Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

Posted

Mamy 2 propozycje, mój wujek był ostatnio u jednego gościa popatrzeć jak pracuje z psami, bo sam chce wziąć Nikę, żeby się trochę ogarnęła, no i jest zadowolony, mówił mi nazwisko, ale nie pamiętam :evil_lol: wiem, że coś tam rusza w końcówce września, w Piątnicy ;) Ale ostatnio nasz wet powiedział, że ktoś jeszcze w Czerwonym Borze zajmuje się tym, muszę wziąć numer jak u niego będę, no i będziemy potem decydować ;) Ogólnie nie mamy jakiś ambicji na mega szkolenie, chcemy, żeby ktoś bardziej doświadczony popatrzył jak pracujemy, doradził co zrobić, żeby było lepiej ;)

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam zamiar, tylko w magiczny sposób muszę wyczarować na to pieniądze :grins:

Może ktoś słyszał coś o p. Jarosławie Kujawskim? :diabloti: Google mało mi powiedziało :niewiem:

Posted

a kojarzysz tego gościa? ;)
26 sierpnia było spotkanie organizacyjne i ponoć całkiem całkiem się zapowiada wnioskując z relacji wujka i kilku innych osób które były.

Posted

C&B napisał(a):
a kojarzysz tego gościa? ;)
26 sierpnia było spotkanie organizacyjne i ponoć całkiem całkiem się zapowiada wnioskując z relacji wujka i kilku innych osób które były.

wiesz, z 99% prawdopodobieństwa trafisz na kolce i OE ;) tudzież na faceta od szkolenia psów myśliwskich, u nas się nic innego nie robi. A jeżeli chodzi o nazwisko, to jest hodowla labów, która prowadzi szkolenia, bodajże z Krainy Narwii i to pewnie będzie ten facet, bo nikogo innego nie kojarzę

Posted

Unbelievable napisał(a):
wiesz, z 99% prawdopodobieństwa trafisz na kolce i OE ;) tudzież na faceta od szkolenia psów myśliwskich, u nas się nic innego nie robi. A jeżeli chodzi o nazwisko, to jest hodowla labów, która prowadzi szkolenia, bodajże z Krainy Narwii i to pewnie będzie ten facet, bo nikogo innego nie kojarzę

właśnie się tego obawiam. Na pewno do gościa zadzwonię, na spotkaniu twierdził, że opiera się na pozytywnych wzmocnieniach ;) Muszę zadzwonić, bo chce się dowiedzieć czego konkretnie będzie uczył, jednak trochę kasy to kosztuje. Mamy miesiąc na podjęcie decyzji :evil_lol:

Posted

C&B napisał(a):
właśnie się tego obawiam. Na pewno do gościa zadzwonię, na spotkaniu twierdził, że opiera się na pozytywnych wzmocnieniach ;) Muszę zadzwonić, bo chce się dowiedzieć czego konkretnie będzie uczył, jednak trochę kasy to kosztuje. Mamy miesiąc na podjęcie decyzji :evil_lol:

uuu to może się dokształcił ktoś w końcu ;) skoro zna termin pozytywne szkolenia :evil_lol: tylko żeby to nie był kolejny "wesoła łapka" :mdleje: w każdym razie ja raczej bym pewnie nie poszła :diabloti:

Posted

jeżeli okaże się, że to coś w stylu "Wesołej Łapki" to też ni zamierzam tam iść :evil_lol:
Ale wujaszek odniósł wrażenie, że gościu wie co robi, i że potrafi z psami fajnie pracować, a on też nie szuka czegoś w stylu WŁ, tylko pozytywnego szkolenia, z którego pies coś wyniesie ;)
zdam relacje jak dowiem się czegoś więcej o panu :eviltong:

Posted

To tępa dzida ma jakiś potenszjal? :grins:

Będzie się działo :diabloti:

Właśnie, kto się jeszcze wybiera na DCDC do Wawy w niedzielę? :cool3:

Posted

C&B napisał(a):
To tępa dzida ma jakiś potenszjal? :grins:

Będzie się działo :diabloti:

Właśnie, kto się jeszcze wybiera na DCDC do Wawy w niedzielę? :cool3:

Trochę więcej wiary :D Skoro mój psi emeryt jest w stanie coś z siebie wykrzesać, to dzidę można ułożyć :diabloti:

A no ba, oczywiście, że będzie :evil_lol: Nie przeżyjemy tego wypadu i plus jest taki, że nie pójdziemy do szkoły :grins:

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Trochę więcej wiary :D Skoro mój psi emeryt jest w stanie coś z siebie wykrzesać, to dzidę można ułożyć :diabloti:

A no ba, oczywiście, że będzie :evil_lol: Nie przeżyjemy tego wypadu i plus jest taki, że nie pójdziemy do szkoły :grins:

Tępa dzida uważa inaczej :evil_lol: ale resztki wiary w istnienie jej 'musku' są, więc się nie poddajemy :diabloti:

A nawet jak przeżyjemy, to mnie wywalą z domu :grins:

Posted

C&B napisał(a):
Tępa dzida uważa inaczej :evil_lol: ale resztki wiary w istnienie jej 'musku' są, więc się nie poddajemy :diabloti:

A nawet jak przeżyjemy, to mnie wywalą z domu :grins:

Ale ja bym ją chciała poznać :D Weź ją do stolicy :diabloti:

To zamieszkasz u mnie :grins: Chociaż, w sumie to lepiej nie... Tego też byśmy nie przeżyły :D

Posted

Pusiakowa napisał(a):
hahahahhahahahhahahahhahahhahahahaha.... :roflt:

junoo napisał(a):
hahahahahhahahahahahahahahaha biedny Chrum :evil_lol:

Prada się z wami zgadza :diabloti:

Mam trochę nowych pradowych fot, potem je ogarnę i może wrzucę ;)