Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

Posted

no, oby ~!!
ja juz raczej więcej ozdóbek mieć nie bede, marzy mi się collie lub retriever :razz:
źle sie dzieje w rasach ozdobnych bo to właśnie dążenie do sprawienia by pies stał sie na prawdę zabawką :roll::shake:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niestety, ludzie kupia sobie takiego pekinczusia czy cos innego z ozdobek i uwazaja ze pieska wystarczy polozyc na kanapie i wszystko ok. Ja z moja staralam sie robic cos, jak z normalnym psem, niestety dyskopatia zmusila nas do odpuszczenia sobie aktywniejszego zycia.
Ja tez juz zadnej ozdobki nie bede chciala miec, grupa I to jest to co lubie :d

Posted

To ja mam ozdóbkę ale <na szczęście> jestem całkowicie inna niż niektórzy ; )))
moja Bibi tyle juz przeżyła, z każdego spaceru wraca brudna do połowy, zajrzyj do nas są nowe fotki :) No i agilitujemy sie
No ale jednak jest ten problem ,ze jak sie psa wystawia to trzeba chucać i dmuchać na ten włos, bo krzaki go niszczą przecież.
Dlatego wole takiego retrievera tzn z retrieverów to tylko toller :) Albo też cała 1 grupa, no bo kurce z tą ozdóbka to chyba nie trafiłam, ona przede wsyzstkim miałą być żeby nie uczulała mojej mamy.
Ale w przyszłosci bede na pewno nad inna rasą myślała

Posted

Ja już rasę mam wybraną, teraz czekam, aż będę mogła sobie na nią pozwolić ;)
I w planach będę miała wystawy, ale tam tak dbać o włos nie trzeba :evil_lol:

Posted

[quote name='C&B']Ja już rasę mam wybraną, teraz czekam, aż będę mogła sobie na nią pozwolić ;)
I w planach będę miała wystawy, ale tam tak dbać o włos nie trzeba :evil_lol:

A ty aussie tak? : )

Posted

C&B napisał(a):

Czy mój pies jest taki straszny, że wszystkie psy, które nie chcą nas zabić na spacerze, to przed nią uciekają? :evil_lol: Nikomu nie pasuje jej styl zabawy, a przecież ciąganie za kłaki, przewalanie łapami jest takie fajne :loveu: Nie znają się :roll:

:mdleje: :mdleje:
Buenos tez jej nie po lubi :lol:

Posted

C&B napisał(a):
Spoko, jak sie na nia nadre, to przestanie ;) ewentualnie bedzie psy olewac, w koncu tam beda nowe zapachy, tropy i takie tam :d

ulżyło mi hahaha

Posted

Ona na takie zabawy pozwala sobie tylko u siebie na wsi :d z psami ktore choc troche zna, bo raz tak wystartowala do Onkopodobnego czegos, spieprzala do mnie w tepie blyskawicznym :d

Posted

Więc bylyśmy na łomżyńskim spacerku. No i mnie pies zaskoczył :evil_lol: Ona była po prostu... grzeczna :diabloti: Nie zwiewała, nie zabiła żadnego gryzonia, normalnie momentami wierzyłam, że coś tam jednak we łbie ma :evil_lol: Czar prysł u nas na polu, jak pies znów mnie olewał, ale ważne, że chociaż w nowych miejscach umie się zachować ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):

Bobiś ciągle Buenosa próbował gonić, ale mu za bardzo nie wychodziło :evil_lol:

Izowe:

Czekam na więcej!:mad:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Dzięki za spacerek :) Jak obrobię fotki to wstawię :)

Ja również dziękuję ;) Ok, czekam w miarę cierpliwie :P

A my właśnie wróciliśmy od weta. Z psem było dużo lepiej, szyjka już sprawna, ale jednak wciąż nie chciał za bardzo chodzić. Zrobiliśmy wszystkie badania na wszelki wypadek - wsio OK, od czwartku zaczynamy brać Trocoxil ;)
Wzięłam też myszową, w czwartek ma zabieg usunięcia guza - proszę trzymać kciuki! :)

Posted

:loveu::loveu:

Przepraszam za jakość, ale pierwszy raz trzymałam ten aparat w swych rączkach :evil_lol:
Jest więcej, ale to następnym razem ;)
Kradne fotki Buenoskowe! I jeszcze raz dzięki za spacerek.

Posted

C&B napisał(a):
Dziękować! ;) Ładniutkie, na tym drugim wygląda jakby była w zaawansowanej ciąży :evil_lol::evil_lol:

Ona ogólnie tak dobrze zbudowana jest :diabloti: