XdamianX Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Chrum jest meeega <3 a ja mam pytanie co do nazwy wątku " Galeria Cziki, Prady i ogoniastych " Masz szczurki? Myszki? Daj zdj Chrumm ! ; D Najładniejszy pekin jakiego miałem, zaszczyt widziec ; d Quote
C&B Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 XdamianX napisał(a):Chrum jest meeega <3 a ja mam pytanie co do nazwy wątku " Galeria Cziki, Prady i ogoniastych " Masz szczurki? Myszki? Daj zdj Chrumm ! ; D Najładniejszy pekin jakiego miałem, zaszczyt widziec ; d miałam myszki ;) Chruma nie ma, jest Prada i jej tępota bijąca po oczach: Quote
Izabela124. Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-EpEODVhKhV8/UEppIBorvTI/AAAAAAAABU8/hlwyUrCFScA/s512/P1690100.JPG biedna :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-EpEODVhKhV8/UEppIBorvTI/AAAAAAAABU8/hlwyUrCFScA/s512/P1690100.JPG hahahaha :diabloti: Quote
kalyna Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-EpEODVhKhV8/UEppIBorvTI/AAAAAAAABU8/hlwyUrCFScA/s512/P1690100.JPG coś Ty zrobiła temu biednemu psiakowi :mad: Quote
C&B Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Zachwyciłybyście sie Pradą, a nie ze starego Chruma sie smiejecie :D Quote
junoo Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 C&B napisał(a):Zachwyciłybyście sie Pradą, a nie ze starego Chruma sie smiejecie :D ja się zachwycam jej marmurkowym futrem :cool3: choć Chrum mimo wszystko jest śmieszny :diabloti: Quote
C&B Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Pradzisz na zdjeciach wyjade się całkiem spora, a w rzeczywistości :evil_lol: : Quote
kajkoowa Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 To nie Prada jest mała tylko Ty duża :D Quote
C&B Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Oooo, nie spodziewałam się, że do nas zajrzysz i napiszesz :loveu::diabloti: A więc zepsuł mi się aparat, nie mam kasy na naprawę, więc tak jakby zdjęć nie będzie dopóki nie nazbieram, a prędzej doczekam się szczylka niż zdobędę te pieniądze, także tego :diabloti: Quote
kajkoowa Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='C&B']Oooo, nie spodziewałam się, że do nas zajrzysz i napiszesz :loveu::diabloti: A więc zepsuł mi się aparat, nie mam kasy na naprawę, więc tak jakby zdjęć nie będzie dopóki nie nazbieram, a prędzej doczekam się szczylka niż zdobędę te pieniądze, także tego :diabloti:[/QUOTE] Znaj łaskę :diabloti: Zawsze możesz z Prodziszem do mnie wpaść :D Ale śpicie w piwnicy :D Quote
kajkoowa Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='C&B']A Chruma nie chcesz? :-([/QUOTE] Chcę :loveu: I Bułkę też przygarnę :D Quote
C&B Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Bułka będzie zbyt zajebista, zebyś mogła ją przygarnąć :diabloti: Quote
XdamianX Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Witam się poszkolnie ;) Liczę na jakieś nowe fotoski. Swoją drogą, pekiny to nie moja mocna strona, więc mogłabyś mi wytlumaczyć, czemu twoja Czika wygląda, tak jak wygląda ( Jezus Maria moje tlumaczenia sa zajebiste) A np. pekińczyk innej forumowiczki wygląda o tak : ? Już od jakiegoś, czasu trapi mnie to pytanko.. Teraz tak jakoś...odważyłem się zapytać ;D Quote
Izabela124. Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 XdamianX co to za głupie pytanie? Wiadomo, że każdy pies wygląda inaczej. Poza tym Czika jest psem w typie pekińczyka i nieco się różni od tych rodowodowych. Każdy pies w typie jest mniej lub bardziej podobny do odpowiednika rasowego. Niektóre w ogóle nie przypominają psów rasowych Quote
XdamianX Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 No dobra, ale sunia ze zdjecia też bez rodowodu. Pytam z czystej ciekawości! Quote
Izabela124. Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='XdamianX']No dobra, ale sunia ze zdjecia też bez rodowodu. Pytam z czystej ciekawości![/QUOTE]W swej wypowiedzi masz odp na swe pytanie. Bo to psy a`la pekińczyki i jest normalne, że się różnią! Quote
C&B Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Tak jak Iza napisała - Chrumałkę jest psem w typie, więc raczej jak prawdziwy pekin to ona nie wygląda, suka na zdjęciu również ;) Są to po prostu kundle, więc nie dziwne, że wyglądają inaczej ;) Chrumiś jest malutka, kiedyś nawet wstawiałam zdjęcie przy rasowym pekinie - było widac różnicę i to znaczną ;) Quote
XdamianX Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Ooo kurde, szkoda, że go nie widziałem ;( Oczywiście rozumię, i nie rozumiem , o co zaraz całe problemy, jak można spokojnie wytłumaczyć. W typie, czy nie .. Ważne , że śliczna i kochana ;) Quote
C&B Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Wczoraj miałam pod opieką 4 miesięczną mix blabladora - zapomniałam, że szczeniaki są takie głupie :grins: Quote
Asiaczek Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Jaki piekny portret:0 https://lh4.googleusercontent.com/-0VLw9H9IYPM/UFEDlhrIprI/AAAAAAAABYI/YK0fGofVZIE/s640/P1690321.JPG a szczeniaki to zawsze takie głupiutkie:) Pzdr. Quote
C&B Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='Asiaczek']Jaki piekny portret:0 https://lh4.googleusercontent.com/-0VLw9H9IYPM/UFEDlhrIprI/AAAAAAAABYI/YK0fGofVZIE/s640/P1690321.JPG a szczeniaki to zawsze takie głupiutkie:) Pzdr. Dziękuję :) No głupiutkie, ale już sie nie mogę doczekać, kiedy w końcu mój osobisty głupol zamieszka u mnie :evil_lol: ___ Byłam pewna, że wszyscy przesadzają z tym zapieprzem w LO - nie przesadzali :diabloti: Mam już dość, w sumie trochę żałuję, że poszłam akurat do tej szkoły, bo strasznie wymagający nauczyciele, ale ponoć idzie się przyzwyczaić... ;) A Prada jest geniuszem, wczoraj odwołałam ją za pierwszym razem z pogoni za jakimiś ptakami, które wzięły się znikąd :diabloti: Potem na wsi był jakiś zbiorowy wpierdziel psów, oczywiście tępa dzida też tam poleciała, ale tylko nawrzeszczała na inne i poszła czekać pod furtkę na podwórko, aż ja przyjdę :grins: Quote
Izabela124. Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Ja tam swoje technikum kochałam i nadal mogłabym tam chodzić :D Quote
Recommended Posts