Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

Posted

dogomanka_ napisał(a):
ja już na fejsie zjalkowałam, więc się zachwycam. :evil_lol:
moja szkoła została na tyle ambitnie wybrana, że przyjęli mnie do niej dopiero 2 września. :evil_lol: w końcu najlepsze LO w Olkuszu. :razz:

nadal odczuwam niedosyt zachwytu :evil_lol:
oo, ciekawie, nie powiem że nie :evil_lol: ja 4 lipca się dowiem czy mnie przyjęli i czy na ten profil co chcę, bo awaryjnie złożyłam jeszcze na humana :lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

C&B napisał(a):
nadal odczuwam niedosyt zachwytu :evil_lol:
oo, ciekawie, nie powiem że nie :evil_lol: ja 4 lipca się dowiem czy mnie przyjęli i czy na ten profil co chcę, bo awaryjnie złożyłam jeszcze na humana :lol:

o boże, Prada jest taka piękna! a to zdjęcie normalnie jest wspaniałe! :loveu: starczy? :evil_lol:
zawsze możesz chodzić tam przez wakacje, truć dupe dyrekcji i może Cię przyjmą jak im się miejsce zwolni. :evil_lol: poza tym być może jakbyś się na humana tylko dostała to na początku września będzie możliwość przeniesienia się na inny profil. :D

Posted

dogomanka_ napisał(a):
o boże, Prada jest taka piękna! a to zdjęcie normalnie jest wspaniałe! :loveu: starczy? :evil_lol:
zawsze możesz chodzić tam przez wakacje, truć dupe dyrekcji i może Cię przyjmą jak im się miejsce zwolni. :evil_lol: poza tym być może jakbyś się na humana tylko dostała to na początku września będzie możliwość przeniesienia się na inny profil. :D

starczy :evil_lol:
nie no, aż tak mi nie zależy na tym profilu, żeby truć im dupę w wakacje :diabloti: choć może nie będzie problemu, sporo osób złożyło na gegrę-wos jako awaryjny, jakby nie dostali się do innej szkoły, więc jak im po 4 nie dadzą oryginału świadectwa to będa wolne miejsca :diabloti:

Posted

human też nie jest zły ;) a idziesz do Łomży czy do siebie?
Prada oczywiście śliczna, dostojna dama, gdybym nie wiedziała, że co raz lubi psocić to pomyślałabym, że to aniołek :D

Posted

C&B napisał(a):
No to w sumie mam już wakacje :evil_lol: ze średniej 4.0 wyciągnęłam na 4.4, dzikie szaleństwo po prostu :evil_lol: ba, testy napisałam na 82 % w sumie :eviltong: teraz 2 miesiące wolnego, ale raczej do doopy będzie, bo rodzice mają jakaś dziką jazdę na zakazy wszelakie, także planowany wyjazd na mazury ze znajomymi odpada :stupid:

Mmm, ładne wyniki, brawo:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Mmm, ładne wyniki, brawo:)

Pzdr.
Dziękuję ;)

____
Dostałam się tam gdzie chciałam :diabloti:
____
Wczoraj Prada była ze mną w Łomży. Na początek spotkaliśmy się z Martyną, Broom i Gramem. Suka była w miarę ogarnięta, raz spierdzieliła, ale wszyscy żyją - jest dobrze :cool3: potem byliśmy na spacerku z Izą, Magdą, Kissem i Timim. Prada miała już lekko dosyć wysokiej temperatury, ale udało nam się znaleźć coś w rodzaju mini-rzeczki, więc też nie było źle ;) Ogólnie jestem z suka dumna - latała bez smyczy i jakoś nic specjalnego nie odwaliła :diabloti:

Posted

haha, to będą jedne z najbardziej wyczekiwanych przeze mnie zdjęć :evil_lol:

___
Plany sie pozmieniały i wylądowałam na humanie. Miałam do wyboru klasę złożoną z osób uczących i zachowujących się słabo - byłam w takiej przez 9 lat - i klasę trochę ambitniejszą, ale zmieniony profil - po podstawówce i gimnazjum zdecydowałam się zmienić profil i mieć fajniejszą klasę ;)

Posted

dostałam się, ale właśnie klasa gegra-wos strasznie slaba w tym roku będzie, bo poskładało tam sporo osób słabych, no i 'wrzucali' tam tych, którzy nie dostali się na inne profile, i dziś dyrektor dzwonił do tych z lepszą średnią czy nie chcą iść na humana, do takiej ambitniejszej klasy ;) Ja przez 9 lat byłam w słabej klasie, zarówno pod względem ocen jak i zachowania, dlatego zdecydowałam się iść na humana, bo w gimanzjum np. przez zachowanie omijały nas wycieczki itp.