Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma sprawy ;)
___
Nie dawno wróciłam z Cziką do weterynarza... Ostatnio podejrzanie często robiła kupę, nawet 3 razy w ciągu jednego spaceru. Są podejrzenia, że trocoxil ma na nią negatywny wpływ, dziś została pobrana krew, jutro wyniki... Oczywiście podczas pobierania krwi pies zrobił cyrk, ale się udało :diabloti:

Posted

Niestety to jak zareaguje pies na ten lek to niewiadoma - nie które psy nie mają przy nim żadnych problemów, a nie które wręcz przeciwnie - dlatego jak zauważyłam, że coś się dzieje to zdecydowałam się na wizytę u weterynarza, badania zostały zrobione, aby wiedzieć, czy wyniki sa w normie - są.

• 2 weeks later...
Posted

[video=youtube;Q4N2zXbVEX0]http://www.youtube.com/watch?v=Q4N2zXbVEX0&context=C4ead81fADvjVQa1PpcFPyGAhn8Y5ZKejrdEMPvVqi N69znXRpGI4=[/video]
Gdy potrzeba przyciśnie nie ma zmiłuj :diabloti:

Posted

Ten biedny pies zachowywał się dziś tak paskudnie, że miałam ochotę walnąć ją w ten pusty łeb :mdleje: i to nie raz. Wiosna jej nie służy :diabloti:

Posted

C&B napisał(a):
Ten biedny pies zachowywał się dziś tak paskudnie, że miałam ochotę walnąć ją w ten pusty łeb :mdleje: i to nie raz. Wiosna jej nie służy :diabloti:

Jakbyś dała jej się normalnie wysr*ć to by się normalnie zachowywała :diabloti:

• 4 weeks later...
Posted

Wspominałam, ze mój pies omija wszystkie kałuże i błotko? :diabloti:
zmieniła zdanie

potem będzie reszta z łomżyńskiego spacerku :)

Posted

[quote name='dogomanka_']dobra, zawitałam i od razu robię reklamę zlotu. :diabloti:

Ludziska, musicie tam być! III Śląski Zlot Dogomaniaków zaprasza! niezapomniane chwile wśród psiowych burżujów tylko u nas. :diabloti:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/225298-III-Śląski-Zlot-Dogomaniaków-Zapraszamy!

Kompletnie się nie spodziewalam! :diabloti:

skoro juz ktoś do nas zawitał, z własnej, nie przymuszonej woli! to spacerkowe zdjęcia:

Biegnę ci wpier***** :cool3: