Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

Posted

Chrum jest meeega <3 a ja mam pytanie co do nazwy wątku " Galeria Cziki, Prady i ogoniastych " Masz szczurki? Myszki?
Daj zdj Chrumm ! ; D Najładniejszy pekin jakiego miałem, zaszczyt widziec ; d

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

XdamianX napisał(a):
Chrum jest meeega <3 a ja mam pytanie co do nazwy wątku " Galeria Cziki, Prady i ogoniastych " Masz szczurki? Myszki?
Daj zdj Chrumm ! ; D Najładniejszy pekin jakiego miałem, zaszczyt widziec ; d

miałam myszki ;)

Chruma nie ma, jest Prada i jej tępota bijąca po oczach:

Posted

C&B napisał(a):
Zachwyciłybyście sie Pradą, a nie ze starego Chruma sie smiejecie :D

ja się zachwycam jej marmurkowym futrem :cool3:
choć Chrum mimo wszystko jest śmieszny :diabloti:

Posted

Oooo, nie spodziewałam się, że do nas zajrzysz i napiszesz :loveu::diabloti:

A więc zepsuł mi się aparat, nie mam kasy na naprawę, więc tak jakby zdjęć nie będzie dopóki nie nazbieram, a prędzej doczekam się szczylka niż zdobędę te pieniądze, także tego :diabloti:

Posted

[quote name='C&B']Oooo, nie spodziewałam się, że do nas zajrzysz i napiszesz :loveu::diabloti:

A więc zepsuł mi się aparat, nie mam kasy na naprawę, więc tak jakby zdjęć nie będzie dopóki nie nazbieram, a prędzej doczekam się szczylka niż zdobędę te pieniądze, także tego :diabloti:[/QUOTE]

Znaj łaskę :diabloti:

Zawsze możesz z Prodziszem do mnie wpaść :D Ale śpicie w piwnicy :D

Posted

Witam się poszkolnie ;) Liczę na jakieś nowe fotoski. Swoją drogą, pekiny to nie moja mocna strona, więc mogłabyś mi wytlumaczyć, czemu twoja Czika wygląda, tak jak wygląda ( Jezus Maria moje tlumaczenia sa zajebiste) A np. pekińczyk innej forumowiczki wygląda o tak : ? Już od jakiegoś, czasu trapi mnie to pytanko.. Teraz tak jakoś...odważyłem się zapytać ;D

Posted

XdamianX co to za głupie pytanie? Wiadomo, że każdy pies wygląda inaczej. Poza tym Czika jest psem w typie pekińczyka i nieco się różni od tych rodowodowych. Każdy pies w typie jest mniej lub bardziej podobny do odpowiednika rasowego. Niektóre w ogóle nie przypominają psów rasowych

Posted

[quote name='XdamianX']No dobra, ale sunia ze zdjecia też bez rodowodu. Pytam z czystej ciekawości![/QUOTE]W swej wypowiedzi masz odp na swe pytanie. Bo to psy a`la pekińczyki i jest normalne, że się różnią!

Posted

Tak jak Iza napisała - Chrumałkę jest psem w typie, więc raczej jak prawdziwy pekin to ona nie wygląda, suka na zdjęciu również ;) Są to po prostu kundle, więc nie dziwne, że wyglądają inaczej ;)
Chrumiś jest malutka, kiedyś nawet wstawiałam zdjęcie przy rasowym pekinie - było widac różnicę i to znaczną ;)

Posted

Ooo kurde, szkoda, że go nie widziałem ;( Oczywiście rozumię, i nie rozumiem , o co zaraz całe problemy, jak można spokojnie wytłumaczyć. W typie, czy nie .. Ważne , że śliczna i kochana ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Jaki piekny portret:0
https://lh4.googleusercontent.com/-0VLw9H9IYPM/UFEDlhrIprI/AAAAAAAABYI/YK0fGofVZIE/s640/P1690321.JPG

a szczeniaki to zawsze takie głupiutkie:)

Pzdr.
Dziękuję :)

No głupiutkie, ale już sie nie mogę doczekać, kiedy w końcu mój osobisty głupol zamieszka u mnie :evil_lol:

___
Byłam pewna, że wszyscy przesadzają z tym zapieprzem w LO - nie przesadzali :diabloti: Mam już dość, w sumie trochę żałuję, że poszłam akurat do tej szkoły, bo strasznie wymagający nauczyciele, ale ponoć idzie się przyzwyczaić... ;)

A Prada jest geniuszem, wczoraj odwołałam ją za pierwszym razem z pogoni za jakimiś ptakami, które wzięły się znikąd :diabloti: Potem na wsi był jakiś zbiorowy wpierdziel psów, oczywiście tępa dzida też tam poleciała, ale tylko nawrzeszczała na inne i poszła czekać pod furtkę na podwórko, aż ja przyjdę :grins: