Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czasem, jak mam jej już dość, i na nią ryknę :grins:

mój pies dziś przeciął sobie czymś dziąsło, a już myślałam, że ta krew wokoło ryjca to efekt zabicia jakiegoś gryzonia, na szczęście to tylko samookaleczenie się :diabloti:

Posted

[quote name='Avaloth']Cicho, to było celowo :evil_lol:

Jaki kochany Pradulec :loveu: zaszpanowała że komendy umie :eviltong:[/QUOTE]

Jasssne :razz:

taki szpan że hej :diabloti: nie no, teraz jak ją ogarnęłam z przywołaniem i innymi najważniejszymi rzeczami [ostatnio łaziła sobie po podwórku spuszczona, na chwilę spierdzieliła do sąsiada, ale stwierdziła, że nie ma tam nic godnego jej uwagi, i wróciła :loveu:] to się weźmiemy za komendy, ale wszystko powoli, ale poprawnie :evil_lol:

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']Prada mogłaby być córką Ajlu ma podobnego wiercika jak moja sucz:evil_lol:
Myślę, że nasze suki by się świetnie ze sobą dogadały :evil_lol:

a teraz zagadka, kto to:

Posted

[quote name='C&B']Myślę, że nasze suki by się świetnie ze sobą dogadały :evil_lol:

a teraz zagadka, kto to:

nie, Ajlu jak widzi jakąś sucz w głowie jej się przewraca...woli samce ;)
mała Chrum! śliczaaaaaaa:loveu:

Posted

No cóż, zdania są podzielone :diabloti:

Chrum się chyba mi rozcieknie nie długo :mdleje: dobrze, że nią nawet podczas cieczki psy nie są wybitnie zainteresowane :grins:

Posted

[quote name='C&B']
Chrum się chyba mi rozcieknie nie długo :mdleje: dobrze, że nią nawet podczas cieczki psy nie są wybitnie zainteresowane :grins:[/QUOTE]
jakoś mnie to nie dziwi. :evil_lol:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
jakoś mnie to nie dziwi. :evil_lol:

Spadaj :diabloti:
Pestka napisał(a):
Fajna ta Twoja suka ;) Widać, że jest chętna do wspólpracy z Tobą ;)

dzięki ;) dlatego teraz zamierzam coś więcej w kwestii sztuczkowej robić, jak już się w końcu ogarnęłyśmy z przywołaniem, nie rzucaniem się na ludzi i rowery, i innymi ciekawymi rzeczami :evil_lol:

Posted

C&B napisał(a):

dzięki ;) dlatego teraz zamierzam coś więcej w kwestii sztuczkowej robić, jak już się w końcu ogarnęłyśmy z przywołaniem, nie rzucaniem się na ludzi i rowery, i innymi ciekawymi rzeczami :evil_lol:

Ta, wiem o czym mówisz. Przechodziłam to samo z Benkiem ;)

Posted

Pestka napisał(a):
Ta, wiem o czym mówisz. Przechodziłam to samo z Benkiem ;)

ja tam się cieszę że Prada była jaka była, przynajmniej mam przeszkolenie przed ozikiem :diabloti:

Posted

C&B napisał(a):
ja tam się cieszę że Prada była jaka była, przynajmniej mam przeszkolenie przed ozikiem :diabloti:

ooo, aussik? Kiedy? :evil_lol:

Posted

PL, o ile wypali ;) ale dokładniej powiem, jak już będzie coś więcej wiadomo :cool3: na razie sobie grzecznie czekam i kompletuję rozprawkę :stupid:

Posted

C&B napisał(a):
spoko, na pewno nie wezmę puchatego szoła, nie kręcą mnie :evil_lol:

No co Ty, jak moga Ci się nie podobać showy :evil_lol:

A tak serio, to dla mnie to nie sa brzydkie psy, bo są OK, ale nie dla mnie. I nie chodzi o ich "puchatość" a o budowę ;)