C&B Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 [video=youtube;aSUbHRM2k7E]http://www.youtube.com/watch?v=aSUbHRM2k7E[/video] takie tam głupotki. Quote
Yuveza Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Hej hej :) po raz pierwszy of kors :) Fajna ta Prada, nie mówiąc już o jej wyglądzie :loveu: Quote
kajkoowa Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Zdarza jej się stać bezczynnie i spokojnie? :diabloti: Quote
C&B Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 czasem, jak mam jej już dość, i na nią ryknę :grins: mój pies dziś przeciął sobie czymś dziąsło, a już myślałam, że ta krew wokoło ryjca to efekt zabicia jakiegoś gryzonia, na szczęście to tylko samookaleczenie się :diabloti: Quote
Avaloth Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Cicho, to było celowo :evil_lol: Jaki kochany Pradulec :loveu: zaszpanowała że komendy umie :eviltong: Quote
C&B Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='Avaloth']Cicho, to było celowo :evil_lol: Jaki kochany Pradulec :loveu: zaszpanowała że komendy umie :eviltong:[/QUOTE] Jasssne :razz: taki szpan że hej :diabloti: nie no, teraz jak ją ogarnęłam z przywołaniem i innymi najważniejszymi rzeczami [ostatnio łaziła sobie po podwórku spuszczona, na chwilę spierdzieliła do sąsiada, ale stwierdziła, że nie ma tam nic godnego jej uwagi, i wróciła :loveu:] to się weźmiemy za komendy, ale wszystko powoli, ale poprawnie :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Prada mogłaby być córką Ajlu ma podobnego wiercika jak moja sucz:evil_lol: Quote
C&B Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']Prada mogłaby być córką Ajlu ma podobnego wiercika jak moja sucz:evil_lol: Myślę, że nasze suki by się świetnie ze sobą dogadały :evil_lol: a teraz zagadka, kto to: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='C&B']Myślę, że nasze suki by się świetnie ze sobą dogadały :evil_lol: a teraz zagadka, kto to: nie, Ajlu jak widzi jakąś sucz w głowie jej się przewraca...woli samce ;) mała Chrum! śliczaaaaaaa:loveu: Quote
polciuaa Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-u-VDayZRUK8/T7kWcV9KymI/AAAAAAAAA5k/gIKpYh6xXNQ/s640/0af9d90ecf0fd5e9.jpg fuuuj! :evil_lol: Quote
C&B Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 No cóż, zdania są podzielone :diabloti: Chrum się chyba mi rozcieknie nie długo :mdleje: dobrze, że nią nawet podczas cieczki psy nie są wybitnie zainteresowane :grins: Quote
polciuaa Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='C&B'] Chrum się chyba mi rozcieknie nie długo :mdleje: dobrze, że nią nawet podczas cieczki psy nie są wybitnie zainteresowane :grins:[/QUOTE] jakoś mnie to nie dziwi. :evil_lol: Quote
Pestka Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Fajna ta Twoja suka ;) Widać, że jest chętna do wspólpracy z Tobą ;) Quote
C&B Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 dogomanka_ napisał(a):jakoś mnie to nie dziwi. :evil_lol: Spadaj :diabloti: Pestka napisał(a):Fajna ta Twoja suka ;) Widać, że jest chętna do wspólpracy z Tobą ;) dzięki ;) dlatego teraz zamierzam coś więcej w kwestii sztuczkowej robić, jak już się w końcu ogarnęłyśmy z przywołaniem, nie rzucaniem się na ludzi i rowery, i innymi ciekawymi rzeczami :evil_lol: Quote
Pestka Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 C&B napisał(a): dzięki ;) dlatego teraz zamierzam coś więcej w kwestii sztuczkowej robić, jak już się w końcu ogarnęłyśmy z przywołaniem, nie rzucaniem się na ludzi i rowery, i innymi ciekawymi rzeczami :evil_lol: Ta, wiem o czym mówisz. Przechodziłam to samo z Benkiem ;) Quote
C&B Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Pestka napisał(a):Ta, wiem o czym mówisz. Przechodziłam to samo z Benkiem ;) ja tam się cieszę że Prada była jaka była, przynajmniej mam przeszkolenie przed ozikiem :diabloti: Quote
Pestka Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 C&B napisał(a):ja tam się cieszę że Prada była jaka była, przynajmniej mam przeszkolenie przed ozikiem :diabloti: ooo, aussik? Kiedy? :evil_lol: Quote
C&B Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 PL, o ile wypali ;) ale dokładniej powiem, jak już będzie coś więcej wiadomo :cool3: na razie sobie grzecznie czekam i kompletuję rozprawkę :stupid: Quote
C&B Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 spoko, na pewno nie wezmę puchatego szoła, nie kręcą mnie :evil_lol: Quote
Pestka Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 C&B napisał(a):spoko, na pewno nie wezmę puchatego szoła, nie kręcą mnie :evil_lol: No co Ty, jak moga Ci się nie podobać showy :evil_lol: A tak serio, to dla mnie to nie sa brzydkie psy, bo są OK, ale nie dla mnie. I nie chodzi o ich "puchatość" a o budowę ;) Quote
Recommended Posts