Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ha ha Bobik wymiziany za wszystkie czasy, bo od wtorku go nie widziałam

Prawidłowo :evil_lol: Ja nie wiem jak ja przeżyję to, że na studia jadę bez suczów moich, dobrze, że poczwarek będzie :evil_lol:

Posted

C&B napisał(a):
Prawidłowo :evil_lol: Ja nie wiem jak ja przeżyję to, że na studia jadę bez suczów moich, dobrze, że poczwarek będzie :evil_lol:
Czemu ich ze sobą nie zabierzesz? Jeszcze do studiów masz na szczęście dużo czasu :D

Posted

Izabela124. napisał(a):
Czemu ich ze sobą nie zabierzesz? Jeszcze do studiów masz na szczęście dużo czasu :D

Z Prady już psa do bloku nie zrobię ;)
A Czika to typowy pies jednego pana - w jej przypadku mojej mamy ;) I ona nie będzie szczęśliwa, i moja mama nie pozwala mi jej zabrać :evil_lol:

Posted

C&B napisał(a):
Z Prady już psa do bloku nie zrobię ;)
A Czika to typowy pies jednego pana - w jej przypadku mojej mamy ;) I ona nie będzie szczęśliwa, i moja mama nie pozwala mi jej zabrać :evil_lol:
W takim razie wszystko jasne :)

Posted

Dlatego 3 pies będzie brany jako ten mój, który ze mną się przeprowadza, no ale jeszcze do 2014 sobie poczekam, Pradę trzeba ogarnąć :evil_lol: Choć przyznam, że hodowlę mam już wybraną :diabloti:

Posted

C&B napisał(a):
Dlatego 3 pies będzie brany jako ten mój, który ze mną się przeprowadza, no ale jeszcze do 2014 sobie poczekam, Pradę trzeba ogarnąć :evil_lol: Choć przyznam, że hodowlę mam już wybraną :diabloti:
DO tego czasu to może i ja będę miała drugiego psa :D

Posted

Ostatnio twierdziłaś, że nie chces :evil_lol:
Ale trzymam kciuki;) Im więcej kumpli do socjalu tym lepiej :evil_lol:
A co planujesz? :cool3:

Posted

Unbelievable napisał(a):
Ja tam radzę żebyś się jeszcze dobrze zastanowiła :) bo aussie są na prawdę trudnymi do wychowania psami, szczególnie te bardziej sportowe ;)

Wiem, że nie są to łatwe psy ;)
Napisałam do hodowli, która moim zdaniem jest dla mnie odpowiednia, teraz czekam na odpowiedź - chcę o rasie dowiedzieć się jak najwięcej, i czy są to psy dla mnie.
Jak na razie mam dwa psy, którym trzeba poświęcić dużo czasu - Czice ze względu na jej problemy zdrowotne, a Pradę jeszcze wielu rzeczy trzeba nauczyć - kolejny pies będzie, jak będę wiedziała, że dwa całej trójki będę w stanie poświęcić odpowiednią ilość czasu.

Posted

C&B napisał(a):
Wiem, że nie są to łatwe psy ;)
Napisałam do hodowli, która moim zdaniem jest dla mnie odpowiednia, teraz czekam na odpowiedź - chcę o rasie dowiedzieć się jak najwięcej, i czy są to psy dla mnie.
Jak na razie mam dwa psy, którym trzeba poświęcić dużo czasu - Czice ze względu na jej problemy zdrowotne, a Pradę jeszcze wielu rzeczy trzeba nauczyć - kolejny pies będzie, jak będę wiedziała, że dwa całej trójki będę w stanie poświęcić odpowiednią ilość czasu.

dobrze też żebyś miała możliwość pochodzenia z nim na jakieś szkolenie do kogoś kto miał do czynienia z ozikami, ale dobrze że masz na to czas ;)

Posted

Unbelievable napisał(a):
dobrze też żebyś miała możliwość pochodzenia z nim na jakieś szkolenie do kogoś kto miał do czynienia z ozikami, ale dobrze że masz na to czas ;)

Możliwe, że psa wezmę już jak będę w Białym mieszkać, tam zamierzam uczeszczać z nim na szkolenie, i wkręcić się w jakiś sport, no i ozikowych właścicieli trochę tam jest, zawsze można o coś podpytać.
A jak aussie trafi do mnie wcześniej, to też zamierzam z nim na szkolenie chodzić, tyle, że będę musiała dojeżdżać autobusem. Jak ma się chęci i czas to można sobie z tym poradzić.

Posted

C&B napisał(a):
Ostatnio twierdziłaś, że nie chces :evil_lol:
Ale trzymam kciuki;) Im więcej kumpli do socjalu tym lepiej :evil_lol:
A co planujesz? :cool3:
Zawsze mówię, że nie chcę, ale i tak wiem, że będę miała :D Zapewne szetland

Posted

Izabela124. napisał(a):
Zawsze mówię, że nie chcę, ale i tak wiem, że będę miała :D Zapewne szetland

Szetlandy fajne. A zamierzasz z nim coś działać w kierunku sportów? ;)

Posted

C&B napisał(a):

Kobieto ty już o studiach gadasz :eviltong::eviltong: Najpierw w ogóle pójdź do liceum, a nie już na studia :evil_lol::evil_lol::eviltong:
W ogóle fajne zdjęcia ze spotkania :D

Posted

Sweet napisał(a):
Kobieto ty już o studiach gadasz :eviltong::eviltong: Najpierw w ogóle pójdź do liceum, a nie już na studia :evil_lol::evil_lol::eviltong:
W ogóle fajne zdjęcia ze spotkania :D

Od samego gadania jeszcze nic się nikomu nie stało :diabloti: O liceum nie mam co gadać, bo chcę je jak najszybciej skończyć i się wyrwać z tego miasta i ogólnie towarzystwa ;)
Pusiakowa napisał(a):
Widzę, że spacerek udany :)
A jak tam zdrówko wasze?

Udany, bo choć raz mogłam zobaczyć, ze mój pies potrafi sie zachować :evil_lol:
Czikowa wychodzi na prostą, dwa razy dziennie dostaje nie dobre lekarstwo, które z uporem próbuje wypluć, a od niedzieli będzie brała też Trocoxil, powinno być już ok i ze sprawami żołądkowymi, i stawowo-kręgosłupowymi ;) A ja, Prada i już tylko dwie myszorki całkiem dobrze się mamy :evil_lol: