C&B Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 dogomanka_ napisał(a):ja już na fejsie zjalkowałam, więc się zachwycam. :evil_lol: moja szkoła została na tyle ambitnie wybrana, że przyjęli mnie do niej dopiero 2 września. :evil_lol: w końcu najlepsze LO w Olkuszu. :razz: nadal odczuwam niedosyt zachwytu :evil_lol: oo, ciekawie, nie powiem że nie :evil_lol: ja 4 lipca się dowiem czy mnie przyjęli i czy na ten profil co chcę, bo awaryjnie złożyłam jeszcze na humana :lol: Quote
polciuaa Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 C&B napisał(a):nadal odczuwam niedosyt zachwytu :evil_lol: oo, ciekawie, nie powiem że nie :evil_lol: ja 4 lipca się dowiem czy mnie przyjęli i czy na ten profil co chcę, bo awaryjnie złożyłam jeszcze na humana :lol: o boże, Prada jest taka piękna! a to zdjęcie normalnie jest wspaniałe! :loveu: starczy? :evil_lol: zawsze możesz chodzić tam przez wakacje, truć dupe dyrekcji i może Cię przyjmą jak im się miejsce zwolni. :evil_lol: poza tym być może jakbyś się na humana tylko dostała to na początku września będzie możliwość przeniesienia się na inny profil. :D Quote
C&B Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 dogomanka_ napisał(a):o boże, Prada jest taka piękna! a to zdjęcie normalnie jest wspaniałe! :loveu: starczy? :evil_lol: zawsze możesz chodzić tam przez wakacje, truć dupe dyrekcji i może Cię przyjmą jak im się miejsce zwolni. :evil_lol: poza tym być może jakbyś się na humana tylko dostała to na początku września będzie możliwość przeniesienia się na inny profil. :D starczy :evil_lol: nie no, aż tak mi nie zależy na tym profilu, żeby truć im dupę w wakacje :diabloti: choć może nie będzie problemu, sporo osób złożyło na gegrę-wos jako awaryjny, jakby nie dostali się do innej szkoły, więc jak im po 4 nie dadzą oryginału świadectwa to będa wolne miejsca :diabloti: Quote
kaskaSz Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 human też nie jest zły ;) a idziesz do Łomży czy do siebie? Prada oczywiście śliczna, dostojna dama, gdybym nie wiedziała, że co raz lubi psocić to pomyślałabym, że to aniołek :D Quote
C&B Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 do siebie, nad Łomżą nawet nie myślałam :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 C&B napisał(a):No to w sumie mam już wakacje :evil_lol: ze średniej 4.0 wyciągnęłam na 4.4, dzikie szaleństwo po prostu :evil_lol: ba, testy napisałam na 82 % w sumie :eviltong: teraz 2 miesiące wolnego, ale raczej do doopy będzie, bo rodzice mają jakaś dziką jazdę na zakazy wszelakie, także planowany wyjazd na mazury ze znajomymi odpada :stupid: Mmm, ładne wyniki, brawo:) Pzdr. Quote
C&B Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='Asiaczek']Mmm, ładne wyniki, brawo:) Pzdr. Dziękuję ;) ____ Dostałam się tam gdzie chciałam :diabloti: ____ Wczoraj Prada była ze mną w Łomży. Na początek spotkaliśmy się z Martyną, Broom i Gramem. Suka była w miarę ogarnięta, raz spierdzieliła, ale wszyscy żyją - jest dobrze :cool3: potem byliśmy na spacerku z Izą, Magdą, Kissem i Timim. Prada miała już lekko dosyć wysokiej temperatury, ale udało nam się znaleźć coś w rodzaju mini-rzeczki, więc też nie było źle ;) Ogólnie jestem z suka dumna - latała bez smyczy i jakoś nic specjalnego nie odwaliła :diabloti: Quote
C&B Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 bo nikt nie ogląda :evil_lol: ale wrzucę coś, choć w poniedziałek Iza wrzuci ładniejsze :D Quote
*anusia&ajlu* Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 ale fota!!! megaaaa:loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-OULp5yOpPhQ/T_hnJRPk5RI/AAAAAAAABGc/QY8BPIZv8Dw/s640/P1650618.JPG Quote
C&B Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']ale fota!!! megaaaa:loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-OULp5yOpPhQ/T_hnJRPk5RI/AAAAAAAABGc/QY8BPIZv8Dw/s640/P1650618.JPG też mi się podoba :) [quote name='Izabela124.']Jak ogarnę zdjęcia to wstawię :D ok, czekam :) Quote
Izabela124. Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Fotki już ogarnięte. Zostało je tylko wgrać na photobucket, ale są na brata komputerze, więc nie wiem czy dziś to zrobię. Ewentualnie jutro :) Quote
C&B Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 haha, to będą jedne z najbardziej wyczekiwanych przeze mnie zdjęć :evil_lol: ___ Plany sie pozmieniały i wylądowałam na humanie. Miałam do wyboru klasę złożoną z osób uczących i zachowujących się słabo - byłam w takiej przez 9 lat - i klasę trochę ambitniejszą, ale zmieniony profil - po podstawówce i gimnazjum zdecydowałam się zmienić profil i mieć fajniejszą klasę ;) Quote
C&B Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 dostałam się, ale właśnie klasa gegra-wos strasznie slaba w tym roku będzie, bo poskładało tam sporo osób słabych, no i 'wrzucali' tam tych, którzy nie dostali się na inne profile, i dziś dyrektor dzwonił do tych z lepszą średnią czy nie chcą iść na humana, do takiej ambitniejszej klasy ;) Ja przez 9 lat byłam w słabej klasie, zarówno pod względem ocen jak i zachowania, dlatego zdecydowałam się iść na humana, bo w gimanzjum np. przez zachowanie omijały nas wycieczki itp. Quote
Izabela124. Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 A to takie buty :D Dobrze wybrałaś :) Tadam, mam fotki :D Quote
Izabela124. Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Więcej nie mam :) Jeszcze raz dzięki za fajny spacerek :) Quote
C&B Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 dzięki, dzięki, dzięki :loveu: Jaki moj pies jest ładny czasami :diabloti: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_5566.jpg tu świetnie wyszla :loveu: Quote
Recommended Posts