Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

Posted

miło :evil_lol:
___
Czice bardzo pomaga trocoxil :loveu: Aktualnie ciężko ją do domu zaciągnąć, na spacerach szaleje, ale wciąż za dużo niestety nie może.... Ciekawe co będzie, jak leki będą odstawione... :-(

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziuń:

Socjalizacja miastowa poszła bardzo dobrze, pies nic nie nabroił, raz wystraszył się jakiegoś faceta, i próbowała wyleźć z obroży - dzięki Bogu ktoś mądry wymyślił półzacisk :diabloti:

Posted

Bo miałam do zrobienia parę innych zdjęć, a smycz w ręku nie ułatwiała ;) A przy okazji Dziuń zobaczył, że jak drze japę to ciasteczka nie ma, a ja leży/siedzi spokojnie jest :diabloti:

Posted

To chomik :diabloti:

Nam się ferie skończyły tydzień temu, minęły w tempie ekspresowym, kilka dni byłam u Foxowej od Audika i Zuzy, a tak ogólnie to leniuchowałam sobie, psy w sumie też :evil_lol:

Prada ostatnimi czasy jest podejrzanie grzeczna - żadnych ucieczek ni nic, aż nudno się zrobiło :diabloti: Chrum korzysta z życia, widać, że leki dużo dają, są efekty ;) Aż miło popatrzeć jak bez problemu pokonuje całą trasę spacerową ;) A Moo to baba, na 99% :diabloti:

Posted

bo to trudne zadanie jest :diabloti: szczególnie jeśli chodzi o te dwa, tak bardzo niefotogeniczne osobniki :diabloti:
Żeby nie było, że tak totalnie bez zdjęć, powód dla którego musze zmienić domek:

Moo nie ogarnia, że urosła, i się klinuje przez okienko... :diabloti: a podejrzewam, że troszku jeszcze podrośnie ;)

Posted

bo wszystkie, które się nadawały do pokazania wylądowały na fejsie :evil_lol: resztę pozostawię bez komentarza :cool1:

Iza, kiedy jakiś spacerek? ;)

Posted

Z Cziką podobnie, choć tą zimę znosi bardzo dobrze, ostatnio byłam z nią na godzinnym spacerze, cały dzielnie przechodziła :cool1: A Prada nie zwraca uwagi, że jest zimno :evil_lol:
Oki, to pisz jak coś ;)

____

Ktoś tu nam siwieje :grins: