Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='C&B']bo były strome :diabloti:[/QUOTE]

po % zakrzywia się rzeczywistość :lol:
najważniejsze, ze zlot się udał :multi:
za rok też śmigasz?

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

proszę, Prada na zlocie:
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-CQJz_Ow8EvI/UCuvN6NT4BI/AAAAAAAABPo/7wrxXhABSBk/s640/P1670405.JPG [/IMG]

:diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']No to wszystkiego najlepszego dla Cziki :)[/QUOTE]

[quote name='kaskaSz']oo to już taki wiek jak u Fusisława, wszystko najlepsiejszego :)[/QUOTE]

[quote name='junoo']Wszystkiego co najlepsze :)[/QUOTE]
:)
[quote name='Pusiakowa'][URL]https://lh6.googleusercontent.com/-CQJz_Ow8EvI/UCuvN6NT4BI/AAAAAAAABPo/7wrxXhABSBk/s640/P1670405.JPG[/URL] hahahah i reddsik żurawiony, oj te zloty "dogomaniackie" :diabloti:[/QUOTE]
lepiej zobacz jak moj pies na niego paczy :diabloti:

Posted

Chrum:

Żyjemy sobie jakoś, tylko nie mam czasu na forum, ale w roku szkolnym się to zmieni :evil_lol:
Tak w ogóle byłam przedwczoraj na jednym z najlepszych koncertów w życiu - Maleo Reggae Rockers :loveu::loveu: Pogo przy rytmach reggae zawsze spoko :evil_lol: tylko moje biedne trampki nie były na to przygotowane :lol:

A piesy:
Prada zdebilniała znów, no ale u niej to norma, że raz jest głupią dzidą, a raz trochę mniej głupią dzidą :diabloti:
a Chrum nadal się odchudza, powoli widać efekty ;)

Posted

Tiaa, słodka :diabloti: paskudna :evil_lol:

Jutro może uda mi się zrobić zdjęcia Pradzie, a dziś może zmobilizuję się do wrzucenia filmiku Chrumowego ;)

Posted

no to odchudzanie tez przerabiałam.. nawet dość nie dawno.. i stwierdziłam, ze to bez sensu u Sonii, bo nawet jak schudła, to i tak nie będzie szczupła.. jest masywnej budowy i nic to nie zmieni.. a głodować jej nie będę, bo wtedy się wszyscy męczymy..

ale fakt do ładnej moim zdaniem sylwetki doszłam, więc i Wam życzę zadowolenia z odchudzania ;)

Posted

Tzn. Chrum nigdy gruba nie była, można odnieść takie wrażenie przez to, że ma mega dużo futra, no ale zauważyłam ostatnio, że trochę jednak tłuszczyku zaczęło zalegać, jakoś ciężej jej na dłuższych spacerach, to przestraszyłam całą rodzinkę, że mogą jej całkowicie się stawy posypać, serducho - jak na razie grzecznie przestrzegają tego, zeby jej nie dokarmiać :evil_lol: No i więcej się ruszamy ;)

[video=youtube;NDuRN8gWk_o]http://www.youtube.com/watch?v=NDuRN8gWk_o&feature=plcp[/video]

Posted

W porównaniu z innymi psami to moja to praktyczine nic nie umie :lol: no ale lubię z nią pracować - ona myśli ;) w przeciwieństwie do tępej dzidy :diabloti: Ale tępa dzida od października będzie się szkolić pod okiem kogoś bardziej doświadczonego ;) tylko trzeba dogadać szczegóły :cool3: