C&B Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 kalyna napisał(a):Wpadamy z rewizytą :multi: oo widzę, że kolejna ciotka dogomaniacka będzie mieć 3 psy :lol: W sumie to ja słyszałam, że najgorsze jest przejście z 1 na 2 psy i potem już z górki.. no ja niestety nie wiem, bo u mnie zawsze były psy i to minimum 2 :lol: I ostatnio bardzo modne zrobiły się grzywy na dogo ;) witamy :) Nie no, u nas te przejście z 1 na 2 nie było takie tragiczne, jakoś tak łatwo się przyzwyczaiłam, ciekawe co będzi przy 3 :diabloti: Niestety... co wcale dobre dla rasy nie są, ja nigdy nie przepadałam na nimi, nadal nie są tą najwspanialszą rasą (oziki rulez), jestem oczarowana po prostu konkretnymi osobnikami po których będzie moje dziecie :lol: a jak nie urodzi się w tym miocie co chce sucz pp to myślę nad jakimś szczylem ze schroniska/DT, no ale zoabczy się ;) Quote
kalyna Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 C&B napisał(a): Niestety... co wcale dobre dla rasy nie są, ja nigdy nie przepadałam na nimi, nadal nie są tą najwspanialszą rasą (oziki rulez), jestem oczarowana po prostu konkretnymi osobnikami po których będzie moje dziecie :lol: a jak nie urodzi się w tym miocie co chce sucz pp to myślę nad jakimś szczylem ze schroniska/DT, no ale zoabczy się ;) oo to widzę,że rodzice już nawet wybrani ;) mi się podobały właśnie grzywacze pp.. nawet przez jakiś czas chciałam takiego, ale szybko do mnie dotarło, że inny jest mój typ psa... no a jaki to każdy wie :D Quote
C&B Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 teraz grzecznie czekam na krycie itp. :diabloti: ja zawsze chciałam owczarka australijskiego, wiem, że to pies który mi najbardziej odpowiada, no ale zdałam sobie sprawę, że nie mam teraz warunków na takiego psa, ale aussie kiedyś na pewno będzie ;) Chrumowi humorki trochę przeszły, już nie stęka cały dzień, że wiecznie jej coś nie pasuje, dziś tylko obraziła się na zawieszoną moskitierę na balkonie, nagle zapomniała jak się przez nią przechodzi :eviltong: Quote
Bewarka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Izabela124. napisał(a):Bardzo chcę, ale nie mam kasy :( A jakby Ci ktoś odstąpił taniej? Bo Rumi coś pisała, że jednak nie wie czy pojedzie i za stówe może oddać, zawsze coś... Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Bewarka napisał(a):A jakby Ci ktoś odstąpił taniej? Bo Rumi coś pisała, że jednak nie wie czy pojedzie i za stówe może oddać, zawsze coś... Czytałam na wątku zlotowym, ale i tak ta stówa mnie nie poratuje. Bo na same bilety muszę wydać ok.150zł w dwie strony. A przecież trzeba wziąć jakąś kasę ze sobą. Wiec w tym roku odpuszczam, ale za rok już nie daruje i muszę jechać :) Quote
C&B Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Izabela124. napisał(a):Czytałam na wątku zlotowym, ale i tak ta stówa mnie nie poratuje. Bo na same bilety muszę wydać ok.150zł w dwie strony. A przecież trzeba wziąć jakąś kasę ze sobą. Wiec w tym roku odpuszczam, ale za rok już nie daruje i muszę jechać :) to za rok grzywki będą rządzić zlotem, bo ja planuję sie wybrać z moimi zajebistym szczylem :diabloti: W niedzielę wyjeżdżam na zlot, juz wiem, że rodzice zepsują mi przez te 10 dni psy, Chrumową dietkę pewnie szlaczek trafi :placz: a wydaje mi się, że powoli powoli, zaczyna wracać do poprzednich kształtów... Quote
Asiaczek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='C&B'] Chrumowi humorki trochę przeszły, już nie stęka cały dzień, że wiecznie jej coś nie pasuje, dziś tylko obraziła się na zawieszoną moskitierę na balkonie, nagle zapomniała jak się przez nią przechodzi :eviltong: dobre:) pzdr. Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 C&B napisał(a):to za rok grzywki będą rządzić zlotem, bo ja planuję sie wybrać z moimi zajebistym szczylem :diabloti: No i prawidłowo :D Quote
kalyna Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 aa to piszecie o ogólnym zlocie dogomaniaków? mi tam co innego po głowie chodzi :D Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 kalyna napisał(a):aa to piszecie o ogólnym zlocie dogomaniaków? mi tam co innego po głowie chodzi :DO śląskim. Ale za rok moim zdaniem powinno się zrobić wspólny, połaczyć śląski i ogólnopolski Quote
C&B Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 A więc przybywam... bo wybywam! :D Jadę na burżuazyjny zlot, z burżuazją się bawić :razz: Piesy zostają, bo nie są burżujami ;) także tego, wracam 15 :) Quote
Izabela124. Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 C&B napisał(a):A więc przybywam... bo wybywam! :D Jadę na burżuazyjny zlot, z burżuazją się bawić :razz: Piesy zostają, bo nie są burżujami ;) także tego, wracam 15 :)Baw się dobrze. Po powrocie musisz zdać mi relację jak było :lol: Quote
C&B Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 ja już ci mogę powiedzieć, że będzie zajebiście :D Quote
Culineo Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 C&B napisał(a):ja już ci mogę powiedzieć, że będzie zajebiście :D i to jest pewne ! :D Quote
C&B Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Culineo napisał(a):i to jest pewne ! :D ciekawe jacy sąsiedzi trafią się w tym roku :diabloti: i czy woda znów będzie zatruta :hmmmm: Quote
Culineo Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 C&B napisał(a):ciekawe jacy sąsiedzi trafią się w tym roku :diabloti: i czy woda znów będzie zatruta :hmmmm: albo czy będziemy siac zgorszenie wobec sąsiadów :d Quote
kalyna Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 no i bez zdjęć się nie pokazuj ;) no to szlachta jedzie się bawić ;) Quote
C&B Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Culineo napisał(a):albo czy będziemy siac zgorszenie wobec sąsiadów :d oczywiście, że będziemy :diabloti: kalyna napisał(a):no i bez zdjęć się nie pokazuj ;) no to szlachta jedzie się bawić ;) w tamtym roku kilka dni przed wyjazdem aparat mi się popsuł, na szczęście teraz nie :evil_lol: na reszcie, w tym roku na szczęście dłużej niż ostatnio :D Quote
Selenne Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 No proszę, jakie śliczniutkie, aż chce się wymiziać :) Quote
C&B Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 Wróciłam :D bogatsza o mnóstwo siniaków, zadrapań i takich tam, wcale nie dlatego, że zjebałam się kilkakrotnie ze schodów :grins: ale ogólnie było prześwietnie! :) Quote
Izabela124. Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Nie dałaś rady chodzić po schodach? Ciekawe dlaczego :diabloti: Quote
Recommended Posts