C&B Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Kisses napisał(a):https://lh6.googleusercontent.com/--Y52s-jMQTc/Trp9ZpCVOEI/AAAAAAAAPB0/UMirLCm3Zsc/s512/IMG_0445.JPG Co Wy tam im dawaliście do picia? :D Jak to co? Leśny Dzban :diabloti: Iza - kradnę sobie na ozikowe ;) Quote
Unbelievable Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 to ta okolica tak na psy działa :grins: Quote
Izabela124. Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Unbelievable napisał(a):to ta okolica tak na psy działa :grins:Okolica super na psie spacery :) Iza nawet wyszły Ci te zdjęcia ha ha Quote
C&B Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Odeszła Histeria (*) Nie wybudziła się z narkozy... :-( Quote
C&B Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Dzięki... PS - Jak tam Bobik, biedaczek się nie zamknął w sobie jak moja wredna sucz go zdeptała? :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Ha ha Bobik chyba o tym zaponniał, bo nadal zachowuje się jak wariat :D Quote
C&B Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 To dobrze :evil_lol: wymiziaj go ode mnie i pozdrów od Prady :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 C&B napisał(a):To dobrze :evil_lol: wymiziaj go ode mnie i pozdrów od Prady :diabloti:Ha ha Bobik wymiziany za wszystkie czasy, bo od wtorku go nie widziałam Quote
C&B Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Izabela124. napisał(a):Ha ha Bobik wymiziany za wszystkie czasy, bo od wtorku go nie widziałam Prawidłowo :evil_lol: Ja nie wiem jak ja przeżyję to, że na studia jadę bez suczów moich, dobrze, że poczwarek będzie :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 C&B napisał(a):Prawidłowo :evil_lol: Ja nie wiem jak ja przeżyję to, że na studia jadę bez suczów moich, dobrze, że poczwarek będzie :evil_lol:Czemu ich ze sobą nie zabierzesz? Jeszcze do studiów masz na szczęście dużo czasu :D Quote
C&B Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Izabela124. napisał(a):Czemu ich ze sobą nie zabierzesz? Jeszcze do studiów masz na szczęście dużo czasu :D Z Prady już psa do bloku nie zrobię ;) A Czika to typowy pies jednego pana - w jej przypadku mojej mamy ;) I ona nie będzie szczęśliwa, i moja mama nie pozwala mi jej zabrać :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 C&B napisał(a):Z Prady już psa do bloku nie zrobię ;) A Czika to typowy pies jednego pana - w jej przypadku mojej mamy ;) I ona nie będzie szczęśliwa, i moja mama nie pozwala mi jej zabrać :evil_lol:W takim razie wszystko jasne :) Quote
C&B Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Dlatego 3 pies będzie brany jako ten mój, który ze mną się przeprowadza, no ale jeszcze do 2014 sobie poczekam, Pradę trzeba ogarnąć :evil_lol: Choć przyznam, że hodowlę mam już wybraną :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 C&B napisał(a):Dlatego 3 pies będzie brany jako ten mój, który ze mną się przeprowadza, no ale jeszcze do 2014 sobie poczekam, Pradę trzeba ogarnąć :evil_lol: Choć przyznam, że hodowlę mam już wybraną :diabloti:DO tego czasu to może i ja będę miała drugiego psa :D Quote
C&B Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Ostatnio twierdziłaś, że nie chces :evil_lol: Ale trzymam kciuki;) Im więcej kumpli do socjalu tym lepiej :evil_lol: A co planujesz? :cool3: Quote
Unbelievable Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Ja tam radzę żebyś się jeszcze dobrze zastanowiła :) bo aussie są na prawdę trudnymi do wychowania psami, szczególnie te bardziej sportowe ;) Quote
C&B Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Unbelievable napisał(a):Ja tam radzę żebyś się jeszcze dobrze zastanowiła :) bo aussie są na prawdę trudnymi do wychowania psami, szczególnie te bardziej sportowe ;) Wiem, że nie są to łatwe psy ;) Napisałam do hodowli, która moim zdaniem jest dla mnie odpowiednia, teraz czekam na odpowiedź - chcę o rasie dowiedzieć się jak najwięcej, i czy są to psy dla mnie. Jak na razie mam dwa psy, którym trzeba poświęcić dużo czasu - Czice ze względu na jej problemy zdrowotne, a Pradę jeszcze wielu rzeczy trzeba nauczyć - kolejny pies będzie, jak będę wiedziała, że dwa całej trójki będę w stanie poświęcić odpowiednią ilość czasu. Quote
Unbelievable Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 C&B napisał(a):Wiem, że nie są to łatwe psy ;) Napisałam do hodowli, która moim zdaniem jest dla mnie odpowiednia, teraz czekam na odpowiedź - chcę o rasie dowiedzieć się jak najwięcej, i czy są to psy dla mnie. Jak na razie mam dwa psy, którym trzeba poświęcić dużo czasu - Czice ze względu na jej problemy zdrowotne, a Pradę jeszcze wielu rzeczy trzeba nauczyć - kolejny pies będzie, jak będę wiedziała, że dwa całej trójki będę w stanie poświęcić odpowiednią ilość czasu. dobrze też żebyś miała możliwość pochodzenia z nim na jakieś szkolenie do kogoś kto miał do czynienia z ozikami, ale dobrze że masz na to czas ;) Quote
C&B Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Unbelievable napisał(a):dobrze też żebyś miała możliwość pochodzenia z nim na jakieś szkolenie do kogoś kto miał do czynienia z ozikami, ale dobrze że masz na to czas ;) Możliwe, że psa wezmę już jak będę w Białym mieszkać, tam zamierzam uczeszczać z nim na szkolenie, i wkręcić się w jakiś sport, no i ozikowych właścicieli trochę tam jest, zawsze można o coś podpytać. A jak aussie trafi do mnie wcześniej, to też zamierzam z nim na szkolenie chodzić, tyle, że będę musiała dojeżdżać autobusem. Jak ma się chęci i czas to można sobie z tym poradzić. Quote
Izabela124. Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 C&B napisał(a):Ostatnio twierdziłaś, że nie chces :evil_lol: Ale trzymam kciuki;) Im więcej kumpli do socjalu tym lepiej :evil_lol: A co planujesz? :cool3:Zawsze mówię, że nie chcę, ale i tak wiem, że będę miała :D Zapewne szetland Quote
C&B Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Izabela124. napisał(a):Zawsze mówię, że nie chcę, ale i tak wiem, że będę miała :D Zapewne szetland Szetlandy fajne. A zamierzasz z nim coś działać w kierunku sportów? ;) Quote
Sweet Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 C&B napisał(a):Prawidłowo :evil_lol: Ja nie wiem jak ja przeżyję to, że na studia jadę bez suczów moich, dobrze, że poczwarek będzie :evil_lol: Kobieto ty już o studiach gadasz :eviltong::eviltong: Najpierw w ogóle pójdź do liceum, a nie już na studia :evil_lol::evil_lol::eviltong: W ogóle fajne zdjęcia ze spotkania :D Quote
Pusiakowa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Widzę, że spacerek udany :) A jak tam zdrówko wasze? Quote
C&B Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Sweet napisał(a):Kobieto ty już o studiach gadasz :eviltong::eviltong: Najpierw w ogóle pójdź do liceum, a nie już na studia :evil_lol::evil_lol::eviltong: W ogóle fajne zdjęcia ze spotkania :D Od samego gadania jeszcze nic się nikomu nie stało :diabloti: O liceum nie mam co gadać, bo chcę je jak najszybciej skończyć i się wyrwać z tego miasta i ogólnie towarzystwa ;) Pusiakowa napisał(a):Widzę, że spacerek udany :) A jak tam zdrówko wasze? Udany, bo choć raz mogłam zobaczyć, ze mój pies potrafi sie zachować :evil_lol: Czikowa wychodzi na prostą, dwa razy dziennie dostaje nie dobre lekarstwo, które z uporem próbuje wypluć, a od niedzieli będzie brała też Trocoxil, powinno być już ok i ze sprawami żołądkowymi, i stawowo-kręgosłupowymi ;) A ja, Prada i już tylko dwie myszorki całkiem dobrze się mamy :evil_lol: Quote
Recommended Posts