Foxowa Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Kolejna :diabloti: Wesoło będziecie mieli w okolicach Białego, wszędzie grzywy będą hahahah Ja to na podkarpaciu mam luz z nimi :cool3: "afgan!""konik""szczur!!!!" xD Quote
Foxowa Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Domć, ale grzyw to tylko we włosie jak pp! Co to za frajda mieć opitolonego pp, lepiej hl kupić :P Quote
C&B Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Foxowa napisał(a):Kolejna :diabloti: Wesoło będziecie mieli w okolicach Białego, wszędzie grzywy będą hahahah Ja to na podkarpaciu mam luz z nimi :cool3: "afgan!""konik""szczur!!!!" xD kogo ja tu widzę? :crazyeye: ciekawe przez kogo złapała mnie grzywkomania? :razz: No, grzywy opanowują podlasie, i dobrze :diabloti: haha, no afgan z Auda piękny :loveu: miniatura :razz: Quote
darii_iia Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 C&B napisał(a):nie dziwię się, że szkoda, jednak troche pracy w ten włos trzeba włożyć :razz: nie, sunia jeszcze w jąderkach u tatusia siedzi :diabloti: o ile w miocie urodzi się suka pp to u mnie będzie kwiecień/maj dopiero ;) także trochę czekania przede mną :razz: Żartujesz sobie ze mnie ? Tyle czekania ! :mdleje: Nie chcesz zdradzić, nawet na priv co za tatuś ? :razz: :diabloti: To ja już trzymam kciuki aby była suczka PP. :lol: Quote
Foxowa Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 C&B napisał(a):kogo ja tu widzę? :crazyeye: ciekawe przez kogo złapała mnie grzywkomania? :razz: No, grzywy opanowują podlasie, i dobrze :diabloti: haha, no afgan z Auda piękny :loveu: miniatura :razz: A kto spał z moimi grzywami? Kto je maltretował? :D U mnie są oryginalne ot co :diabloti: szczeniak afgana zawsze spoko :cool3: Quote
C&B Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 darii_iia napisał(a):Żartujesz sobie ze mnie ? Tyle czekania ! :mdleje: Nie chcesz zdradzić, nawet na priv co za tatuś ? :razz: :diabloti: To ja już trzymam kciuki aby była suczka PP. :lol: nie żartuję niestety :evil_lol: mam zakaz! :cool3: dzięki :) Foxowa napisał(a):A kto spał z moimi grzywami? Kto je maltretował? :D U mnie są oryginalne ot co :diabloti: szczeniak afgana zawsze spoko :cool3: nie wiem o kim mówisz :grins: u nas też! :D no, zazdroszczę :diabloti: Quote
Foxowa Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 a o takiej dziewce z Zambrowa co przyjechała na feriach do mnie, chyba nie znasz :lol: też już chcę małą! :loveu: Czekam razem z Tobą ^^ Quote
C&B Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Foxowa napisał(a):a o takiej dziewce z Zambrowa co przyjechała na feriach do mnie, chyba nie znasz :lol: też już chcę małą! :loveu: Czekam razem z Tobą ^^ przeczytałam 'dziwce' :roflt: coś mi świta! :D taka od 'Zuuuuuuza'? :razz: :loveu: Quote
Foxowa Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 C&B napisał(a):przeczytałam 'dziwce' :roflt: coś mi świta! :D taka od 'Zuuuuuuza'? :razz: :loveu: może i tak być :eviltong: ta sama :D Quote
C&B Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Foxowa napisał(a):może i tak być :eviltong: ta sama :D :mad: no to wiem, znając ją - twoje psy musiały być biedne w tym czasie :evil_lol: Quote
Foxowa Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 C&B napisał(a)::mad: no to wiem, znając ją - twoje psy musiały być biedne w tym czasie :evil_lol: odetchnęły z ulgą jak wyszła i nie wróciła... :D Quote
C&B Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Foxowa napisał(a):odetchnęły z ulgą jak wyszła i nie wróciła... :D jak z nia ostatnio gadałam, to powiedziała mi dokładnie to samo o sobie :diabloti: Quote
Foxowa Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 C&B napisał(a):jak z nia ostatnio gadałam, to powiedziała mi dokładnie to samo o sobie :diabloti: no popatrz ale dzi(e)wka z niej... Quote
Foxowa Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 C&B napisał(a):zacny suchar, milordzie :razz: no to ba :cool3: Quote
Izabela124. Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 C&B napisał(a):to się nazywa bezinteresowna miłość :evil_lol:Wiesz, miłość nigdy nie jest bezinteresowna :diabloti: Quote
C&B Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 [quote name='Izabela124.']Wiesz, miłość nigdy nie jest bezinteresowna :diabloti: Zniszczyłaś moje idealne wyobrażenie o świecie :evil_lol: a teraz pytanie dnia - klatka metalowa czy materiałowa? myślę nad takim cusiem : http://www.zooplus.pl/shop/psy/transporter_klatka_dla_psa/transporter_namiot/172355 bo lżejsze niż klatka metalowa i ładniejsze :diabloti: ma ktoś, poleca, nie poleca? :lol: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 do domu metalowa, materiałowa tylko na wyjazdy gdzie psa nie trzeba zostawiać samemu na długo ;) Quote
C&B Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 Unbelievable napisał(a):do domu metalowa, materiałowa tylko na wyjazdy gdzie psa nie trzeba zostawiać samemu na długo ;) więc na wyjazdy typu wystawa, zawody itp. się nada? ;) metalową najwyżej bym kupiła do domu, a tamtą brała na wypady gdzieś. Quote
Unbelievable Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 C&B napisał(a):więc na wyjazdy typu wystawa, zawody itp. się nada? ;) metalową najwyżej bym kupiła do domu, a tamtą brała na wypady gdzieś. się nada, o ile pies będzie potrafił w klatce zostawać i nie wyjdzie Quote
C&B Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 nie no, wiadomo, nauką zostawania zajmiemy się od początku ;) Quote
Unbelievable Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 C&B napisał(a):nie no, wiadomo, nauką zostawania zajmiemy się od początku ;) ale pies umiejący zostawać, a uczony zostawania to dwie różne sprawy :grins: Gram niby zostaje grzecznie, ale jak jest okazja i sposobność to klateczkę detronizuje migiem ;) więc w materiałowej muszę go ciągle pilnować Quote
C&B Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 Unbelievable napisał(a):ale pies umiejący zostawać, a uczony zostawania to dwie różne sprawy :grins: Gram niby zostaje grzecznie, ale jak jest okazja i sposobność to klateczkę detronizuje migiem ;) więc w materiałowej muszę go ciągle pilnować Gram to specyficzna jednostka :evil_lol: ale może faktycznie zrezygnuję z materiałowej i pomęczę się z tachaniem metalowej :hmmmm: mam jeszcze 'trochę' czasu na przemyślenie sprawy :lol: ____ A teraz uwaga uwaga - sukces wychowawczy :cool1: Prada na spacerze wyczaiła zająca, zaczęła za nim lecieć, ale ładnie mi się odwołała, za pierwszym razem :grins: ten pies pod warstwą debilizmu kryje na prawdę duże zasoby zajebistości ;) Quote
Unbelievable Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 C&B napisał(a):Gram to specyficzna jednostka :evil_lol: ale może faktycznie zrezygnuję z materiałowej i pomęczę się z tachaniem metalowej :hmmmm: mam jeszcze 'trochę' czasu na przemyślenie sprawy :lol: ____ A teraz uwaga uwaga - sukces wychowawczy :cool1: Prada na spacerze wyczaiła zająca, zaczęła za nim lecieć, ale ładnie mi się odwołała, za pierwszym razem :grins: ten pies pod warstwą debilizmu kryje na prawdę duże zasoby zajebistości ;) są jeszcze materiałowe z metalowym stelażem, na pewno bardziej solidne, ale co metalowa to metalowa ;) mówiłam że ona jest fajna! gratulacje :loveu: Quote
C&B Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 Unbelievable napisał(a):są jeszcze materiałowe z metalowym stelażem, na pewno bardziej solidne, ale co metalowa to metalowa ;) mówiłam że ona jest fajna! gratulacje :loveu: nie no, to już nie ma co się rozdrabniać, pewnie wezmę metalową, znając moje szczęście - trafi mi się jakiś szatan i pogromca materiałowych klatek :diabloti: dzięki :) ogólnie też już mogę powiedzieć, że ona jest fajna, zdarzają jej się jeszcze jazdy typu 'o jaki fajnie będzie spierdzielić/upolować coś/ukraść żarcie itp.' i na pewno zdarzać będą, ale jak już mogę z nią wyjść na spacer nie myśląc ciągle co tym razem odwali to jest miło, nie powiem że nie :evil_lol: Quote
Recommended Posts