C&B Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Skoro jest taki8 ,,niebezpieczny" to w domu trzymać i nie wypuszczać:evil_lol: Ogladal kros ,,the Saggy Dog " ?? 8 pazdziernika Czika będzie ze mna rowno 3 latka ! Quote
Bartiśkowa_ Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Witamy :loveu: :evil_lol: chyba treba tak zrobić :evil_lol: nie ja nie oglądałam No to 8 czekamy na wielką sesję Cziki :multi: Quote
Klaudysiaczek Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Ja wstaję wcześniej żeby iść na Dogomanię troszkę :diabloti: Albo się pouczyć, ale to taki szczegół... To czekamy do 8 :diabloti: Quote
C&B Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Czy będzie sesja nie wiem , bo październik cały zawalony mam...:cool1: Quote
C&B Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Własnie wróciłam ze saperku z Cziką :-)\ Spotkałyśmy chow-chow'a czy jak to się piszę i Czika pomyślaął chyba , że to lew:evil_lol: Spotkałyśmy jeszcze sznaucerka z ktorym się tylko obwąchała i pinczerka , który zaczął na nią szczekać:mad: Quote
C&B Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 On na wszystkie psy szczeka , bo ma kompeksy:evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Nie bądź taka surowa dla biednego pinczerka :) Quote
C&B Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Dziś byłam na kniach i mam fotki :P Jutro wam dam i będzie tam ,,mój" kochany xrebaczek Hiszpan:loveu: Cziki fotek też torchę mam:P Quote
C&B Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Obiecałam fotki to daje:loveu: Czika , konie i kotek :) Prawdziwy zombie !:evil_lol: Trzeba się umyć:diabloti: Jaka ja słodzitka:loveu: Wygląd się nie liczy lepiej się poturlać A co tam masz ? C.D.N. Quote
C&B Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 C.D. Piąteczka:lol: I znów uśmieszek Powaga Ale fajny aparat i jeszcze raz uśmieszek Quote
C&B Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Zobacz jaki mam dłuuugi jęzor ! Jestem zła:evil_lol: Aż z tej złości położę się sdpać ! Czika pilnuje naszych kasztanów :loveu: C.D.N. - jeszcze 5 fotek Cziki i konie będą :) Quote
C&B Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 C.D. Cóż mogło ją tak zaciekawić ? Daj co masz ! No proszę... Jakoś ocfzka czerwone wyszły... Ale ze mnie damula ! C.D.N. - teraz ko nie :) Quote
C&B Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Za nim fotki to opowiem wam o tym co robiłam wczaoraj na koniach :) Pierwszo wyczyściłam Kanona i przygotowałam go do jazdy. później trocxhę pojeździłam , popatrzyłam się na instruktorkę jak jeździ i robiłam fotki w stajni :)Hiszpan wyszedł na zdjęciach inaczej... W realu jest 1000 razy piękniejsdzy:loveu::loveu: Na łąciatym koniu - właściciel stajni Na czarnym - instruktorka , która mnie uczy Ładne widoczki ?:razz: C.D.N. Quote
C&B Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 C.D. A teraz pan Kot ! U mamy na rączkach podziwia konie :) Nudne to jakoś... Lepiej popatrzę się na aparat :) I jeszcze konie C.D.N. Quote
C&B Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 C.D. :loveu: Hiszpanik będzie :loveu: Oto właśnie Hiszpan( jakoś dziwieni na zdjęciahc wychodzi... Po fotce strzelił mi buziaczka:loveu: I jak wyszłem ? Dwa największe pieszczochy w stajni :) Zauważcie , ze są jednomyślne :) C.D.N. Quote
C&B Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 C.D. Niedługo bnędą stajenne pieski :) Moźże od razu wyjaśnię czemu jeden na łąńcuchu... Tak to jest spuszczany , ale kiedy na podwórku są konie musi być na łańcuchu , bo chce sie z nimi po swojemu bawić i...No wiecie... Albo koń mu coś zrobi , albo on koniu... :loveu: Uczyłam się nowej rzceyz i daltego na lonyż , później byłam bez A mama tylko dwa mi zrobiła... Koniec jazdy... C.D.N. ? Nie weiejm czy dqm rady... Quote
C&B Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Niestety , ale to koniec fotek ... Zosatło mi jeszcze jakieś 12 , ale kto przy okazji dam , ok ? Quote
C&B Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Śliczne jest każde zdjęcie :loveu: Dziękujemy:roll: Quote
C&B Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Stajenny :) Jest ich tam z 9 . Małe duże , białe , czarne...:p Quote
zuzolandia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 http://images33.fotosik.pl/380/1870f760de3e72ccmed.jpg hihihi ale ma wielgachne ucholki;-) witanko zlociutka;-) Quote
C&B Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Witamy się rano:multi: Zaraz do szkoły:cool1: Czika już nie zadowolona:evil_lol: Quote
Recommended Posts