Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

Posted

ja ambitnie wybrałam szkołę, gdzie najwięcej wymagają, taką z najlepszą renomą w mieście - i teraz odczuwam tego skutki - intensywnie :diabloti:
Ale za to ludzi w klasie mam fajnych, w grupie idzie to przeżyć :evil_lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='C&B']Ja będę miała dla ciebie propozycję wystawy nie do odrzucenia, ale to za jakiś czas :diabloti:[/QUOTE]To ja niecierpliwie czekam na info! Najlepiej to już mi powiedz o co chodzi :cool3:

Posted

Ja moje LO wspominam dobrze. owszem, byli nauczyciele b.wymagający, ale były tez zajęcia na luzie. Ja bylam na kier. humanistycznym i np. polski, łacina, francuski to byly moje ulubione przedmioty. A na koniec LO tak polubiłam buiologię (z której prawie zawsze miałam cienka trójke), że na świadectwie maturalnym miałam 5;)
Uwielbiałam fizyke, ale z kolei matematyka to juz moja pięta achillesowa...
Chemia - da sie życ...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Żyjecie?

pzdr.

żyć żyjemy, ale połączenie szkoły i życia prywatnego marnie mi aktualnie wychodzi, więc na dogo bywam rzadziej... ;)

• 2 weeks later...
Posted

Jeszcze żyjemy :grins:
Chrum jest zdegustowany śniegiem, siłą wywalam ją na dwór, po czym pies leci pod klatkę i skomle jak mu tu źle, ale jestem wredna i grzecznie czekam, aż piesek zrobi co musi, bo z dywanu nie zamierzam zbierać :diabloti:
A Prada... Prada to Prada :lol: Śnieg jest taaaki fajny, można się w nim tarzać, żreć go, kopać w nim, no żyć nie umierać :evil_lol: No i kropiasta ostatnio jest podejrzanie grzeczna :hmmmm: pewnie coś planuje :diabloti:
a ja zapieprzam w szkole i sobie czekam na szczeniaka ;)

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']a widziałaś, że jeszcze jest dostępna sunia po moim Boo:evil_lol: i taka szalona i maleńka i cudowna :loveu:
Chrum nadawałaby się z Boo on też zimy nie lubi :/ a tu tyle miesięcy przed nami...
widziałam widziałam, ale i tak czekam, szczeniaki fajniej mieć gdy pogoda za oknem jest 'trochę' lepsza niż obecnie :diabloti:
niestety, z Chrumem co roku jest problem, no bo jak to tak ma królewna chodzić w taką pogodę, przecież w domu jest ciepło, sucho :evil_lol:

Posted

cześć puszki! :D

ej, niech ktoś mnie zmotywuje do nauki z historii. Mam jutro mega sprawdzian, i muszę napisać przynajmniej na 3, bo ostatnio za kartkówkę dostałam dwójeczkę:roll: Human :diabloti: