Iza. Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 do domu metalowa, na wyjazdy plastikowa, ja mam taki zestaw i polecam :) Quote
C&B Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 Iza. napisał(a):do domu metalowa, na wyjazdy plastikowa, ja mam taki zestaw i polecam :) no, metalową na pewno kupimy, a jak mi będzie ciężko tachać na wyjazdach to zainwestuję w coś lżejszego na wypady :) ___ No to w sumie mam już wakacje :evil_lol: ze średniej 4.0 wyciągnęłam na 4.4, dzikie szaleństwo po prostu :evil_lol: ba, testy napisałam na 82 % w sumie :eviltong: teraz 2 miesiące wolnego, ale raczej do doopy będzie, bo rodzice mają jakaś dziką jazdę na zakazy wszelakie, także planowany wyjazd na mazury ze znajomymi odpada :stupid: Quote
Izabela124. Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 No to gratuluję średniej i wyników testów! Quote
Pestka Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Mówimy o testach gimnazjalnych? :diabloti: Ja wakacje mam od tygodnia, jednakże nie mogę się pochwalić taką średnią :evil_lol: Ale obiecałam sobie, że w maturalnej MUSZĘ się bardziej postarać :jumpie: Quote
kajkoowa Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Gratuluję wyników i grzywka :diabloti: Nie doceniasz tego swojego Prodzisza wgl :evil_lol: Quote
C&B Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Izabela124. napisał(a):No to gratuluję średniej i wyników testów! dzięki :) Pestka napisał(a):Mówimy o testach gimnazjalnych? :diabloti: Ja wakacje mam od tygodnia, jednakże nie mogę się pochwalić taką średnią :evil_lol: Ale obiecałam sobie, że w maturalnej MUSZĘ się bardziej postarać :jumpie: tak :diabloti: ja jestem ciekawa jak mi będzie szło w liceum, ale jakoś wybitnych wyników się nie spodziewam :evil_lol: Kaja10014 napisał(a):Gratuluję wyników i grzywka :diabloti: Nie doceniasz tego swojego Prodzisza wgl :evil_lol: dzięki :D Oj no, bo ona mi za rzadko daje powody, żebym mogła powiedzieć, że jest zajebistą suczą :diabloti: ___ Zapisałam się dziś na kursy od nowego roku, nawet nie wiem jakie dokładnie, no ale zaświadczenie o ukończeniu się przyda :grins: Quote
C&B Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Od stycznia będzie realizowany projekt polegający na przeprowadzeniu bezpłatnych kursów z różnych dziedzin ;) mają być jakieś kursy kosmetyczne, fryzjerskie, no i nawet fotograficzne :razz: jeszcze nie wszystko jest ustalone, no ale złożyłam papiery i czekam na kontakt ;) Quote
Izabela124. Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Fajnie, szkoda, że u mnie czegoś takiego nie ma Quote
C&B Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 ja w sumie dziś sie o tym dowiedziałam i stwierdziłam, że może mi się przydać ;) Quote
C&B Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 zajmuje się tym OHP i Punkt Pośrednictwa Pracy ;) Quote
C&B Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Miałam dziś zakończenie roku, o ile zawsze wakacje mnie cieszyły, w tym roku jakoś nie... może dlatego, że kończy się to, co trwało 9 lat, z niektórymi nawet 10... :-( Oczywiście na zakończeniu poryczałam się... :-( No ale teraz 2 miesiące wolnego, więc może w końcu zrobię suczom jakieś zdjęcia... ;) a we wrześniu liceum, miałam iść na humana, ale ostatecznie zdecydowałam się na gegrę-wos, zobaczymy czy sobie poradzę :lol: A suki żyją, chyba całkiem dobrze żyją ;) Quote
Izabela124. Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Rozumiem Cię, wiem co czujesz, bo w tym roku klasa maturalna i też opuściłam klasę...... Quote
C&B Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 ehh, ja sobie nie zdawałam sprawy jak bedzie ciężko się rozstać, do dziś... :-( nie mówię, ze miałam jakaś super fajną klasę, bo nie miałam, ale 9 lat zrobiło swoje. Teraz idę do liceum, sama, bez żadnych znajomych, mam jakaś blokadę przy poznawaniu ludzi, więc może być nieciekawie... Ok, już się nie żalę, w końcu to psia galeria ;) Quote
Iza. Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 dobrze będzie w LO zobaczysz :) Ja też ryczałam po zakończeniu gimnazjum, też tak jak ty z niektórymi ludźmi 10 lat się uczyłam. A teraz po 4 latach jak się z niektórymi spotkam na ulicy to nawet sobie cześć nie mówimy ;) Nie przejmuj się i trzymam kciuki żebyś się dostała bez problemów do LO :) Quote
Izabela124. Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Też szłam do szkoły gdzie nikogo nie znałam, do tego do obcego miasta. Dasz radę :) Quote
C&B Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 no, zobaczymy jak to będzie... ;) Pradzisz miał dziś małą sesyjkę, późnym wieczorem/jutro postaram się ogarnąć zdjęcia i wrzucę ;) Quote
polciuaa Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='Pestka']Mówimy o testach gimnazjalnych? :diabloti: Ja wakacje mam od tygodnia, jednakże nie mogę się pochwalić taką średnią :evil_lol: Ale obiecałam sobie, że w maturalnej MUSZĘ się bardziej postarać :jumpie: nie oszukuj się, ja też sobie powtarzałam, że w maturalnej będe się lepiej uczyć itp i dupa z tego była. :evil_lol: baa, powiem Ci, że w klasie maturalnej miałam najwiekszą wyjebkę na naukę i szkołę ogólnie. :evil_lol: [quote name='C&B']Miałam dziś zakończenie roku, o ile zawsze wakacje mnie cieszyły, w tym roku jakoś nie... może dlatego, że kończy się to, co trwało 9 lat, z niektórymi nawet 10... :-( Oczywiście na zakończeniu poryczałam się... :-( No ale teraz 2 miesiące wolnego, więc może w końcu zrobię suczom jakieś zdjęcia... ;) a we wrześniu liceum, miałam iść na humana, ale ostatecznie zdecydowałam się na gegrę-wos, zobaczymy czy sobie poradzę :lol: A suki żyją, chyba całkiem dobrze żyją ;) ja do tego miałam jeszcze historię i powiem Ci, że w sumie nie żałuje wyboru. :D Quote
C&B Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 [quote name='dogomanka_'] ja do tego miałam jeszcze historię i powiem Ci, że w sumie nie żałuje wyboru. :D Zobaczymy jak będzie u mnie :evil_lol: ale ponoć najbardziej lajtowa klasa w szkole, przynajmniej tak twierdzą wcześniejsze roczniki :diabloti: Quote
polciuaa Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 u mnie tak lajtowo nie było bo facet od wosu strasznie kosił i faktycznie to był chyba jedyny przedmiot, którego się na prawdę uczyłam. :evil_lol: w sumie..uczyłam do 3 klasy, bo od wcześnia 2011 roku przestałam i dziwie się, że w ogóle zdałam ten rok. :evil_lol: Quote
C&B Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 (edited) [quote name='dogomanka_']u mnie tak lajtowo nie było bo facet od wosu strasznie kosił i faktycznie to był chyba jedyny przedmiot, którego się na prawdę uczyłam. :evil_lol: w sumie..uczyłam do 3 klasy, bo od wcześnia 2011 roku przestałam i dziwie się, że w ogóle zdałam ten rok. :evil_lol: Zdolna jesteś po prostu :diabloti: jak ja trafię na babkę od geografii, o której po calym mieście krążą legendy to nie wiem jak ja zdam, orłem z geografii nie jestem :diabloti: Edited June 30, 2012 by C&B Quote
polciuaa Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 z geografią jest taki plus, że jest po prostu łatwym przedmiotem. :razz: o tym moim od wosu też całe miasto wie i cała szkoła przed nim trzęsie portkami. :evil_lol: Quote
C&B Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 dogomanka_ napisał(a):z geografią jest taki plus, że jest po prostu łatwym przedmiotem. :razz: o tym moim od wosu też całe miasto wie i cała szkoła przed nim trzęsie portkami. :evil_lol: dogadał by się z tą babką :diabloti: w ogóle rozkminiam czy się dostanę :evil_lol: ambitnie sobie wybralam szkołę, nie powiem że nie :diabloti: nikt nie zachwyca się fociami, nie wstawiam już :placz: :diabloti: Quote
polciuaa Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 C&B napisał(a):dogadał by się z tą babką :diabloti: w ogóle rozkminiam czy się dostanę :evil_lol: ambitnie sobie wybralam szkołę, nie powiem że nie :diabloti: nikt nie zachwyca się fociami, nie wstawiam już :placz: :diabloti: ja już na fejsie zjalkowałam, więc się zachwycam. :evil_lol: moja szkoła została na tyle ambitnie wybrana, że przyjęli mnie do niej dopiero 2 września. :evil_lol: w końcu najlepsze LO w Olkuszu. :razz: Quote
Recommended Posts