C&B Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Ja w piątek chcialabym mieć 5 lekcji, jak rok temu, ale mam 6 :placz: Musieli nam dodać preorientację zawodową -.- Quote
Unbelievable Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='C&B']Ja w piątek chcialabym mieć 5 lekcji, jak rok temu, ale mam 6 :placz: Musieli nam dodać preorientację zawodową -.-[/QUOTE] czyli kolejną godzinę na której nic się nie robi. te przedmioty to coraz głupsze wymyślają :roll: Quote
Sweet Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Nigdy nie miałam nawet takiego przedmiotu ;/ Powariowali w tej szkole. Im młodszy rocznik tym ma gorzej... Quote
Pusiakowa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 A mi dali Edukację o bezpieczeństwie. :roll: Babce się nudzi i będziemy sie kurde mać uczyć jak sie ratuje ludzi chociaż robiła o tym tysiąc pięćset razy apele. Kto wymyśla te niepotrzebne przedmioty? Ja pier... Mam dość tej szkoły, chociaż ledwo się zaczęła. Ja bym w piątek chciała kończyć o 12.30 albo chociaż o 13.30 a nie kur... o 15.20 :roll: . Ja nie wiem kto układał ten plan, ale musiał być nieźle wcięty. Quote
C&B Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 no niestety szkoły lubią dodawać bezsensowne przedmioty. jestem ciekawa w jaki cudowny sposób mnie oświeca jaki zawód mam wybrać ;p Quote
Asiaczek Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Też się dziwię, co to za przedmioty.... Pierwsza pomoc to u mnie była na przysposobieniu wojskowym (fajne, bo się trochę z wiatrówki postrzelało...), na higienie. A tutaj widze, że zrobiono cały przedmiot nt. ratowania ludzkiego zycia... Preorientacja zawodowa. Ten przedmiot to raczej powinien być jako zajęcia fakultatywne dla młodziezy,która ma problem z wyborem dalszej drogi nauczania. A tuak to wpakowano wszystkich do jednego wora, a ktoś na tym zarobi;) Pzdr. Quote
C&B Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Przyszła dziś do nas nowa obroża Prady z DogStyle. Bardzo mi się podoba, jutro będą fotki na P. a tym czasem... Idealna szerokość dla Chruma :diabloti: Quote
Asiaczek Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 No właśnie.... ta szerokośc jakoś mi nie pasuje... Pzdr. Quote
C&B Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 trochę za szeroka :evil_lol: Na właściwej modelce: Quote
Asiaczek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 No tak. Na innej modelce,to zupełnie inaczej obróżka się prezentuje. Zdecydowanie lepiej:) pzdr. Quote
C&B Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Hihi :lol: *** Osoby, które mnie trochę lepiej znają wiedzę, że moim marzeniem jest posiadanie owczarka australijskiego. Zawsze te plany wydawały mi się takie odległe, ze względu na podejście rodziców do tego tematu. Ale istnieje duże prawdopodobieństwo, że wymarzony ozik pojawi się u mnie za 2-3 lata. Dla innych to długo, ale ja czekam już ok.2 lat, więc taka informacja mnie tylko cieszy :lol: Quote
Bewarka Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Czyli 2-3 liceum? Powodzenia :D nie no a na serio ile wcześniej było, bo nie pamiętam, 5 lat? :) Quote
C&B Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Bewarka napisał(a):Czyli 2-3 liceum? Powodzenia :D nie no a na serio ile wcześniej było, bo nie pamiętam, 5 lat? :) Mam nadzieję, że w 2 klasie ;) Wcześniej to były odległe plany, raczej na czas usamodzielnienia się mieszkaniowo :) Quote
Avaloth Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Haha na Czice obroża wygląda zabójczo :loveu::loveu::diabloti: A skąd to nagłe przyśpieszenie? :) Zazdroszczę, ja corgiego się doczekam za x lat.. Quote
C&B Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Avaloth napisał(a):Haha na Czice obroża wygląda zabójczo :loveu::loveu::diabloti: A skąd to nagłe przyśpieszenie? :) Zazdroszczę, ja corgiego się doczekam za x lat.. No przecież wiem :diabloti: A no stąd, że rodzice w końcu dostrzegli, że bardzo mi na tym psie zależy, i nie jest to chwilowa słabość do rasy. Doczekasz się, ja też już długo czekam, i jeszcze się swoje naczekam. A co z psem ze schronu, sprawa się jakoś rozwija? Quote
kaskaSz Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 C&B napisał(a):Mam nadzieję, że w 2 klasie ;) Wcześniej to były odległe plany, raczej na czas usamodzielnienia się mieszkaniowo :) A na studia planujesz wyjechać? Quote
C&B Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Planuję. Wtedy owczar przeprowadza się ze mną. Czika zostanie z rodzicami ze względu na przywiązanie do mojej mamy, Prada też - w jej przypadku wiadomo dlaczego. Quote
kaskaSz Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 A już masz miasto wybrane? Ja ostatnio obdzwoniłam stancje w Olsztynie, że to niby miasto cywilizowane i z psem nie będzie problemu, a każdy robił gorszy problem niż jak dzwoniłam do Łomży :D Quote
C&B Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Na razie mysle nad Białymstokiem ale jak to wszystko wyjdzie to sie okaze - przede mną jeszcze ten rok w gim i 3 lata liceum ;) I co znalazłaś co w Olsztynie? Quote
kaskaSz Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 niestety nie znalazłam, bo już nawet bez psa wszystko zajęte. Na razie zostaję w Łomży, najwyżej za rok się przeniosę. A Ty masz jeszcze trochę czasu do namysłu :) Też bym tak chciała :P Quote
C&B Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 kaskaSz napisał(a):niestety nie znalazłam, bo już nawet bez psa wszystko zajęte. Na razie zostaję w Łomży, najwyżej za rok się przeniosę. A Ty masz jeszcze trochę czasu do namysłu :) Też bym tak chciała :P Ja w sumie już bym chciała mieć gimnazjum i liceum za sobą :lol: Quote
kaskaSz Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Ja też tak miałam, ale teraz gdybym mogła cofnęłabym czas i byłabym całe życie w liceum :D Nie ze względów towarzyskich, ale ogólnie- cały ten studencki, dorosły świat mnie przeraża :D Quote
Avaloth Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 C&B napisał(a):No przecież wiem :diabloti: A no stąd, że rodzice w końcu dostrzegli, że bardzo mi na tym psie zależy, i nie jest to chwilowa słabość do rasy. Doczekasz się, ja też już długo czekam, i jeszcze się swoje naczekam. A co z psem ze schronu, sprawa się jakoś rozwija? Fajnie :) Ja wiem że się doczekam, innej opcji nie ma. Tylko kiedy. Bo teraz jak mam na codzień kontakt ze schroniskowcami pewnie każdy kolejny pies naturalnie by było gdyby był stamtąd. No ale muszę jakoś corgiego upchać w kolejce. Właśnie sprawa stoi. Rodzice nie mówili wcześniej nie, a nawet mówili tak, bo termin był odległy, teraz jak powinno być już mama kręci, a tata nie ma zamiaru ze mną na ten temat w ogóle rozmawiać. A ja z każdą wizytą coraz bardziej kocham moją Ditusię, ona też sie coraz bardziej przywiązuje :-( Nie wiem, będe próbować. Quote
C&B Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 kaskaSz napisał(a):Ja też tak miałam, ale teraz gdybym mogła cofnęłabym czas i byłabym całe życie w liceum :D Nie ze względów towarzyskich, ale ogólnie- cały ten studencki, dorosły świat mnie przeraża :D Ja jak przebrnę przez liceum to pewnie będę mówić podobnie:evil_lol: Avaloth napisał(a):Fajnie :) Ja wiem że się doczekam, innej opcji nie ma. Tylko kiedy. Bo teraz jak mam na codzień kontakt ze schroniskowcami pewnie każdy kolejny pies naturalnie by było gdyby był stamtąd. No ale muszę jakoś corgiego upchać w kolejce. Właśnie sprawa stoi. Rodzice nie mówili wcześniej nie, a nawet mówili tak, bo termin był odległy, teraz jak powinno być już mama kręci, a tata nie ma zamiaru ze mną na ten temat w ogóle rozmawiać. A ja z każdą wizytą coraz bardziej kocham moją Ditusię, ona też sie coraz bardziej przywiązuje :-( Nie wiem, będe próbować. Ja jak patrzę na wątku schroniska Ostrowskiego, na te wszystkie psiaki, to też chciałabym jakiegoś wziąć, ale trzymam się twardo i jestem pewna, że następny będzie ozik ;) Rodzice lubią tak robić, ja też nie mam pewności, że za te 2-3 lata im się nie odwidzi, i znów oczekiwanie się wydłuży :shake: Quote
Recommended Posts