C&B Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 W sumie jak podlasiakiem do Białego pojadę, a PKP obok PKS to może się nie zgubię :hmmmm: Martyna, a ty w jaki dzień byś jechała? ;) Quote
Unbelievable Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Izabela124. napisał(a):Wiem :eviltong: ale może wcześniej przyjadę :lol: aaaaah kumam ;) C&B napisał(a):W sumie jak podlasiakiem do Białego pojadę, a PKP obok PKS to może się nie zgubię :hmmmm: Martyna, a ty w jaki dzień byś jechała? ;) a nie łatwiej do łomży i z łomży pksem do wawy, z izą spotkać się na którymś dworcu? bo tak to będziesz drogi strasznie dużo nadrabiać ja wtedy kiedy ty :diabloti: czyli w niedzielę Quote
C&B Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Unbelievable napisał(a):aaaaah kumam ;) a nie łatwiej do łomży i z łomży pksem do wawy, z izą spotkać się na którymś dworcu? bo tak to będziesz drogi strasznie dużo nadrabiać ja wtedy kiedy ty :diabloti: czyli w niedzielę A no lepiej :evil_lol: To jak będziesz wiedziała czy jedziesz na pewno to daj mi znać :razz: Quote
*anusia&ajlu* Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 zobacz brat Prady :) szkoda że bez domku:( http://schroniskojozefow.pl/psiak/242 Quote
C&B Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 Niestety dużo Pradopodobnych szuka domu :( :diabloti: Quote
*anusia&ajlu* Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 nowe obróżki? no ja mam słabość do dropiatych zawsze jakiegoś będę miała :) stwierdzam że są trochę rąbnięte niż zwykłe psy :evil_lol: Quote
C&B Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 tak, ale Chrum to model tymczasowy :diabloti: nie wiem ile umaszczenie ma z tym wspólnego - ale fakt - dropiata Prada jest walnięta :razz::diabloti: Quote
Izabela124. Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Unbelievable napisał(a):to chyba będę mogła wpaść :razz: i pociągiem do wawy? a z wawy jak? bo to nie jest w starym miejscu Wytłumaczenie jak dojechać na teren wystawy: Shilomaniak napisał(a):Dla wszystkich , którzy się zastanawiają jak trafić na wystawę. Z Dworca Centralnego PKS Mińsk Maz., BAGS/ przystanek w kierunku Mińska pod hotelem Lotu- vis a vis Dworca Al. Jerozolimskie/ a najlepiej przejść do dworca śródmieście - do przejścia raptem 300 m tunelem i pociągiem SKM do stacji Wesoła / kierunek Mińsk Mazowiecki, Sulejówek lub Siedlce/ ze stacji Wesoła jeździ autobus skorelowany z pociągami nr. 198 i wysiąść na przystanku 1 Pułku Praskiego lub przystanek wcześniej tj. Hipodrom- tego nie jestem pewien czy będzie tam wejście, ustalę i uprzejmie doniosę. Ta wersja jest chyba najszybsza , jazda pociągiem to ok. 20. min i autobus 10 min. Do Wesołej kursują również pociągi Kolei Mazowieckich, z tym że w tych pociągach nie ma kasowników biletów miejskich i należy kupić bilet np. dobowy , skasować w tramwaju lub autobusie, wsiąść w pociąg ze skasowanym biletem. Zaleta Kolei Mazowieckich , na razie psy jeżdżą gratis, w SKM są kasowniki ale za psa się płaci normalny bilet. Można też dojechać spod Dworca Centralnego autobusami do metra Politechnika ,wsiąść do autobusu 502 , wysiąść przystanek Sagalii i maszerować kawałek drogi spory na wystawę. Ponieważ uruchomiono już Dworzec Wschodni, jeśli pociągi którymi jechać będziecie, zatrzymują się na tej stacji, to jest to wersja optymalna, na tym samym dworcu zatrzymują się pociągi SKM i Kolei Maz/ krótsza trasa do przejścia- są kioski z biletami/. Wesoła to dzielnica W-wy i obowiązują bilety miejskie- najlepiej dobowe ten sam do autobusu i pociągu Jeśli ktoś jest zainteresowany rozkładem jazdy SKM i autobusu 198 od stacji Wesoła, cenami biletów komunikacji miejskiej wszystko jest na stronie ztm .waw.pl Quote
Asiaczek Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 A możesz pokazać w całości tę obróżke? https://lh5.googleusercontent.com/-92A1xtcwPOY/T9udWu7X8qI/AAAAAAAAA60/BsidWkXpBxA/s512/P1640870.JPG Pzdr. Quote
darii_iia Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Fajne obróżki. :) I modelka też niczego sobie. :razz: Poprosiłabym więcej Pradowych fotek. ;) Quote
C&B Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 (edited) [quote name='darii_iia']Fajne obróżki. :) I modelka też niczego sobie. :razz: Poprosiłabym więcej Pradowych fotek. ;) dzięki :) Pradowych nowych nie mam, jedynie jakieś tam z komórki: ___ Skoro już się wygadałam na wątku szczeniaczkowym, to i tu wypada ;) A więc, jak osoby odwiedzające moją galerię wiedzą - chcę ozika ;) ale niestety ostatnio pojawiło się za dużo argumentów na nie, żeby go brać w przyszłym roku ;) Głównie chodzi o Chrumowe stosunki z większymi psami, na tą chwilę nie wyobrażam sobie trio - Chrum, Prada i ozik ;) Rodzice niestety do mojego wyboru też przekonani nie są - bo duży, bo co będzie, jak nie znajdziesz pokoju do wynajęcia z nim, bo co będzie jak nie będziesz miała czasu zapewnić mu odpowiedniej dawki ruchu, ćwiczeń itp. Sama stwierdziłam, że porywam się z motyką na słońce. Ozik będzie - jak już będę wiedziała że dam radę ;) A teraz najważniejsza część niusa - pies będzie :lol: po rozmowach z paroma osobami [TAK, MÓWIĘ WŁAŚNIE O TOBIE:diabloti:], poznaniu kilku bardzo fajnych przedstawicieli rasy padło na grzywacza - powderka ;) także tego - teraz grzecznie czekam sobie na szczylka, i jeszcze sobie troche poczekam :grins: skąd - na razie nie mówię ;) Tak, chcę być modna, dlatego biorę grzywacza, kupię sobie jeszcze luszczankę :diabloti: Edited June 23, 2012 by C&B Quote
Yuveza Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 a nie masz luszczanki przypdakiem :lol:? a co do grzywka, to czytalam na szczeniaczkowym;) gratuluję, no i czekam az bedzie szczyl:) Quote
C&B Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 niestety mam tylko hybrydę, chlip chlip :diabloti: dzięki :) zaraz będzie Chrumowy filmik :cool3: Quote
Izabela124. Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Kupuj lustrzankę :D Będziesz tak samo modna jak ja :evil_lol: Quote
C&B Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Izabela124. napisał(a):Kupuj lustrzankę :D Będziesz tak samo modna jak ja :evil_lol: nie stać mnie :evil_lol: bo szczyl, wyprawka - no trochę to wyjdzie :diabloti: Quote
Izabela124. Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 C&B napisał(a):nie stać mnie :evil_lol: bo szczyl, wyprawka - no trochę to wyjdzie :diabloti:Musisz pożyczkę wziąć ha ha A za szczyla po znajomości to na pewno dużo nie zapłacisz, poza tym pp nie są drogie :D Quote
C&B Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Izabela124. napisał(a):Musisz pożyczkę wziąć ha ha A za szczyla po znajomości to na pewno dużo nie zapłacisz, poza tym pp nie są drogie :D Kobieto, aktualnie mam 40 zł w portfelu, jestem na tyle zdesperowana, że w poniedziałek idę pytać sie o roznoszenie ulotek :diabloti: Quote
Izabela124. Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 C&B napisał(a):Kobieto, aktualnie mam 40 zł w portfelu, jestem na tyle zdesperowana, że w poniedziałek idę pytać sie o roznoszenie ulotek :diabloti:Ha ha no to rzeczywiście nie za różowo, ja też biedna jestem, bo muszę na wyjazd na wystawę do Wawy zbierać :D Quote
C&B Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Izabela124. napisał(a):Ha ha no to rzeczywiście nie za różowo, ja też biedna jestem, bo muszę na wyjazd na wystawę do Wawy zbierać :D łącze się w bólu, mi prawdopodobnie nie uda się pojechać do Wawy, właśnie ze względów na finanse, a raczej ich brak :-( Quote
Izabela124. Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 C&B napisał(a):łącze się w bólu, mi prawdopodobnie nie uda się pojechać do Wawy, właśnie ze względów na finanse, a raczej ich brak :-(Musisz przyjechać :( Weź od rodziców pożyczkę, powiedz im, że jak zarobisz to im oddasz :D Quote
C&B Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Izabela124. napisał(a):Musisz przyjechać :( Weź od rodziców pożyczkę, powiedz im, że jak zarobisz to im oddasz :D próbowałam pożyczyć od nich, ale twierdzą, że na głupoty wydawać nie będą, bo jak dom budują, to kasy nie ma... kombinowałam, że może zechce im się pojechać do rodzinki pod Wawę, wtedy ogarnęłabym sobie jakiś transport już, ale 7 mają wesele... :roll: więc pewnie nic z tego... :-( Quote
Izabela124. Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 No to lipa :( Mi też mówią,że na głupoty dawać pieniędzy nie będą ha ha Ale i tak mama zawsze na bilet mi daje :D Quote
Recommended Posts