kaskaSz Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Ja za to piekę, już połowa ciast z zaplanowanych popieczona, ale jeszcze sporo przede mną. Całe szczęście ja lubię piec i dosyć szybko mi to idzie, gorzej wykańcza mnie stres czy się uda, niż sama robota ;) A co gotujesz? Quote
C&B Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Moje 'gotowanie' ogranicza sie do obrania 5 kg pieczarek ;) gotowac jako tako nie potrafie i zostawiam to innym ;) Ale mam tez inne odpowiedzialne zadanie - zeby ojciec i brat nic nie wyzerli ;> Quote
kaskaSz Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Ojj pieczarek to i ja nie lubię obierać, a jeszcze w takich ilościach... Drugie zadanie jest chyba ciężkie hehe Quote
C&B Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 3/4 już obrane, resztę dokończę wieczorkiem. Oj ciężkie, ale daję radę, jeszcze :evil_lol: Prad dziś sprawdzał, czy domek się dobrze buduje :razz: :diabloti: i nowa obróżka: Quote
Bewarka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Ale ładnie w nowej :D chociaż dowaliłabym jeszcze jakiś kolor niż sam niebieski :eviltong: Quote
C&B Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 W norwegi jeszcze musze dla niej zainwestować, więc będziesz mogła mi doradzić, ale to za jakiś czas, ostatnio prawie codziennie dostaje paczki, a w nich coś dla psów - rodzice mogą się wkurzyc :lol: Quote
Bewarka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 C&B napisał(a):W norwegi jeszcze musze dla niej zainwestować, więc będziesz mogła mi doradzić, ale to za jakiś czas, ostatnio prawie codziennie dostaje paczki, a w nich coś dla psów - rodzice mogą się wkurzyc :lol: Hah no przecież akurat na święta wszystko potrzeba, więc można co ^^ u mnie jak obroże dostały to już jest dużo, chociaż jak coś nowego mam dla psów to mnie to bardziej jara niż jakbym kupiła coś sobie :D ale i tak nie szaleję. Quote
C&B Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Bewarka napisał(a):Hah no przecież akurat na święta wszystko potrzeba, więc można co ^^ u mnie jak obroże dostały to już jest dużo, chociaż jak coś nowego mam dla psów to mnie to bardziej jara niż jakbym kupiła coś sobie :D ale i tak nie szaleję. Ja też się bardziej cieszę, jak coś dla suk kupię, niż sobie :evil_lol: Dziś ojciec miał już dość, jak znów odbierał paczkę do mnie - całe szczęście nie była to żadna rzecz dla psów, tylko ozikowy kalendarz :lol: Quote
Asiaczek Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 C&B napisał(a):Ten pies jest o tyle fajny, że nic oprócz czesania od czasu do czasu robić nie trzeba, a każdy uważa, ze siedzimy nad jej sierścia codziennie :diabloti:*** Prada dziś stwierdziła, że fajnie bedzie spierdzielić -.- całe szczęście w porę sie opamiętała i wróciła :loveu: Pradunia wie doskonale, że przed Świętami to się nieopłaca, hahaha... C&B napisał(a):Moje 'gotowanie' ogranicza sie do obrania 5 kg pieczarek ;) gotowac jako tako nie potrafie i zostawiam to innym ;) Ale mam tez inne odpowiedzialne zadanie - zeby ojciec i brat nic nie wyzerli ;> Funkcja Stróża Gotowych Wyrobów Świątecznych - jest b.ważna, jak widać:) Wszystkiego Dobrego i.... Smacznego:) pzdr. Quote
C&B Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Asiaczek napisał(a):Pradunia wie doskonale, że przed Świętami to się nieopłaca, hahaha... Funkcja Stróża Gotowych Wyrobów Świątecznych - jest b.ważna, jak widać:) Wszystkiego Dobrego i.... Smacznego:) pzdr. A no nie opłacało się ;) Wszystko udało się uchronić, całe szczęście :evil_lol: Dziękujemy bardzo! I trochę spóźnione - WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM! ;) Quote
Asiaczek Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Jak PO Świętach? Bardzo przejedzeni?:) Pzdr. Quote
C&B Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Asiaczek napisał(a):Jak PO Świętach? Bardzo przejedzeni?:) Pzdr. Przejedzieni strasznie, ale dzis było zrzucanko zbędnych kalorii - latanie po mieście i zbieranie fantow na letorię do WOŚPu... No i ogólnie mega zamieszanie jak to przed WOŚPem bywa :lol::loveu: Izabela124. napisał(a):Ile jeszcze myszek jest z Toba? Niestety już tylko jedna, którą muszę uspać :-( I niby mówię sobie, że to koniec z gryzoniami, ale strasznie mnie do nich ciągnie... Quote
C&B Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=mtQ5IyAyGNs powracamy powoli do sztuczkowania, trochę się odmóżdżyło psisko przez chorobę :roll: Quote
Asiaczek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 C&B napisał(a):Przejedzieni strasznie, ale dzis było zrzucanko zbędnych kalorii - latanie po mieście i zbieranie fantow na letorię do WOŚPu... No i ogólnie mega zamieszanie jak to przed WOŚPem bywa :lol::loveu: Niestety już tylko jedna, którą muszę uspać :-( I niby mówię sobie, że to koniec z gryzoniami, ale strasznie mnie do nich ciągnie... Oj, szkoda myszorków... Ale dlaczego, co się stało? Moze przy nastepnych myszkach sprawdź hodowlę? Jezeli sa jakies badania genetyczne dla myszek, czy w hodowli je robia...? pzdr/ Quote
C&B Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Asiaczek napisał(a):Oj, szkoda myszorków... Ale dlaczego, co się stało? Moze przy nastepnych myszkach sprawdź hodowlę? Jezeli sa jakies badania genetyczne dla myszek, czy w hodowli je robia...? pzdr/ Luna ma nowotwór, niestety u myszek bardzo często występuje... Nie wiem czy są w tym kierunku jakieś badania, nie słyszałam o takich. Quote
kaskaSz Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 ja to chyba bym nie mogła mieć myszek, z tego co piszesz to one strasznie chorowite są. Człowiek się przyzwyczai i zaraz musi je usypiać. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 C&B napisał(a):Luna ma nowotwór, niestety u myszek bardzo często występuje... Nie wiem czy są w tym kierunku jakieś badania, nie słyszałam o takich. Jasne. Ale dlaczego te myszorki takie chorowite. Musi byc jakas przyczyna... Pzdr. Quote
Iza. Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Mały off ale pomoc potrzebna! http://www.dogomania.pl/threads/220069-koszmar-grzywaczy-pod-Wroc%C5%82awiem Potrzebna pomoc w każdej postaci! Finansowej, materialnej czy też DT! Quote
C&B Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Luna niestety wczoraj odeszła... :-( A nasze stadko chyba się powiększy, tym razem nie o mysiaki, ale jeszcze trzeba wsio dogadać ;) Quote
C&B Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Cosik od myszy większego :lol: Zwierz będzie głównie mojej mamy, bo mi się to to mało podoba :evil_lol: Quote
Recommended Posts