wybierasz się teraz na żadną wystawę? Quote
C&B Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 nie planuję raczej nic :hmmmm: choć chętnie bym się gdzieś wybrała :grins: a co? Quote
Izabela124. Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='C&B']nie planuję raczej nic :hmmmm: choć chętnie bym się gdzieś wybrała :grins: a co?[/QUOTE]Tylko tak pytam. Fajnie by było się spotkać :) Quote
C&B Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Ja będę miała dla ciebie propozycję wystawy nie do odrzucenia, ale to za jakiś czas :diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='C&B']Ja będę miała dla ciebie propozycję wystawy nie do odrzucenia, ale to za jakiś czas :diabloti:[/QUOTE]To ja niecierpliwie czekam na info! Najlepiej to już mi powiedz o co chodzi :cool3: Quote
Izabela124. Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='C&B']No to ci zaraz PW poślę :D[/QUOTE]Czekam :multi: Quote
Izabela124. Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-0o_GZ7JLvE0/UGnU42fS8VI/AAAAAAAABac/GYdIbIPPbp4/s640/PA010410.JPG jełopek :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Ja moje LO wspominam dobrze. owszem, byli nauczyciele b.wymagający, ale były tez zajęcia na luzie. Ja bylam na kier. humanistycznym i np. polski, łacina, francuski to byly moje ulubione przedmioty. A na koniec LO tak polubiłam buiologię (z której prawie zawsze miałam cienka trójke), że na świadectwie maturalnym miałam 5;) Uwielbiałam fizyke, ale z kolei matematyka to juz moja pięta achillesowa... Chemia - da sie życ... Pzdr. Quote
Pusiakowa Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='Izabela124.']https://lh3.googleusercontent.com/-0o_GZ7JLvE0/UGnU42fS8VI/AAAAAAAABac/GYdIbIPPbp4/s640/PA010410.JPG jełopek :evil_lol: Właśnie jakoś dziwnie jełopkowato nie wyszła :diabloti: Quote
C&B Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Asiaczek napisał(a):Żyjecie? pzdr. żyć żyjemy, ale połączenie szkoły i życia prywatnego marnie mi aktualnie wychodzi, więc na dogo bywam rzadziej... ;) Quote
Asiaczek Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Ooooooo, jaka zapracowana i na niwie szkolnej i prywatnej:) pzdr. Quote
C&B Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Jeszcze żyjemy :grins: Chrum jest zdegustowany śniegiem, siłą wywalam ją na dwór, po czym pies leci pod klatkę i skomle jak mu tu źle, ale jestem wredna i grzecznie czekam, aż piesek zrobi co musi, bo z dywanu nie zamierzam zbierać :diabloti: A Prada... Prada to Prada :lol: Śnieg jest taaaki fajny, można się w nim tarzać, żreć go, kopać w nim, no żyć nie umierać :evil_lol: No i kropiasta ostatnio jest podejrzanie grzeczna :hmmmm: pewnie coś planuje :diabloti: a ja zapieprzam w szkole i sobie czekam na szczeniaka ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 a widziałaś, że jeszcze jest dostępna sunia po moim Boo:evil_lol: i taka szalona i maleńka i cudowna :loveu: Chrum nadawałaby się z Boo on też zimy nie lubi :/ a tu tyle miesięcy przed nami... Quote
C&B Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']a widziałaś, że jeszcze jest dostępna sunia po moim Boo:evil_lol: i taka szalona i maleńka i cudowna :loveu: Chrum nadawałaby się z Boo on też zimy nie lubi :/ a tu tyle miesięcy przed nami... widziałam widziałam, ale i tak czekam, szczeniaki fajniej mieć gdy pogoda za oknem jest 'trochę' lepsza niż obecnie :diabloti: niestety, z Chrumem co roku jest problem, no bo jak to tak ma królewna chodzić w taką pogodę, przecież w domu jest ciepło, sucho :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Jeszcze trochę poczekasz na szczeniaczka :eviltong: To ja poczekam rzem z Tobą, bo ja też chcę :lol: Quote
Foxowa Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Wszyscy z Tobą czekają na szczeniaka to i ja na mojego poczekam a co! :lol: Quote
C&B Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 cześć puszki! :D ej, niech ktoś mnie zmotywuje do nauki z historii. Mam jutro mega sprawdzian, i muszę napisać przynajmniej na 3, bo ostatnio za kartkówkę dostałam dwójeczkę:roll: Human :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Historia na humanie to jakaś straszliwa pomyłka :diabloti: Quote
Recommended Posts