C&B Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Za rok sobie odbijesz ;) A co z naszym spacerkiem? :) Quote
Izabela124. Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 C&B napisał(a):Za rok sobie odbijesz ;) A co z naszym spacerkiem? :)Tylko u Ciebie weekendy wchodzą w grę? Quote
C&B Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Ze względu na szkołę niestety tak, choć jeszcze nie mam planu zajęć, więc nie wiem o której w tygodniu się będą kończyć lekcje, jak jakoś o 13 to można i w tygodniu zrobić ;) Quote
Izabela124. Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 To jak w tyg będziesz mogła to pisz sms :) A w ten weekend nie mogę i w następny też nie, dopiero za trzy tyg mogę :) Quote
C&B Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Mi za jakieś 3 by pewnie właśnie pasowało, bo muszę psu zamówić obrożę, z której łba nie wysunie, bo na wystawie regulowanych półzacisków z łańcuszkiem nie widziałam, a wolę nie ryzykować. Mam nadzieję, że wiesz, że to wy przyjeżdżacie do mnie? :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 C&B napisał(a):Mi za jakieś 3 by pewnie właśnie pasowało, bo muszę psu zamówić obrożę, z której łba nie wysunie, bo na wystawie regulowanych półzacisków z łańcuszkiem nie widziałam, a wolę nie ryzykować. Mam nadzieję, że wiesz, że to wy przyjeżdżacie do mnie? :diabloti:Mogę przyjechać :D Quote
C&B Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Tyle, że w Zambrowie nie ma za bardzo miejsc gdzie psy można swobodnie puścić, bez ryzyka, że wyjedzie jakiś samochód, wyjdzie jakiś pies, to poproszę mamy, to podrzuci nas na wieś, tam są fajne tereny :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Izabela124. napisał(a):Pierwszy raz mnie ominęła wystawa w Białym :( mnie też :( Quote
Izabela124. Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 C&B napisał(a):Tyle, że w Zambrowie nie ma za bardzo miejsc gdzie psy można swobodnie puścić, bez ryzyka, że wyjedzie jakiś samochód, wyjdzie jakiś pies, to poproszę mamy, to podrzuci nas na wieś, tam są fajne tereny :evil_lol:Ha ha ok :) Unbelievable napisał(a):mnie też :( Za rok to nadrobimy :) Quote
Avaloth Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 oo, masz focie z Wombem :loveu: Womb fajny, nie? :loveu: za to właścicielka gorsza :diabloti::loveu: nawet corgi się załapał, ale chyba wybrałaś najmniej urodziwego jaki istnieje :eviltong: Quote
C&B Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Avaloth napisał(a):oo, masz focie z Wombem :loveu: Womb fajny, nie? :loveu: za to właścicielka gorsza :diabloti::loveu: nawet corgi się załapał, ale chyba wybrałaś najmniej urodziwego jaki istnieje :eviltong: Mam, nawet ze 3, ale Kiś stwierdziła, że jej psa na reszcie kompromituje :diabloti: Mi się żaden nie podobał, takie parówki :diabloti: ale z myslą o tobie coś tam obfociłam ;) Quote
kaskaSz Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 ja zapraszam do siebie na wystawowe fotki, są na poprzednich stronach :) Quote
NightQueen Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='C&B']Mam, nawet ze 3, ale Kiś stwierdziła, że jej psa na reszcie kompromituje :diabloti: Mi się żaden nie podobał, takie parówki :diabloti: ale z myslą o tobie coś tam obfociłam ;) :multi::multi::multi: jedna mądra sie znalazła :loveu::evil_lol: corgi jest paskudny :diabloti: Quote
C&B Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 kaskaSz napisał(a):ja zapraszam do siebie na wystawowe fotki, są na poprzednich stronach :) Zaraz wpadnę :) NightQueen napisał(a)::multi::multi::multi: jedna mądra sie znalazła :loveu::evil_lol: corgi jest paskudny :diabloti: Te psy są za masywne jak na takie krótkie łapki :evil_lol: I ogólnie całokształt nie powala, ze tak powiem :lol: Quote
Asiaczek Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Izabela124. napisał(a):Pierwszy raz mnie ominęła wystawa w Białym :( No właśnie!:mad: Pzdr. Quote
C&B Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 A więc się zaczęło...:shake: Ogólnie mam paskudny plan zajęć :-( Najwcześniej kończę o 13.30, 2 razy mam po 7 godzin. A w tym roku muszę się starać, jak chce się dostać do tej szkoły co planuję, tyle że z moim staraniem się na dłuższą metę do różnie bywa :evil_lol: A teraz idę się odstresować na spacerze z piesami, ogólnie muszę zainwestować w drugą smycz dla Prady, bo drugi raz puścił karabińczyk :mad: Całe szczęście obyło się bez ofiar, czyli kur, ogólnie super się zachowała, bo wbiegała się na polku i wróciła do mojej mamy ;) Quote
bianka19 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 idusiek napisał(a):CZY TO JEST LABRAPUDEL? :roflt: mogę cię pocieszyć, że ja najwcześniej kończę o 15.15. :roll: widać kto jest właścicielem smyczy. :evil_lol: Quote
NightQueen Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 C&B napisał(a): Te psy są za masywne jak na takie krótkie łapki :evil_lol: I ogólnie całokształt nie powala, ze tak powiem :lol: paskudne są i tyle :evil_lol: idusiek napisał(a):CZY TO JEST LABRAPUDEL? https://lh6.googleusercontent.com/-zgzXuRfa7yg/TlptWxgo0hI/AAAAAAAAAdA/zeazeqFAAF0/P1580977.JPG nie ma takiej rasy psa jaką wymieniłaś, a już na pewno na ringu takowej nie uświadczysz pies powyżej to Curly coated retriver Quote
C&B Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 bianka19 napisał(a)::roflt: mogę cię pocieszyć, że ja najwcześniej kończę o 15.15. :roll: widać kto jest właścicielem smyczy. :evil_lol: Ja pewnie też jakoś w tych godzinach będę, bo mam jeszcze do zrobienia projekt edukacyjny, którego nam się w tamtym roku nie udało skończyć niestety. NightQueen napisał(a):paskudne są i tyle :evil_lol: Krotko mówiąc - tak :diabloti: Quote
Sweet Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Klasa maturalna pozdrawia :diabloti: Piątek 11.30 koniec lekcji :diabloti: Quote
C&B Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 [quote name='Sweet']Klasa maturalna pozdrawia :diabloti: Piątek 11.30 koniec lekcji :diabloti:[/QUOTE] Idź precz! :diabloti: ____ W końcu zamówiłam Pradzie obrożę :evil_lol: miały być sówki, ale stanęło na jelonkach ;) Quote
Unbelievable Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='Sweet']Klasa maturalna pozdrawia :diabloti: Piątek 11.30 koniec lekcji :diabloti:[/QUOTE] a ja kończyłam najwczęsniej 14:25 -.- Quote
Sweet Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='Unbelievable']a ja kończyłam najwczęsniej 14:25 -.-[/QUOTE] To głupio trochę, ale ja w inne dni też kończę później, ten jeden jest wyjątkiem. Quote
Recommended Posts