Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

Posted

No fakt, ktoz lepiej go zsocjalizuje jak ciotka Iza :D jak moj plan sie powiedzie to w nastepne wakacje zatrudnie cie, Bobika i Kissa do socjalki ^^

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='C&B']No fakt, ktoz lepiej go zsocjalizuje jak ciotka Iza :D jak moj plan sie powiedzie to w nastepne wakacje zatrudnie cie, Bobika i Kissa do socjalki ^^[/QUOTE]
Bardzo chętnie podejmiemy się tego zadania :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Bardzo chętnie podejmiemy się tego zadania :)[/QUOTE]
Az sobie zacytuje, zeby miec dowod, gdybys zmienila zdanie :D

Posted

ale ja ci mówiłam ostatnio, ze z moim szczęściem trafi mi się jakaś specyficzna jednostka, zapewne diabeł wcielony. Więc nikt nie będzie chciał się z nami spotkać w ramach socjalu :evil_lol:

Posted

haha, to w takim razie pozostaje trzymać kciuki, żeby wszystko poszło tak jak bym chciała :diabloti: wtedy sobie diabły poszaleją ;)

Posted

[quote name='C&B']haha, to w takim razie pozostaje trzymać kciuki, żeby wszystko poszło tak jak bym chciała :diabloti: wtedy sobie diabły poszaleją ;)[/QUOTE]Szkoda, że dopiero za rok będzie u Ciebie nowy domownik. Teraz by mi się przydał kompan do zabaw dla Kissa :lol:

Posted

oj tam od razu wykorzystam :diabloti: pomyśl, że im szybciej dom się skończy tym szybciej będzie diabeł u mnie :evil_lol:

Posted

no właśnie w planach mam pewien miot, gdzie mógłby się urodzić ten wymarzony, ale wszystko zależy teraz od moich rodziców niestety :roll:

Posted

[quote name='C&B']no właśnie w planach mam pewien miot, gdzie mógłby się urodzić ten wymarzony, ale wszystko zależy teraz od moich rodziców niestety :roll:[/QUOTE]
które to? może być na pw ;)

Posted

stawianie przed faktem dokonanym to nie jest w tym przypadku najlepsze rozwiązanie :diabloti:

Unbleblable - zaraz wyślę pw.

Posted

no, a mi czasem rodzicielska pomoc by się przydała, dlatego wolę wprowadzić 3 psisko w zgodzie z rodzicami :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ha ha mi w psich sprawach pomoc rodzicielska bardzo rzadko kiedy jest potrzebna :)[/QUOTE]

No tu bym się nie zgodziła, bo czasem chce się wyjść/wyjechac bez psa.

Dominika nie słuchaj Izki :eviltong: nie ma co sprowadzać psa bez zgody rodziców, bo będą Ci to do końca życia wypominać, nawet jak psa polubią ;)