Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma ktoś jakiś pomysł, jakie połączenie do obroży z Activdoga dla Prady wziąć? Kompletnie pomysłu nie mam, a jeszcze jedna obroża by się nam przydała ;)

Posted

Jak juz namierzylam Asiaczki, to nie mialam jak podejsc - musialam sie juz zbierac, a zalezalo mi, aby pogadac jeszcze z jedna hodowla, ktora trudnoo bylo 'dopasc' ;)

Posted

C&B napisał(a):
Jak juz namierzylam Asiaczki, to nie mialam jak podejsc - musialam sie juz zbierac, a zalezalo mi, aby pogadac jeszcze z jedna hodowla, ktora trudnoo bylo 'dopasc' ;)

akurat...
Teraz to nie wiadomo, gdzie się spotkamy...

Pzdr.

Posted

[quote name='WeronikaM']jeju, ale dawono mnie tutaj mnie było, nie wiedziałam nawet, że masz drugiego psina :D

http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_0750.jpg
fajnie zdjątko ;)
a no dopsilo mi sie ;)
[quote name='Asiaczek']akurat...
Teraz to nie wiadomo, gdzie się spotkamy...

Pzdr.
No jak nie mam psa do wystawienia, to nie jezdze na wystawy zbyt czesto, ale mam nadzieje, ze juz w 2013 zrobi sie wiecej okazji do spotkań ;)

Posted

Ten pies jest o tyle fajny, że nic oprócz czesania od czasu do czasu robić nie trzeba, a każdy uważa, ze siedzimy nad jej sierścia codziennie :diabloti:
Prada dziś stwierdziła, że fajnie bedzie spierdzielić -.- całe szczęście w porę sie opamiętała i wróciła :loveu:

Posted

Jak widać ten typ tak ma, ale ja wolę i tak widok utatłanej Prady, niż wymuskanego Chruma :lol:
A ja właśnie robię sobie przerwę w świątecznym gotowaniu - padam... :placz: