C&B Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Mamy 2 propozycje, mój wujek był ostatnio u jednego gościa popatrzeć jak pracuje z psami, bo sam chce wziąć Nikę, żeby się trochę ogarnęła, no i jest zadowolony, mówił mi nazwisko, ale nie pamiętam :evil_lol: wiem, że coś tam rusza w końcówce września, w Piątnicy ;) Ale ostatnio nasz wet powiedział, że ktoś jeszcze w Czerwonym Borze zajmuje się tym, muszę wziąć numer jak u niego będę, no i będziemy potem decydować ;) Ogólnie nie mamy jakiś ambicji na mega szkolenie, chcemy, żeby ktoś bardziej doświadczony popatrzył jak pracujemy, doradził co zrobić, żeby było lepiej ;) Quote
C&B Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Mam zamiar, tylko w magiczny sposób muszę wyczarować na to pieniądze :grins: Może ktoś słyszał coś o p. Jarosławie Kujawskim? :diabloti: Google mało mi powiedziało :niewiem: Quote
Unbelievable Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Ja bym nie poszła na szkolenie do nikogo z Łomży i okolic oprócz Marty ;) już lepiej jakbym ja te szkolenie prowadziła, więcej byś się dowiedziała pewnie :grins: Quote
C&B Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 a kojarzysz tego gościa? ;) 26 sierpnia było spotkanie organizacyjne i ponoć całkiem całkiem się zapowiada wnioskując z relacji wujka i kilku innych osób które były. Quote
Unbelievable Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 C&B napisał(a):a kojarzysz tego gościa? ;) 26 sierpnia było spotkanie organizacyjne i ponoć całkiem całkiem się zapowiada wnioskując z relacji wujka i kilku innych osób które były. wiesz, z 99% prawdopodobieństwa trafisz na kolce i OE ;) tudzież na faceta od szkolenia psów myśliwskich, u nas się nic innego nie robi. A jeżeli chodzi o nazwisko, to jest hodowla labów, która prowadzi szkolenia, bodajże z Krainy Narwii i to pewnie będzie ten facet, bo nikogo innego nie kojarzę Quote
C&B Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Unbelievable napisał(a):wiesz, z 99% prawdopodobieństwa trafisz na kolce i OE ;) tudzież na faceta od szkolenia psów myśliwskich, u nas się nic innego nie robi. A jeżeli chodzi o nazwisko, to jest hodowla labów, która prowadzi szkolenia, bodajże z Krainy Narwii i to pewnie będzie ten facet, bo nikogo innego nie kojarzę właśnie się tego obawiam. Na pewno do gościa zadzwonię, na spotkaniu twierdził, że opiera się na pozytywnych wzmocnieniach ;) Muszę zadzwonić, bo chce się dowiedzieć czego konkretnie będzie uczył, jednak trochę kasy to kosztuje. Mamy miesiąc na podjęcie decyzji :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 C&B napisał(a):właśnie się tego obawiam. Na pewno do gościa zadzwonię, na spotkaniu twierdził, że opiera się na pozytywnych wzmocnieniach ;) Muszę zadzwonić, bo chce się dowiedzieć czego konkretnie będzie uczył, jednak trochę kasy to kosztuje. Mamy miesiąc na podjęcie decyzji :evil_lol: uuu to może się dokształcił ktoś w końcu ;) skoro zna termin pozytywne szkolenia :evil_lol: tylko żeby to nie był kolejny "wesoła łapka" :mdleje: w każdym razie ja raczej bym pewnie nie poszła :diabloti: Quote
C&B Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 jeżeli okaże się, że to coś w stylu "Wesołej Łapki" to też ni zamierzam tam iść :evil_lol: Ale wujaszek odniósł wrażenie, że gościu wie co robi, i że potrafi z psami fajnie pracować, a on też nie szuka czegoś w stylu WŁ, tylko pozytywnego szkolenia, z którego pies coś wyniesie ;) zdam relacje jak dowiem się czegoś więcej o panu :eviltong: Quote
kajkoowa Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Wykorzystaj Prodziszowy potenszjal :grins: No i do zobaczenia za dwa dni :diabloti: Quote
C&B Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 To tępa dzida ma jakiś potenszjal? :grins: Będzie się działo :diabloti: Właśnie, kto się jeszcze wybiera na DCDC do Wawy w niedzielę? :cool3: Quote
kajkoowa Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 C&B napisał(a):To tępa dzida ma jakiś potenszjal? :grins: Będzie się działo :diabloti: Właśnie, kto się jeszcze wybiera na DCDC do Wawy w niedzielę? :cool3: Trochę więcej wiary :D Skoro mój psi emeryt jest w stanie coś z siebie wykrzesać, to dzidę można ułożyć :diabloti: A no ba, oczywiście, że będzie :evil_lol: Nie przeżyjemy tego wypadu i plus jest taki, że nie pójdziemy do szkoły :grins: Quote
C&B Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Kaja10014 napisał(a):Trochę więcej wiary :D Skoro mój psi emeryt jest w stanie coś z siebie wykrzesać, to dzidę można ułożyć :diabloti: A no ba, oczywiście, że będzie :evil_lol: Nie przeżyjemy tego wypadu i plus jest taki, że nie pójdziemy do szkoły :grins: Tępa dzida uważa inaczej :evil_lol: ale resztki wiary w istnienie jej 'musku' są, więc się nie poddajemy :diabloti: A nawet jak przeżyjemy, to mnie wywalą z domu :grins: Quote
kajkoowa Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 C&B napisał(a):Tępa dzida uważa inaczej :evil_lol: ale resztki wiary w istnienie jej 'musku' są, więc się nie poddajemy :diabloti: A nawet jak przeżyjemy, to mnie wywalą z domu :grins: Ale ja bym ją chciała poznać :D Weź ją do stolicy :diabloti: To zamieszkasz u mnie :grins: Chociaż, w sumie to lepiej nie... Tego też byśmy nie przeżyły :D Quote
C&B Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Jak mi zmienisz regulamin Podlasiaka to spoko :D zamieszkam pod mostem z obróżkami dla psa :loveu: Quote
kajkoowa Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 C&B napisał(a):Jak mi zmienisz regulamin Podlasiaka to spoko :D zamieszkam pod mostem z obróżkami dla psa :loveu: Ale za to z jakimi ładnymi :loveu: Quote
junoo Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 haha Prada ma zabójczą minę xD a Chrum ma nieziemskie spojrzenie :loveu: Quote
C&B Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Aktualna sylwetka - jeszcze trochę i będę zadowolna :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 hahahahhahahahhahahahhahahhahahahaha.... :roflt: Quote
junoo Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 hahahahahhahahahahahahahahaha biedny Chrum :evil_lol: Quote
C&B Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Pusiakowa napisał(a):hahahahhahahahhahahahhahahhahahahaha.... :roflt: junoo napisał(a):hahahahahhahahahahahahahahaha biedny Chrum :evil_lol: Prada się z wami zgadza :diabloti: Mam trochę nowych pradowych fot, potem je ogarnę i może wrzucę ;) Quote
Recommended Posts