Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

Posted

Szkoda, że moi tacy nie są :lol: No, ale mam nadzieję, ze uda się ten łomżyński spacerek :razz: a jak już szczylek będzie wtedy rodzice będą inaczej patrzeć na wypady na wystawy - bo będzie w końcu po co :evil_lol: Ostatnio mamuśka nawet powiedziała, żebym nie strzygła, tylko wystawiała :evil_lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

C&B napisał(a):
Szkoda, że moi tacy nie są :lol: No, ale mam nadzieję, ze uda się ten łomżyński spacerek :razz: a jak już szczylek będzie wtedy rodzice będą inaczej patrzeć na wypady na wystawy - bo będzie w końcu po co :evil_lol: Ostatnio mamuśka nawet powiedziała, żebym nie strzygła, tylko wystawiała :evil_lol:
Też mam taką nadzieję :) To musisz posłuchać si ę mamy i wystawiać :D Będziemy mogły razem na wystawy jeździć :D

Posted

jak mnie długie kłaki nie będą za bardzo denerwować, to nie będę strzygła, ale to się jeszcze zobaczy :D Wizja wspólnych wypadów na wystawy kusi :cool3:

Pies, który rok temu się nie szarpał praktycznie wcale:
[video=youtube;lsOGphsUaZM]http://www.youtube.com/watch?v=lsOGphsUaZM&feature=youtu.be[/video]

Posted

U suki te kudły nie są tak uciążliwe jak u psa, który obsikuje się :D Też chce mieć pp, ale tylko sukę, bo wystarczająco naoglądałam się u Izy jak psy się obsikują ha ha Ale wspólna wada obu płci to sraka ha ha To dopiero masakra :D
Ale Czika zacięta :D

Posted

Problemy ze sraką przerabiam u Chruma, zdążyłam przywyknąć :diabloti: Choć podejrzewam, że z grzywkiem moze być jeszcze ciekawiej :evil_lol:

Posted

C&B napisał(a):
niestety, ale trzeba zacisnąć poślady i ogarnąć psie dupsko :evil_lol:
No niestety :D Ale jak Kissowi raz nie obcięłam kawałka sierści na ogonie to też miałam przygodę ze sraką i od razu pod prysznic :D

Posted

No ale cóż ja poradzę, że mi wizualnie łysole sie nie podobają za bardzo :evil_lol: ale jak ma miodzio charakterek, to już go kocham :loveu:

Posted

C&B napisał(a):
No ale cóż ja poradzę, że mi wizualnie łysole sie nie podobają za bardzo :evil_lol: ale jak ma miodzio charakterek, to już go kocham :loveu:
Okropny ma charakterek :lol: Ale na widok ludzi już się cieszy, więc powinien Ci się spodobać :p

Posted

Gratuluję świetnego wyboru. :)
To ja też jestem modna, bo mam grzywka PP i lustrzankę ? :razz:
Mój jak sika...pożal się boże. :lol: Jak mu zwiążę włosy po bokach by się nie obsikiwał, to co ja patrzę ? Obsikuje sobie przednie łapy. :shake: A ogólnie jak sika, to jego siki lądują metr dalej, taki ma wystrzał. :roll:
Za to mój się nie obsrywa. Dupkę mu czyściłam max. 3 razy ale to były takie przypadki. :lol:

Posted

darii_iia napisał(a):
Gratuluję świetnego wyboru. :)
To ja też jestem modna, bo mam grzywka PP i lustrzankę ? :razz:
Mój jak sika...pożal się boże. :lol: Jak mu zwiążę włosy po bokach by się nie obsikiwał, to co ja patrzę ? Obsikuje sobie przednie łapy. :shake: A ogólnie jak sika, to jego siki lądują metr dalej, taki ma wystrzał. :roll:
Za to mój się nie obsrywa. Dupkę mu czyściłam max. 3 razy ale to były takie przypadki. :lol:

jesteś, mozesz czuć się z siebie dumna :evil_lol:
ja w ogóle twojego psa podziwiam - fajnie sobie agilitujecie, ze swoją też coś planuje, ale czysto rekreacyjnie, a po paru lekcjach z bardziej doświadczonymi w sprawie agility planuję małymi kroczkami zakupić torek, w końcu działka się do czegoś przyda :lol:

Posted

C&B napisał(a):
jesteś, mozesz czuć się z siebie dumna :evil_lol:
ja w ogóle twojego psa podziwiam - fajnie sobie agilitujecie, ze swoją też coś planuje, ale czysto rekreacyjnie, a po paru lekcjach z bardziej doświadczonymi w sprawie agility planuję małymi kroczkami zakupić torek, w końcu działka się do czegoś przyda :lol:

Fajnie jest czuć się dumną. :lol:
Dzięki, ale ciągle nad skupieniem pracujemy. ;) Oo tak, własny profesjonalny torek to marzenie. Ale ja najpierw muszę skończyć szkołę. :lol:
Dobrze, że bierzesz suczkę. Mnie dobija fakt, że mój sobie jak nie boczki, to przednie łapy obsikuje. :roll: Czasami sobie myślę aby skrócić mu włos, bo i tak naszą 'karierę' wolę rozwijać w agility niż wystawach. :hmmmm:

Posted

darii_iia napisał(a):
Fajnie jest czuć się dumną. :lol:
Dzięki, ale ciągle nad skupieniem pracujemy. ;) Oo tak, własny profesjonalny torek to marzenie. Ale ja najpierw muszę skończyć szkołę. :lol:
Dobrze, że bierzesz suczkę. Mnie dobija fakt, że mój sobie jak nie boczki, to przednie łapy obsikuje. :roll: Czasami sobie myślę aby skrócić mu włos, bo i tak naszą 'karierę' wolę rozwijać w agility niż wystawach. :hmmmm:

jak ci nie szkoda, i planujecie rozwijać się w sportach to skracaj, ułatwisz sobie życie :evil_lol: ja szukam inspiracji na jakąś fajną fryzurkę jak zdecyduje się strzyc, dobrze, że mam jeszcze tyle czasu :lol: choć w sumie nie tak dobrze, wolalabym żeby szczyl byl już u mnie :razz:

Posted

C&B napisał(a):
jak ci nie szkoda, i planujecie rozwijać się w sportach to skracaj, ułatwisz sobie życie :evil_lol: ja szukam inspiracji na jakąś fajną fryzurkę jak zdecyduje się strzyc, dobrze, że mam jeszcze tyle czasu :lol: choć w sumie nie tak dobrze, wolalabym żeby szczyl byl już u mnie :razz:

no właśnie trochę szkoda. miło jest słyszeć komentarze ''oo jaki ten piesek ma ładny, długi włos''. :evil_lol: No i też jak biegamy to szybko się męczy, a nie lubi być mokry. Pożyjemy zobaczymy, ale jakbym miała obcinać, to tylko bym podcięła, by chociaż trochę wyglądał jak grzywacz.. :lol:
Aa, sunia już jest na tym świecie ? Jaki kolor ? Powiedz, chociaż to. :diabloti:

Posted

darii_iia napisał(a):
no właśnie trochę szkoda. miło jest słyszeć komentarze ''oo jaki ten piesek ma ładny, długi włos''. :evil_lol: No i też jak biegamy to szybko się męczy, a nie lubi być mokry. Pożyjemy zobaczymy, ale jakbym miała obcinać, to tylko bym podcięła, by chociaż trochę wyglądał jak grzywacz.. :lol:
Aa, sunia już jest na tym świecie ? Jaki kolor ? Powiedz, chociaż to. :diabloti:

nie dziwię się, że szkoda, jednak troche pracy w ten włos trzeba włożyć :razz:
nie, sunia jeszcze w jąderkach u tatusia siedzi :diabloti: o ile w miocie urodzi się suka pp to u mnie będzie kwiecień/maj dopiero ;) także trochę czekania przede mną :razz: