*anusia&ajlu* Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_5562.jpg :roflt: Quote
C&B Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 na szczęście nie :lol: szczenior ciotki, adoptowany mix. labka. Fajna dziewczyna jest, nie powiem że nie ;) dziś ją trochę poniańczyłam, i przy okazji Chrum niech się przyzwyczaja, że w domu przebywa szczyl :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='C&B']na szczęście nie :lol: szczenior ciotki, adoptowany mix. labka. Fajna dziewczyna jest, nie powiem że nie ;) dziś ją trochę poniańczyłam, i przy okazji Chrum niech się przyzwyczaja, że w domu przebywa szczyl :evil_lol:[/QUOTE] a to wspominałaś coś o niej ;) rzeczywiście wygląda jak labek :diabloti: Quote
C&B Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 a no wygląda, dobrze, że babka oddawała szczyle, a nie sprzedawała jako "labradorki dla dzieci" ;) ciekawe jak wyrośnie :cool3: Chrum ciotkowym nabytkiem zachwycony nie był, ale tylko podarł japę, jak mała sobie na za dużo pozwala, a tak to grzecznie było :D Quote
Pusiakowa Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 To widzę, że nie tylko Puszka wcurwiają takie szczyle co ciągle zaczepiają :D Quote
C&B Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 nie no, Chrumu tylko na początku odwala scenki, a potem ma na szczyla wywalone, idzie spać :diabloti: Mała dziś nawet piła z jej miski, a Chrum to widział, wszyscy żyją :grins: Czik udowadnia, że branie szczyla nie jest takim głupim pomysłem :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 No jak ja miałam szczylka u siebie dwa dni to też Puszek się przyglądał jak je i pije z jego miski, i usuwał jej się z drogi, szedł do innego pokoju byleby jak najdalej od niej, a jak się zbliżyła to było warknięcie żeby odstraszyć :P Quote
C&B Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 No u nas podobnie, choć potem już nawet nie darła japy jak młoda podchodziła :D Ale ona musi ją polubić, bo sporo czasu spędzą razem :evil_lol: ale ogólnie to ładnie się zachowywała i jestem z niej dumna :diabloti: oby grzywka też tak ładnie przyjęła, choć z grzywciem zapozna się na neutralnym gruncie ;) a tak w ogóle to jeszcze tylko jakieś 10 miesięcy :-o Quote
darii_iia Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 fajne labkowate psisko. :) Czika widzę, pękała z radości widząc małego . :evil_lol: Quote
C&B Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 Prawda?:diabloti: Mało się nie posikała z tej radości :evil_lol: Ale niech się przyzwyczaja do szczylów w domu, żeby szoku nie przeżyła jak sobie grzywka przytacham :cool3::cool3: Quote
darii_iia Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='C&B']Prawda?:diabloti: Mało się nie posikała z tej radości :evil_lol: Ale niech się przyzwyczaja do szczylów w domu, żeby szoku nie przeżyła jak sobie grzywka przytacham :cool3::cool3:[/QUOTE] To Czika, tak jak mój yorkowaty. :lol: Toż, to mój grzywek za czasów szczylka takie natręne było, że szkoda gadać. Zero spokoju dawał innym psom i zamiast podejść spokojnie i się przywitać, a potem się bawić, to biegnie od razu i chce skoczyć na psa. Zresztą...nadal tak jest. :evil_lol: Ale już wypracowujemy, że do psów ma podchodzić z większym spokojem, a te które na niego szczekają i chcą się rzucić, trzeba ignorować. :razz: Quote
C&B Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='darii_iia']To Czika, tak jak mój yorkowaty. :lol: Toż, to mój grzywek za czasów szczylka takie natręne było, że szkoda gadać. Zero spokoju dawał innym psom i zamiast podejść spokojnie i się przywitać, a potem się bawić, to biegnie od razu i chce skoczyć na psa. Zresztą...nadal tak jest. :evil_lol: Ale już wypracowujemy, że do psów ma podchodzić z większym spokojem, a te które na niego szczekają i chcą się rzucić, trzeba ignorować. :razz:[/QUOTE] Ja się cieszę, że Chrumu potrafi pokazać, że pewne zachowanie nie będą akceptowane i jak małą od początku będzie uczyć gdzie jej miejsce, to może nie będzie źle, Prada zresztą też szczylowi na za dużo nie pozwoli :evil_lol: Mam nadzieję, że cała trójka się dogada - nie mają innego wyjścia :eviltong: Quote
darii_iia Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='C&B']Ja się cieszę, że Chrumu potrafi pokazać, że pewne zachowanie nie będą akceptowane i jak małą od początku będzie uczyć gdzie jej miejsce, to może nie będzie źle, Prada zresztą też szczylowi na za dużo nie pozwoli :evil_lol: Mam nadzieję, że cała trójka się dogada - nie mają innego wyjścia :eviltong:[/QUOTE] To u mnie Luka od małego pokazywał gdzie jest miejsce yorka i już tak zostało do dzisiaj. 1,5 roczny grzyw, dominuje nad 6 letnim yorkiem.:evil_lol: Quote
C&B Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 Haha, to nieźle :lol: Ja jednak wciąż mam nadzieję, że moje sucze grzywka utemperują, bo wiem, że potrafią :diabloti: Quote
kajkoowa Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Już się przestraszyłam, że to Twoje, a ja czekam na tego łysawego potwora :diabloti: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_5551.jpg dziewczyny piękne, torebka tez wspaniale pasuje do terenów :D Quote
C&B Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='Kaja10014']Już się przestraszyłam, że to Twoje, a ja czekam na tego łysawego potwora :diabloti: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_5551.jpg dziewczyny piękne, torebka tez wspaniale pasuje do terenów :D Łysawy to on będzie tylko na mordzie, jak mi się będzie chciało akurat zgolić :diabloti: Torebka przeżyła już sporo takich spacerów, wytrzymała sztuka :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Pusiakowa']3 psiaki, ale będziesz miała cyrk :D:D[/QUOTE]Eee tam, da radę :D 3 psy to wcale nie dużo :D Quote
C&B Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 ponoć największy szok jest przy przejściu z 2 psów na 3, potem to już z górki :lol: więc najgorsze przede mną :diabloti: najwyżej będziemy dzwonić po dogomaniackie posiłki w postaci ciotek :grins: Quote
junoo Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 no szczeniaczek śliczny :D a łysolek to będzie sunia czy pies? Sąsiedzi mają takiego czarnego łyska, małe to to chude takie i nazywa się Rysiek xD Quote
Recommended Posts