Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

Posted

wiem, dlatego napisałam, że postawienie przed faktem dokonanym odpada, muszę wiedzieć, że w razie czego będę miała z kim zostawić czasem psa, będzie miał go kto czasem odsikać ;) teraz bez rodziców czasem byłoby ciężko w sprawach psich, a co dopiero jak dojdzie 3 zwierz :)

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Lepiej się dogadac z Rodzicami:) chociaz "fakt dokonany" tez ma swoje plusy, hahaha...

pzdr.
ale chyba minusów więcej, przynajmniej u mnie :evil_lol:

Posted

Jaka piękna Prada :loveu::loveu: ale jednak mój pies ma ładniejsze zdjęcie, przynajmniej to ostatnie :diabloti:

ten 3 psiak to aussik miałby być, tak? :) a jaki kolor? :D

Posted

[quote name='Avaloth']Jaka piękna Prada :loveu::loveu: ale jednak mój pies ma ładniejsze zdjęcie, przynajmniej to ostatnie :diabloti:

ten 3 psiak to aussik miałby być, tak? :) a jaki kolor? :D[/QUOTE]

jakie ładniejsze? spójrz tylko na ten wyciągnięty kłusik! :diabloti: na te muskuły! na ten wyraz pyska! :evil_lol:

aussik of kors. kolor znaczenia nie ma, oby za dużo bieli nie miał :diabloti:

Posted

[quote name='C&B']jakie ładniejsze? spójrz tylko na ten wyciągnięty kłusik! na te muskuły! na ten wyraz pyska! :evil_lol:

aussik of kors. kolor znaczenia nie ma, oby za dużo bieli nie miał :diabloti:[/QUOTE]
No tak, tak, ale jednak z tym, na którym wg Ciebie Chesterek słodko wygląda nie ma co konkurować :diabloti:

Aha :) ale jakieś ulubione ubarwienie masz?

Posted

[quote name='Avaloth']No tak, tak, ale jednak z tym, na którym wg Ciebie Chesterek słodko wygląda nie ma co konkurować :diabloti:

Aha :) ale jakieś ulubione ubarwienie masz?[/QUOTE]

no fakt :evil_lol:

takie ulubione? to red merle z małą ilością bieli, z duża ilością czekolady :diabloti: ale szczyl koniecznie takowy być nie musi :evil_lol:

Posted

[quote name='kaskaSz']w mojej wiejskiej gazecie jest spory artykuł o hodowli Never Never Land, znasz? Jak chcesz to mogę cyknąć fotę to poczytasz :)[/QUOTE]
Hodowlę kojarzę, ale z tego co mi wiadomo to bordery, a ja i border - raczej nie w tym życiu :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='C&B']Ona ma tyle z ozikiem wspolnego co i Chrum xd
ja bym tą myśl troszeczkę rozwinęła: Ona ma tyle z ozikiem wspolnego co i Chrum z ładnym psem :evil_lol:

Posted

[quote name='Avaloth']Hahahahaha :evil_lol::evil_lol: Chrum jest super, najśmieszniejszy pies na świecie, nie śmiejcie się z niej :loveu::loveu:
jakie to zdanie ma sens :diabloti::diabloti:

korzystając z okazji, że zaspałam do szkoły, a nie opłaca mi się iść na 3 lekcje wzięłam się za edukejszyn Chruma - uczymy się slalomu między nogami, jak na pierwsze sesję - jest dobrze :loveu:

Posted

oj tam, w tym zdaniu na pewno jest jakiś ukryty sens, a my nie umiemy go dostrzec :diabloti:

Prada to biedny, głodzony pies, aż własne łapy musi żreć :grins: