Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze żeby podawać szczegóły jest za wcześnie, sama nie wiem co z tego wyjdzie ;)

__
Mówiłam że mój pies jest świetny? :loveu::loveu: Cofam :diabloti: wczoraj porwała mi bluzkę w ramach rozrywki, a dziś wytarzała się w gównie, ale na plus jest to, że po zawołaniu wróciła ;)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ha ha Ty to masz przygody :D

Tak to jest jak się bierze psa który ma coś nie halo z głową :stupid: :diabloti: Ale przynajmniej się ładna robi, bo zgubiła zimowy puch, mięśnie nawet zaczynają się pojawiać :evil_lol:

Posted

nie wiem jeszcze, mogę być w oba, ale w niedzielę muszę być koniecznie :evil_lol: A z Suwałk jedziecie czy Białego? :razz:

Posted

C&B napisał(a):
nie wiem jeszcze, mogę być w oba, ale w niedzielę muszę być koniecznie :evil_lol: A z Suwałk jedziecie czy Białego? :razz:
Ciekawe dlaczego w niedzielę? :razz: Z Suwałk, więc długa droga przed nami, ale w Białym albo przesiadka albo tam będzie stacja

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ciekawe dlaczego w niedzielę? :razz: Z Suwałk, więc długa droga przed nami, ale w Białym albo przesiadka albo tam będzie stacja

Bo łowcary :diabloti::diabloti: hmmm, w sumie bym mogła do Białego busem jakoś dotrzeć, potem z wami pociągiem, ale nie wiem czy się nie zgubię gdzieś :evil_lol:

Posted

C&B napisał(a):
Bo łowcary :diabloti::diabloti: hmmm, w sumie bym mogła do Białego busem jakoś dotrzeć, potem z wami pociągiem, ale nie wiem czy się nie zgubię gdzieś :evil_lol:
Ha ha i nie tylko łowcary :eviltong: Eee jak ja się nie zgubię to Ty też nie ha ha

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ha ha i nie tylko łowcary :eviltong: Eee jak ja się nie zgubię to Ty też nie ha ha

no powiedzmy :evil_lol: będę musiała oblukać sobie gdzie w Białym jest PKP, może nie będzie to zbyt skomplikowane :diabloti:

Posted

Unbelievable napisał(a):
to chyba będę mogła wpaść :razz: i pociągiem do wawy? a z wawy jak? bo to nie jest w starym miejscu
Ja zapewne pociągiem,a le jeszcze nie wiem kiedy będę jechała czy w piątek czy w sobotę. To zależy od noclegu w Wawie. Tak, to nie jest w starym miejscu. Teraz jest w Starej Miłosnej, ul.Szkolna 14. Myślę, że PKS albo MPK się dojedzie. Muszę o to zapytać

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ja zapewne pociągiem,a le jeszcze nie wiem kiedy będę jechała czy w piątek czy w sobotę. To zależy od noclegu w Wawie. Tak, to nie jest w starym miejscu. Teraz jest w Starej Miłosnej, ul.Szkolna 14. Myślę, że PKS albo MPK się dojedzie. Muszę o to zapytać

piątek? :hmmmm: ale to jest w sobotę i niedzielę